oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Η oh-my-cat! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
17-12-06
18:27
Στο σπίτι μου έχουμε εναν κήπο τον οποίο μοιραζόμαστε μαζί με τους παππούδες μου.. Η γιαγιά μου τον φροντίζει, τον έχει γεμίσει λουλούδια.. Εκτός από λουλούδια έχει φυτέψει κ λίγο μαιντανο...
Τελευταία, η γιαγιά μου είχε παρτηρήσει οτι ο μαιντανός ήταν κάπως "μασημένος"... Σκεφτήκαμε οτι δε μπορεί να το έκανε η Λίλη καθώς στις γάτες δεν αρέσει ο μαιντανός κ γενικώς τη γάτα μου την παρακολουθεί η γιαγιά μην της χαλασει τπτ και δεν έχει δει κατι ύποπτο..! Σήμερα που βγήκαμε βολτίτσα έξω η Λίλη άρχισε να "βοσκάει" τριφύλλι (η γιαγιά παρότι σχετικά περίεργη, γελούσε!) Η Λίλη ήταν προσεκτική κ δεν πείραζε καθόλου το μαιντανό! Μόλις όμως μπήκε μέσα η γιαγιά, το αγρίμι, όρμηξε μέσα στο μαιντανό κ αρχισε να τον τρώει!!!!!!!!
Τη στιγμή που ξαναβγήκε έξω η γιαγιά η γατα ξανασοβάρεψε κ ετρεξε στο τριφύλι!! Το πονηρόγατο!!
Τελευταία, η γιαγιά μου είχε παρτηρήσει οτι ο μαιντανός ήταν κάπως "μασημένος"... Σκεφτήκαμε οτι δε μπορεί να το έκανε η Λίλη καθώς στις γάτες δεν αρέσει ο μαιντανός κ γενικώς τη γάτα μου την παρακολουθεί η γιαγιά μην της χαλασει τπτ και δεν έχει δει κατι ύποπτο..! Σήμερα που βγήκαμε βολτίτσα έξω η Λίλη άρχισε να "βοσκάει" τριφύλλι (η γιαγιά παρότι σχετικά περίεργη, γελούσε!) Η Λίλη ήταν προσεκτική κ δεν πείραζε καθόλου το μαιντανό! Μόλις όμως μπήκε μέσα η γιαγιά, το αγρίμι, όρμηξε μέσα στο μαιντανό κ αρχισε να τον τρώει!!!!!!!!
Τη στιγμή που ξαναβγήκε έξω η γιαγιά η γατα ξανασοβάρεψε κ ετρεξε στο τριφύλι!! Το πονηρόγατο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Η oh-my-cat! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
17-12-06
18:32
Ειναι τετραπεραντη!!!!
Κανει να τρωνε τριφιλακι ε?
Κανει να τρωνε τριφιλακι ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
17-12-06
18:37
Ειναι τετραπεραντη!!!!![]()
Κανει να τρωνε τριφιλακι ε?
Βασικά δεν το τρώει, το μασάει κ το φτύνει..! Το βλαμμένο μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
17-12-06
19:00

Koινώς το τσουρομαδά! Πολύ γέλιο έχουν σε κάτι τέτοιες στιγμές τα άτιμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
17-12-06
20:33
Λίλη η γάτα vegan!!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
18-12-06
12:50
Εμένα πάλι ο δικός μου δεν έχει καμία προτίμηση. Απλά έχει κατασπαράξει ότι φυτό έχουμε στη βεράντα. Η μητέρα μου βαρέθηκε να τον μαλώνει και να μαζεύει φύλλα και χώματα και τις κατεβάζει σιγά-σιγά στον κήπο...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
18-12-06
12:58
Το είχα διαβάσει και έχω πεί οτι θα του πάρω μια ζαρτινιέρα μεγαλούτσικη για να μπορεί να μπαίνει και να κάθεται κιόλας αν θέλει και να φυτέψω στάρι, αλλά με το τρέξιμο που ρίχνω τελευταία δεν έχω προλάβει! Θα το κάνω μάλλον όταν γυρίσω από το ταξίδι...Ασπασια να του φυτεψετε σιταρι (θα βρεις στο σ/μ) σε μια γλαστρα. Οι γατες χρειαζεται να τρωνε που και που. Επισης υπαρχουν και σποροι σε pet shop για γατες αλλα η διαφορα με το σιταρι ειναι μονο στην τιμη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum