Μπείτε στο παρακάτω site & θαυμάστε το ελληνικό "μεγαλείο"!

milou

Νεοφερμένο μέλος

Η milou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Δειτε την ελληνικη καταντια σε ολο της το μεγαλειο!

Διεθνης ξεφτιλα!

Τι αλλο θα μπορουσε να θελει μια χωρα με τετοια ιστορια και τετοιο πολιτισμο, ετσι δεν ειναι??

www.wagny.org

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά στα παλιά μου τα παπούτσια η άποψη των πολιτισμένων απανταχού του κόσμου, γιατί έχω άλλα μέτρα και σταθμά στους ποιους επιτρέπω να έχουν άποψη.
Έτσι απλά καλό θα ήταν να προσεχτεί το μέγεθος και το περιεχόμενο του κειμένου σε σχέση π.χ. με το κείμενο για την Τουρκία. Εάν μιλάμε για σκοπιμότητες και καλές προθέσεις. :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πριν ακριβώς ξεκινήσει η τουριστική περίοδος...
Τι σύμπτωση...:down:

τοπεριεχομενο της ιστιοσελιδας το εχουμε ξανασυζητηση πιο παλια το ειχε θεση σαν θεμα η γιασμιν καπου αν θυμαμαι καλα κ ειναι αρκετος καιρος

Ειμαστε απο τους χειροτερους κ καλα να παθουμε!

:down: Απο την στιγμη που φερομαστε σαν τριτοκοσμικη χωρα ενω ολος ο κοσμος γνωριζει για την ιστορια μας, δινουμε αυτοματος στον καθενα το δικαιωμα να λεει και να μας κραζει οποτε θελει!

Εγω μαζι τους ειμαι!Και καλυτερα που το αρθρο για την Ελλαδα ηταν κατα πολυ μεγαλυτερο και υποτιμιτικοτερο απο των αλλων χωρων, μπας και ετσι ταρακουνηθουμε λιγακι!!!!:down:

η κατασταση στην Ελλαδα ειναι απαραδεκτη,αλλα μην τρελαθουμε,υπαρχει σαφες κινητρο πισω απο ολα αυτα τα δημοσιευματα.πως τους πιανει η ζωοφιλια πριν απο καθε τουριστικη περιοδο δεν ξερω...:down:

Παιδια, κίνητρο ή μη, σκοπιμότητες ή μη το άρθρο περιγράφει μια ελληνική πραγματικότητα. Ας οργανωθει καλύτερα το Κράτος στα θεματα προστασίας των αδέσποτων ωστε να μη μπορει κανεις, ηθελημένα ή σκοπίμως να δειχνει εικονες σαν αυτες. Ντροπή!!! Οχι για το τι θα πουν οι ξενοι αλλά για αυτό που γίνεται......

αληθινά όλα αυτά τα στοιχεία για την Ελλάδα,αλλά όσον αφορά την προπαγάνδα εναντίον μας,όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

ας κοιτάξουμε να εκπολιτιστούμε σε ατομικό επίπεδο και μετά ας μιλήσουμε για το κράτος που μας "κυβερνά"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back