17-07-11
14:28
Την Παρασκευή 01/ 07 άκουσα κλάματα να έρχονται από ένα μπαλκονάκι που έχω σε ένα χώρο στο υπόγειο. Όταν κατέβηκα να δω τι γίνετε ανακάλυψα πως είχε πέσει από τα τρία μέτρα περίπου, ένα μικρό γατάκι, το οποίο καθότανε τρομαγμένο και πεινασμένο κάτω από την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού και έκλαιγε.
Αμέσως του έβαλα νερό και φαγητό και μία κούτα για να ξεκουραστεί. Το απόγευμα το πήγα στον κτηνίατρο ο οποίος μου είπε πως είναι ένας υγιέστατος γάτος περίπου 3 μηνών με ένα τραύμα στο μάτι το οποίο έχει αρχίσει να επουλώνετε.
Από την μέρα εκείνη το γατάκι βρίσκετε στον κτηνίατρο, μιας και εγώ δεν έχω την δυνατότητα να τον έχω στο σπίτι, μέχρι να βρεθεί κάποιος που να τον θέλει. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες εκεί για τον μικρούλη δεν είναι και οι καλύτερες μιαςκαι είναι όλη μέρα κλεισμένος σε ένα κλουβί!!!!
Είναι φιλικός με τους ανθρώπους, ζωηρότατος και πολύ γλυκός.
Εάν κάποιος ενδιαφέρετε να τον υιοθετήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6944674731.
Αμέσως του έβαλα νερό και φαγητό και μία κούτα για να ξεκουραστεί. Το απόγευμα το πήγα στον κτηνίατρο ο οποίος μου είπε πως είναι ένας υγιέστατος γάτος περίπου 3 μηνών με ένα τραύμα στο μάτι το οποίο έχει αρχίσει να επουλώνετε.
Από την μέρα εκείνη το γατάκι βρίσκετε στον κτηνίατρο, μιας και εγώ δεν έχω την δυνατότητα να τον έχω στο σπίτι, μέχρι να βρεθεί κάποιος που να τον θέλει. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες εκεί για τον μικρούλη δεν είναι και οι καλύτερες μιαςκαι είναι όλη μέρα κλεισμένος σε ένα κλουβί!!!!
Είναι φιλικός με τους ανθρώπους, ζωηρότατος και πολύ γλυκός.
Εάν κάποιος ενδιαφέρετε να τον υιοθετήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6944674731.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
17-07-11
14:48
Απάντηση: Μωρό Γατάκι Ζητάει Σπίτι
Καλησπερα.Αν μπορεις. ...βαλε φωτο,γιατι βοηθανε αφανταστα την υιοθεσια.
ΥΓ...ανεβασε απο το photobucket,γιατι απο το my cat,λογω τεχνικων προβληματων δεν ανεβαζει.
Καλησπερα.Αν μπορεις. ...βαλε φωτο,γιατι βοηθανε αφανταστα την υιοθεσια.

ΥΓ...ανεβασε απο το photobucket,γιατι απο το my cat,λογω τεχνικων προβληματων δεν ανεβαζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
18-07-11
13:47
Καλημέρα
Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το photobucket.
Ακολουθώντας όμως το παρακάτω link μπορεί κανείς να δει δύο φωτογραφίες του μικρού.
https://www.aggeliopolis.gr/attici/Xarizetai_Arseniko_Gataki_10600875.htm?ca=9_s&w=1
Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το photobucket.
Ακολουθώντας όμως το παρακάτω link μπορεί κανείς να δει δύο φωτογραφίες του μικρού.
https://www.aggeliopolis.gr/attici/Xarizetai_Arseniko_Gataki_10600875.htm?ca=9_s&w=1
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum