Μπουμπού

Xristina.

Νεοφερμένο μέλος

Ο Xristina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολουs:)
Πριν μια βδομαδα βρηκα ενα γατακι στα σκουπιδια, ηταν το μοναδικο που ειχε επιβιωση, τα αλλα τρια ειχαν πεθανει:( απο οτι μου ειπαν στο pet city που πηγα μαλλον 3 εβδομαδων πρεπει να ειναι γιατι μολιs αρχιζε να περπατα και επερνε ολο τουμπεs το κακομαρο, τωρα η μπουμπου (ετσι την βαφτισα):) που ειναι 4 εβδομαδων κανει να φαει στερεα τροφη? εναs γνωστοs μου ειπε οτι την εχω καλομαθει δεν πρεπει να την ταιζω με μπιμπερο ακομα.:hmm:
Ειναι η πρωτη φορα που εχω κατοικιδιο και δεν εχω ιδεα σε πια ηλικια αρχιζουν να τρωνε κανονικα, προσπαθησα να τιs δωσω σε ενα πιατακι λιγο στερεα τροφη το μυρισε λιγο και το παρατησε:( μετα τσουπ ειρθε νιαουριζονταs στα ποδια μου
και την ταισα παλι με μπιμπερο.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πόσο καλά έκανες που το έσωσες το γατάκι σου!!! μπράβο σου! επειδή έχω πρόσφατη την ίδια εμπειρία με τέσσερα γατάκια από τα οποία επιβίωσαν τα τρία έχω την γνώμη πως κάθε γατάκι έχει άλλους ρυθμούς ανάπτυξης ακόμα και αν είναι αδελφάκια. εφ όσον δεν ξέρεις την ακριβή ηλικία του και δεν τρώει απ το πιατάκι συνέχισε με το μπιμπερό δεν πειράζει. θα ήθελα απλά να σου επισημάνω επειδή σε τόσο μικρή ηλικία είναι εύκολο να υποστεί λοιμώξεις να τηρείς σχολαστική καθαριότητα και κυρίως του μπιμπερό που καλύτερα να το βάζεις για λίγο σε βραστό νερό πριν το ταίσεις. φυσικά να το δει κτηνίατρος και να φροντίσεις να κάνει τσίσα και κακά. οτι σκεφτείς ρώτα. καλή τύχη στο γατάκι σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση:)
Eίχα αρκετέs απορίεs στην αρχή, αλλά διαβασα το forum και μου λύθηκαν οι περισσότερεs. Tωρα ξερω ποτε πρεπει να το δει κτηνίατροs κ.τ.λ. Οσο για αυτο που μου λεs για τιs λοιμώξειs σε ευχαριστώ πολύ που το ανάφερεs γιατι δεν έτυχε να το διαβάσω κάπου, θα είμαι πιο προσεκτική.:)

Τελευταία επεξεργασία:
καλημέρα και από μένα σου έυχομαι να πάνε όλα καλά με τη μπουμπού σου... Σε αυτή την ηλικία έιναι αξιολάτρευτα.. :)

Να τη χαίρεσαι την μικρούλα σου:)
Τι ωραία! Χαρη σε σένα, ακόμα ένα αδεσποτάκι βρήκε σπίτάκι!
Μπράβο σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back