ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
την νέα μου γατούλα την λένε μπιάνκα.όπως καταλαβαίνετε είναι άσπρη!είναι 3μιση μηνών περίπου.δεν είμαι όμως απολυτα ακριβής αφού την βρήκα στο δρόμο πριν 2 μήνες περίπου.πριν λίγο καιρό άνοιξε μία πληγή στο λαιμό τις κ καταφερα να την κλεισω με κατι σταγόνες(δεν θυμάμαι το ονομά τους) τώρα το μαναράκι μου άνοιξε μια πληγή στο πηγουνάκι της κ πήγα χθες σε εναν άλλο κτηνίατρο κ ρώτησα κ μου είπε οτι είναι μύκητες κ μου συνέστησε τις ίδιες σταγόνες.βρε παιδιά όμως είναι μωρό ακόμα κ έχει ανοίξει ήδη 2 φορές πληγή.δεν θέλω να ταλαιπωρείται έτσι σ'όλη της τη ζωή.του το είπα αυτό κ μου είπε οτι υπάρχει ένα σιρόπι κ μου το έχει παραγγείλει το οποίο ''λέει'' πάντα οτι αντιμετώπιζει το πρόβλημα σ'όλο της τον οργανισμό.δεν ξέρω..λέω να της το δώσω κ εφόσον είναι σχετικά ακριβό μπορεί να έχει αποτέλεσμα.εσείς τι λέτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Οσο για την ενεση, καλυτερα να μην την στειρωσεις καθολου παρα να κανεις τετοιου ειδους στειρωση. Η συγκεκριμενη μορφη στειρωσης προκαλει αυξηση στις πιθανοτητες να παθει το γατακι σου καρκινο. Καλυτερα στειρωσε την με τον κανονικο τροπο και οταν θελησεις να παρεις γατακι παρε κανενα αδεσποτουλι που εχει και μεγαλυτερη αναγκη για ενα ζεστο σπιτακι.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα για το θεμα στειρωσης...Αμφιβαλλω αν καποιος εδω μεσα θα σου πει το αντιθετο...Στειρωσε την!
Οι λογοι πολλοι....
Καταρχας, για τις γατες το θεμα οιστρος ειναι επιπονο. Η γατα βασανιζεται....και ποναει. Ακουγεται παραλογο αλλα ετσι ειναι.
Συνεχεις οιστροι μπορει να οδηγησουν σε πυομητρα και η συμπεριφορα της γατας αλλαζει αρδην.
Οσον αφορα την ενεση, ΜΗΝ την κανεις, δημιουργει καρκινο.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Καλυτερα να του κανεις την θεραπεια με την κρεμα και σε 2-3 μηνες που θα εχει μεγαλωσει αρκετα να του κανεις και την θεραπεια με το σιροπι
. Για την στειρωση υπαρχουν πολλα αρθρα στο σαϊτ θα δεις και τα υπερ και τα κατα αλλα να θυμασαι οτι αν της κανεις ενεσεις για μεγαλο χρονικο διαστημα εκτος απο τους αυξημενους κινδυνους νεοπλασιας που υπαρχουν μπορει οταν θες να την ζευγαρωσεις να μην μεινει εγγυος και να πρεπει να προσπαθησεις 2 και τρεις φορες
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η ένεση καταστολής του οίστρου δεν είναι στείρωση, είναι εν ψυχρώ δολοφονία. Δημιουργεί καρκίνο, και απλά πληρώνεις 100αρια στον Κτηνίατρο κάθε φορά...
