Μωρό γατούλι για μια βδομάδα σπίτι μου...

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
hello,λοιπον μιλαω με τη κολιτη μου ,που ετοιμαζεται να παει διακοπες την αλλη βδομαδα...εδω και 5 μερες ομως εχει ενα γατουλι μια σταλια που βρηκε στο δρομο,30 ημερων ..οποτε θα το παρω για μια βδομαδα που θα λειπει σπιτι μου..πινει γαλατακι (Lactor) και ειναι πολυ μωρο...επιδη ομως ειναι αδεσποτακι φοβαμαι να το φερω σε επαφη με τη λυνα και ρορυ(ακομα δεν εχει κανει εμβολια ειναι πολυ μωρουλι και φοβαμαι μην εχει κατι και κολισουν τα δικα μου)μπορω να του ριξω αποπαρασιτικη αμπουλα???και εκτος απο το ταισμα που σχετικα γνωριζω (εχω ταισει και το ροραρο) τι αλλο θα πρεπει να προσεξω οσο θα το εχω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο ρορυ ιταν πολυ μεγαλητερος οταν το βρηκαμε ...τουλαχιστων 1 μηνων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχα βρει και εγω ενα μικρο γατακι χθες!για την αμπουλα ρωτησα και εφω του γιατρο του φορουμ και ειπε πιο καλα σπρει.

Επίσης ίσως θα μπορούσες να απομονώσεις το γατάκι σε ένα δωμάτιο ώστε να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τα δικά σου!

13 Ιουνίου βρήκα κι εγω ενα γατάκι 30 ημερών και μας είπε ο γιατρός να ψεκάσουμε το αντιπαρασιτικό σπρέι σε μια βούρτσα(για γάτες) ή γάντι χτενίσματος και να χτενίσουμε το γατάκι. Να το ψεκάσεις απ ευθείας,δεν μας το συνέστησε. Ειναι πολυ ευαίσθητα μωρε, γι αυτό. Και μόλις ξεπεράσει το 1κιλό τότε βάζει η φίλη σου αμπουλίτσα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back