Μπαζάαρ ρούχων;

irinaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Eιρηνη-Αθανασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Γεια σας!Παρακολουθω αρκετο καιρο το forum αλλα ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω ενα θεμα.Συζητουσα με μια φιλη μου και καθως διαπιστωσαμε οτι εχουμε πολλα ρουχα για να τα δωσουμε σκεφτηκαμε αν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε προς οφελος των αδεσποτων.Κατι σα μπαζααρ μεταχειρισμενων ρουχων δηλαδη(και τα εσοδα για τα αδεσποτα φυσικα!)Δε ξερω αν ειναι εφικτο η τι αδειες χρειαζετε το ολο θεμα παντως ριχνω μια ιδεα στο τραπεζι για συζητηση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα θες άδεια μικροπωλητη απ τον δήμο μάλλον να θα το κάνεις έξω... αν σε πετύχει κανένας περίεργος θα σου φέρει την αστυνομία και δόξα το θεό υπάρχουν πολλοί περίεργοι!

Καλύτερα κάντο στην αυλή σου μακρυά απ την κοινή θέα... Ελλάδα είμαστε εδώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν ήδη μπαζάρ που γίνονται, και ομάδες που μαζεύουν ρούχα, και δίνουν τα χρήματα για αδέσποτα.

Υπάρχουν "οι φίλοι της γάτας" και άλλα πολλά, δες παρακάτω:)
https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=661821

Και εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό είτε με ρούχα αλλά κυριώς και με άλλα αντικείμενα, που πολύ άνετα θα μπορούσαν να πουληθούν σε ένα μπαζάρ αγάπης. Μες΄το φθινόπωρο έχω αποφασίσει να κάνω ένα καλό ξεσκαρτάρισμα της βιβλιοθήκης. Εχω αρκετά βιβλία(δώρα από εφημερίδες αλλά και βιβλία που διαβάζονται μιά φορα και τα ξεχνάς μετά) και πάρα πολλά DVD ταινίες και ντοκιμαντέρ που κάποια δεν έχω πιά που να τα βάλω.:hmm:
Απλά περίμενα την περίοδο προ Χριστουγέννων που γίνονται τέτοιου είδους μπαζάρ.Αν όμως υπάρχει κάτι νωρίτερα πείτε μου εγώ τα πακετάρω και τα στέλνω στην Αθήνα.Αν υπάρχει κάτι και στην Θεσσαλονίκη ακόμη καλύτερα.:)

Υ.Γ Δώρα ξέρω ότι θα έχεις ένσταση για τα βιβλία, αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερα να πουληθούν σε μιά συμβολική τιμή και τα έσσοδα να πάν για φιλοζωικούς σκοπούς.:)

julia δεν μου ανοιγει το συνδεσμο! Ευχαριστω για την ανταποκριση!Αμα ειναι να πανε καπου τα ρουχα ας ειναι προς οφελος των αδεσποτων!

julia δεν μου ανοιγει το συνδεσμο! Ευχαριστω για την ανταποκριση!Αμα ειναι να πανε καπου τα ρουχα ας ειναι προς οφελος των αδεσποτων!

Έχεις δίκιο και εμένα τώρα δεν ανοίγει.. πρίν δούλευε...:hmm:
πήγαινε αναζήτηση και βάλε την λέξη "παζάρι". :) Θα σου βγάλει διάφορα που έχουν γίνει κατα καιρούς κι τα περισσότερα γίνονται κάθε χρόνο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back