Για την κανονική στείρωση μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ. Θα της σώσεις την ζωή.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απλά όλα θέλουν υπομονή, και χρόνο μέχρι να ξαναβγεί το μαλλί.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το sporanox ειναι το ιδιο με το κτηνιατρικο intrafungol που εννοει η κοπελα πιο πανω απλως και τα δυο μεταβολιζονται στο συκωτι και επειδη η θεραπεια ειναι μακροχρονια εγω θα ελεγα να μεγαλωσει λιγο για να μπορει να το αντεχει το συκωτι τουΓια τους μύκητες ο κτηνίατρός μου μου έχει δώσει Sporanox και ξενοιάζουμε μια για πάντα. Είναι δε πολύ εύκολο να τη φάνε γιατί είναι κάψουλα που την ανοίγεις και έχει άοσμο περιεχόμενο που το βάζεις στο φαγητό τους. Φυσικά ανάλογα με το βάρος του ζώου σου κανονίζει τη δοσολογία (μια κάψουλα τη χωρίζεις σε χ μέρη, αναλόγως). Θέλει κάπου 30 με 40 μέρες θεραπεία (πάνε τρία χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς) και μπορεί να γίνει στο γατάκι σου, εμένα ήτανε 2 με 2,5 μηνών όταν την κάναμε. Γιατρέ τι λες???

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλο ειναι να εμβολιαστει οσο πιο γρηγορα γινεται , στους 9 μηνες μπορει να κολησει τιποτα ειδιακ αν βγαινει εξωαχ κ κατι αλλο.. πειραζει να την εμβολιασω οταν θα ειναι 9 μηνων περιπου;γιατι τοτε θα μπορω να την φροντισω ολοκληρωτικα.θα υποφερει μεχρι τοτε;μπορει να μου παθει κατι;

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να ακολουθησεις την θεραπεια που προτεινε ο γιατρος σου και επισης να απολυμανεις καλα ολους τους χωρους οπου παει το γατακι σου. Αν δεν απολυμανεις υπαρχει περιπτωση να ξανακολλησει. Μερικοι μυκητες θεραπευονται μετα απο 2 μηνες απο μονοι τους, αλλα μεχρι τοτε θα υποφερει πολυ το γατακι, οποτε καλυτερα να κανει θεραπεια.
Οσο για την ενεση, καλυτερα να μην την στειρωσεις καθολου παρα να κανεις τετοιου ειδους στειρωση. Η συγκεκριμενη μορφη στειρωσης προκαλει αυξηση στις πιθανοτητες να παθει το γατακι σου καρκινο. Καλυτερα στειρωσε την με τον κανονικο τροπο και οταν θελησεις να παρεις γατακι παρε κανενα αδεσποτουλι που εχει και μεγαλυτερη αναγκη για ενα ζεστο σπιτακι.
παρα μα παρα πολυ δικιο εχεις στο τελευταιο.εξαλου κ αυτην απο ενα νεκροταφειο να φανταστεις την μαζεψα.τα αδεσποτα ειναι τα πιο φιλοτιμα ζωα.οχι μονο οι γατεσ.αλλα κυριως τα σκυλακια...ευχαριστω για τις συμβουλες σου..
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τους μύκητες ο κτηνίατρός μου μου έχει δώσει Sporanox και ξενοιάζουμε μια για πάντα. Είναι δε πολύ εύκολο να τη φάνε γιατί είναι κάψουλα που την ανοίγεις και έχει άοσμο περιεχόμενο που το βάζεις στο φαγητό τους. Φυσικά ανάλογα με το βάρος του ζώου σου κανονίζει τη δοσολογία (μια κάψουλα τη χωρίζεις σε χ μέρη, αναλόγως). Θέλει κάπου 30 με 40 μέρες θεραπεία (πάνε τρία χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς) και μπορεί να γίνει στο γατάκι σου, εμένα ήτανε 2 με 2,5 μηνών όταν την κάναμε. Γιατρέ τι λες???
απλα βρε παιδια φοβαμαι μηπως δεν ειναι τελικα μυκητες κ της επιβαρυνω αδικα τον οργανισμο με φαρμακα!!! κ στο βολο που ειμαι κανεις κτηνιατρος δεν μου λεει σιγουρα τι ειναι..εχω απογοητευτει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool