Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα;

The_Mentor

Νεοφερμένο μέλος

Ο The_Mentor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Παιδιά, καλησπέρα σας...
Έχω μια Γάτα στο γραφείο μου η οποία ήταν τελείως ελεύθερη να πάει βόλτες και γενικά επέστρεφε στο γραφείο μόνο για φαγητό και ύπνο (έμενε μέσα). Η γάτα είναι μαζί μου περί τα 4 χρόνια και ουσιαστικά με υιοθέτησε αφού μόνη της - μωρό όντας - ήρθε σε εμένα και έμεινε μαζί μου...
Το τελευταίο διάστημα λόγω γάμου αναγκάστηκα να την μεταφέρω σε μία αποθήκη που έχω για να μείνει περίπου 2-3 μήνες μόνη της ώστε να τελειώσω με το σπίτι και της υποχρεώσεις. Φυσικά εννοείται πως καθημερινά την επισκέπτομαι τουλάχιστον 1 ή 2 φορές ώστε να έχει φρέσκο νεράκι αλλά και το φαγητό της σε όσοι ποσότητα θέλει όπως επίσης και ο φωτισμός είναι φυσικός και άπλετος.
Δηστυχώς όμως είναι αδύνατον να την αφήσω να πάει βόλτα διότι ούτε την περιοχή γνωρίζει αλλά ούτε και τους τριγύρω περίεργούς.
Η κατάσταση προφανώς θα είναι παροδική και περίπου Σεπτέμβρη θα την πάρω για το σπίτι μου όπυ και ετοιμάζω των χώρο της (ένας όροφος δικός της) + όλος ο κήπος!!!
Απλά με ανησυχεί το ότι θα μείνει κλεισμένη σε ένα χώρο 150μ2 για το διάστημα αυτό...
Φυσικά άνοιξα παράθυρα τριγύρω ώστε να παίρνει αέρα και τα κάλυψα με προστατευτικό ώστε να μην μπορεί να μπεί κανένας γάτος μέσα και έχουμε κανένα περίεργο...

Λέτε να δημιουργηθεί πρόβλημα στην Αγάπη μου... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπα αμα της δωσεις πολλα παιχνιδια κ ενα ραδιοφωνο ολα θα ειναι τελεια για εκεινην κ μια δευτερη γατα για παρεα ακομα καλυτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με συγχωρείς... όταν λές "παιχνίδια' τί εννοείς ακριβώς;

παιχνιδια για γατες μπαλες ποντικακια κουρδιστα χνουδοτα αρκουδακια ονυχοδρομιο σπιτακι για να σκαρφαλωνει να δεισ τι τελεια που θα περναει

Σε ευχαριστώ πολύ...

Εγώ θα σου συνιστούσα να πάρεις μία ακόμη γατούλα για παρέα! Τα παιχνίδια που θα κάνουν τα δυό τους θα σε κάνουν να σκας στα γέλια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back