kat-cats
Διάσημο μέλος
Ξέρω πως δεν είμαι όμορφη, δεν είμαι μακρύτριχη, δεν έχω ματάκια γαλανά σαν τον ουρανό.
Ξέρω πως οι πιο πολλοί απλά θα με προσπεράσουν, όπως όταν βρέθηκα κακοποιημένη και ζητούσα βοήθεια ......

Αλλά ζητάω μόνο αυτόν τον ένα ή τη μία που θα με ερωτευτεί!

Είναι πολύ να ελπίζω κάτι τέτοιο;
Είμαι κοριτσάκι, περίπου 40 ημερών.
Βρέθηκα κακοποιημένη από ανθρώπινο χέρι, με αιμάτωμα στο κεφαλάκι κι ένα ποδαράκι νεκρό που ίσως χρειαστεί να το χάσω. Δεν με επηρεάζει σε τίποτα όμως κι ο γιατρός μου λέει πως είμαι πολύ γερός οργανισμός.
Eίμαι πολύ καλό κοριτσάκι, πολύ τρυφερό και πραγματικά θα ήθελα ένα σπιτάκι...
Το ποδαράκι είναι άσχημα, αλλά η μόνη λύση που δόθηκε είναι ένα χειρουργείο με όχι και τόσο πολλές πιθανότητες επιτυχίας, και κόστος αρκετά μεγάλο, οπότε περιμένουμε να "δέσει" και βλέπουμε...
Mπορεί να μεταφερθεί και στην Αθήνα αν υπάρξει ενδιαφέρον, και για άλλες περιοχές θα βρεθεί μια λύση...
Αλλά είτε "δέσει" το ποδαράκι, είτε χρειαστεί να το χάσει, δεν μπορεί να βγει ξανά στο δρόμο.
Kατά τ'άλλα είναι όντως πολύ γλυκό μωρό, παίρνει τα φάρμακα της χωρίς διαμαρτυρίες, και ενώ είναι φοβικούλα στην αρχή, άπαξ και τη χαιδέψεις ξεκινάει το χουρ χουρ!
Kάναμε και αποπαρασίτωση.
Με ονόμασε Σινιγκάμι (Shinigami) η προσωρινή μου μαμά.
Θα είμαι όλη δική σου, αρκεί να μένω αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, και να στειρωθώ στην κατάλληλη ηλικία.
Για να μάθεις περισσότερα για μένα, μπορείς να καλέσεις στο 6980153678 ή να στείλεις μέιλ στο vivliolatrhs@gmail.com
(Nine Lives Reg. No. 2157/2008 )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Είναι επίσης τρομερά συνεργάσιμη...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Είναι μόνο το τρομαγμένο βλέμμα, το κατάπληκτο από την ανθρώπινη κακία που δοκίμασε πριν καλά -καλά αντικρύσει τον κόσμο. Όμως η Σινιγκάμι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει, να βρει τη χαρά της γατίσιας σπιτικής ζωής, ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιαστεί το ένα της ποδαράκι.
Εύχομαι σύντομα η ζωή της να αλλάξει, να βρει το καλό σπιτάκι όπου θα γεύεται μόνο χάδια... κι ατέλειωτη αγάπη.

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα σε διαβεβαιω οτι εισαι πανεμορφο πλασματακι με πανεμορφα ματια,ποιος σου ειπε οτι μονο τα γαλαζια ματια ειναι ωραια; Τα δικα σου,τα μοναδικα πρασινα, εχουν μια ζεστασια που κανουν τον αλλον να σε ερωτευτει!!
Ευχομαι το ποδαρακι σου ,μεσα απο την καρδια μου να το νιωσεις παλι και να μην χρειαστει να το χασεις
.Στενοχωριεμαι παρα πολυ και με πιανει οργη οταν ακουω οτι κακοποιηθηκες απο ανθρωπους,καποια στιγμη θα πληρωσουν και αυτοι με το ιδιο νομισμα για αυτο που σου εκαναν!!
Ευχομαι πανεμορφη Σινιγκαμι να γινεις καλα , το θελω παρα πολυ και το παρακαλαω και ειμαι σιγουρη οτι θα γινει!!Ευχομαι να βρεθουν απο εδω και στο εξης ανθρωποι που θα σε αγαπησουν πραγματικα και θα σε βαλουν στη ζωη τους για παντα!! Θα παρακαλαω τα καλυτερα για σενα,το αξιζεις μικρουλα μου αθωα Σινιγκαμι!!

παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
εύχομαι να είναι τυχερό το κοριτσάκι μας.....είναι πάρα πολύ καλό πλασματάκι....τρώει και χουρχουρίζει....έχει αρχίσει και ομορφαίνει και νομίζω τελικά πως θα γίνει και μακρύτριχη!! έναν καλό άνθρωπο μόνο ζητά να την αγαπήσει....
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εισαι και μακρυτριχη!! Ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και στο εξης και γρηγορα να αναρρωσεις και να βρεις το παντοτινο σου σπιτακι!!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό που ευχόμαστε είναι, η θεά Τύχη να κάνει γρήγορα το θαύμα της και να βρεθεί σ'ένα σπιτάκι αντάξιο του γλυκύτατου χαρακτήρα της
kat-cats
Διάσημο μέλος

Η μικρούλα μας Σινιγκάμι αυτές τις μέρες χαίρεται τους νέους της φίλους και γενικώς πάει καλά!
Είναι κοινωνικότατη με άλλες γάτες και πολύ τρυφερούλα γενικά, και πιστεύω με τόση θετική ενέργεια, θα πάει καλά ....

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι δυνατά, να είναι ο μήνας που θα σε φέρει στο αγαπημένο δικό σου σπιτάκι.
Για να'να η ζωή σου, πάντα καλοκαίρι
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
καλή ζωή να έχουν, ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
(Ναι, βουτάει μέσα στον κάδο και κοιμάται... οπότε πλέον τα σκουπίδια τα πετάμε σε σακούλα)
απορίας άξιον....πως χωράνε όλα μαζί....

έλιωσα με τον κάδο των σκουπιδιών αχαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool