Μπούμερ το τρελόγατο!

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Η συγκινητική ιστορία ενός γατούλη...:cry:
Οι γονείς του έχουν φτιάξει αυτή την ιστιοσελίδα στην μνήμη του...:)

https://www.fluffytails.ca/boomer.asp

Είναι στα Αγγλικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• bomfight.jpg
    bomfight.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • mboomer2.jpg
    mboomer2.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 27
και καλα κανανε,ετσι οποιος την διαβασει θα ξερει τα συμπτωματα .ο γατουλης ηταν γλυκα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ συγκινητικό και πολύ χρήσιμο.
Ήταν πολύ γλυκός γατούλης.:(

Πεθανε τελικα απο θρομβοεμβολη οπως ο δικος μου :(:(:(:(
Τα ιδια συμπτωμτα, οι ιδιοι διαλογοι με το γιατρο :(:(
Και δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα..... Φοβερο.

Μόλις είδα πώς η τύπισα που είχε τον μπούμερ κάνει συλλογή από γατο-είδη όπως και εγώ:P:P
Αυτή έχει πιό πολλά όμως:(:(:rolleyes:

Οταν λες γατο ειδη τι εννοεις?
Συγκινητικη ιστορια!

γάτες μινιατούρες, από ξύλο, γυαλί, πορσελάνη κλπ, και διάφορα είδη διακοσμητικά ή χρηστικά με γάτες πάνω:P

Να σου στειλω ενα πολυ ωραιο γατοκουμπαρα μικρο που εχω!
Και γενικα αν θελεις να σου στειλω οτι εχω γιατι εχω βαρεθει με τοσο μικροαντικειμενα στο δωματιο μου!

κι εγω εχω ενα γατακι χρυσαφι για να κραταει τα χαρτια απο τη κρητη:happy:

Να σου στειλω ενα πολυ ωραιο γατοκουμπαρα μικρο που εχω!
Και γενικα αν θελεις να σου στειλω οτι εχω γιατι εχω βαρεθει με τοσο μικροαντικειμενα στο δωματιο μου!

Kαλέ μπορεί όταν πάς στο δικό σου σπίτι με το καλό να τα απλώσεις εκεί!!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back