Μόλυνση στην κοιλιά

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Μαλλον πολλοι θα ξερετε οτι ειχα βρει μια γατουλα στο δρομο που τελικα ομως ηταν της γειτονισσας η οποια επνιγε μωρα γατες για να μη στειρωνει τις μαναδες τους...:( :mad:
Αυτη τη γατα λοιπον τη βρηκα σημερα μετα απο παρα πολυ καιρο και νομιζα οτι την ειχε σκοτωσει...
Ευτυχως ομως ειναι σωα και αβλαβης...Κι εχει παχυνει κι ολας...
Ομως τωρα που τη χαιδευω νιωθω ενα μπαλακι καπου στο στην κοιλια της απο τη δεξια μερια...(κοντα στο ποδι).
Τι μπορει να ειναι; Να φοβαμαι;:(
Mel σε παρακαλω βοηθησε με...:( :/:

Νιαου!...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον πολλοι θα ξερετε οτι ειχα βρει μια γατουλα στο δρομο που τελικα ομως ηταν της γειτονισσας η οποια επνιγε μωρα γατες για να μη στειρωνει τις μαναδες τους...:( :mad:
Αυτη τη γατα λοιπον τη βρηκα σημερα μετα απο παρα πολυ καιρο και νομιζα οτι την ειχε σκοτωσει...
Ευτυχως ομως ειναι σωα και αβλαβης...Κι εχει παχυνει κι ολας...
Ομως τωρα που τη χαιδευω νιωθω ενα μπαλακι καπου στο στην κοιλια της απο τη δεξια μερια...(κοντα στο ποδι).
Τι μπορει να ειναι; Να φοβαμαι;:(
Mel σε παρακαλω βοηθησε με...:( :/:

Νιαου!...

Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να σε βοηθήσω χωρίς να μπορώ να εξετάσω τη γάτα και με τόσο λίγα στοιχεία που δίνεις. Αν μπορείς γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες. Τι μέγεθος έχει το "μπαλάκι" που πιάνεις; Είναι μαλακό ή σκληρό; Είναι ζεστό; Η γάτα πονάει όταν το πιάνεις; Η γενικά κατάσταση του ζώου πως είναι;
Φυσικά, το καλύτερο είναι να εξετάσει τη γάτα κτηνίατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να σε βοηθήσω χωρίς να μπορώ να εξετάσω τη γάτα και με τόσο λίγα στοιχεία που δίνεις. Αν μπορείς γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες. Τι μέγεθος έχει το "μπαλάκι" που πιάνεις; Είναι μαλακό ή σκληρό; Είναι ζεστό; Η γάτα πονάει όταν το πιάνεις; Η γενικά κατάσταση του ζώου πως είναι;
Φυσικά, το καλύτερο είναι να εξετάσει τη γάτα κτηνίατρος.

Exω διηγηθει και στο θεμα μου την ιστορια αυτης της γατας :''Κριμα...'' Τελοσπαντων αυτη η γατα ειναι της γειτονισσας και αυτη την κλεινει εξω στο μπαλκονι στο κρυο...Οι γονεις μου δε με αφηνουν να την παρω τη γατα (και να τη δωσω για υιοθεσια διοτι ειμαι αλλεργικη δυστυχως...) αλλα ουτε και να καταγγειλω τη γειτονισσα... Και επισης μια φορα που την ειχα παρει για λιγο στο σπιτι μου την ειδαν και μου ειπαν να τη βγαλω εξω για να μην εχουμε ''ιστοριες'' με τη γειτονισσα... Γι αυτο οπως καταλαβαινεις δυστυχως δεν μπορω να την παω στον κτηνιατρο...Αυτο που μπορω να κανω ειναι να την παρω κρυφα στο σπιτι μου και να της δωσω καποιο φαρμακο η κατι τετοιο...Αυτο το μπαλακι που πιανω εχει μεγεθος περιπου σαν το μπαλακι του πινγκ πονγκ. Ειναι αρκετα σκληρο, ζεστο δεν ειναι και η γατα ποναει οταν το πιανω και με δαγκωνει. Η κατασταση της η γενικη ειναι παρα πολυ καλη και γι αυτο παραξενευτηκα οταν ενιωσα αυτο το μπαλακι. Ξερω οτι το καλυτερο ειναι να τη δει κτηνιατρος αλλα δυστυχως γι αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα...Μηπως ομως ειναι κατι πολυ σοβαρο;;;:(

Exω διηγηθει και στο θεμα μου την ιστορια αυτης της γατας :''Κριμα...'' Τελοσπαντων αυτη η γατα ειναι της γειτονισσας και αυτη την κλεινει εξω στο μπαλκονι στο κρυο...Οι γονεις μου δε με αφηνουν να την παρω τη γατα (και να τη δωσω για υιοθεσια διοτι ειμαι αλλεργικη δυστυχως...) αλλα ουτε και να καταγγειλω τη γειτονισσα... Και επισης μια φορα που την ειχα παρει για λιγο στο σπιτι μου την ειδαν και μου ειπαν να τη βγαλω εξω για να μην εχουμε ''ιστοριες'' με τη γειτονισσα... Γι αυτο οπως καταλαβαινεις δυστυχως δεν μπορω να την παω στον κτηνιατρο...Αυτο που μπορω να κανω ειναι να την παρω κρυφα στο σπιτι μου και να της δωσω καποιο φαρμακο η κατι τετοιο...Αυτο το μπαλακι που πιανω εχει μεγεθος περιπου σαν το μπαλακι του πινγκ πονγκ. Ειναι αρκετα σκληρο, ζεστο δεν ειναι και η γατα ποναει οταν το πιανω και με δαγκωνει. Η κατασταση της η γενικη ειναι παρα πολυ καλη και γι αυτο παραξενευτηκα οταν ενιωσα αυτο το μπαλακι. Ξερω οτι το καλυτερο ειναι να τη δει κτηνιατρος αλλα δυστυχως γι αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα...Μηπως ομως ειναι κατι πολυ σοβαρο;;;:(

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι που θα μπορούσες να κάνεις κρυφά όπως λες. Αυτή η διόγκωση που πιάνεις θα μπορούσε, όπως την περιγράφεις, να είναι οτιδήποτε, απόστημα, νεοπλασία, κήλη κλπ. (δεν έχω καταλάβει και που ακριβώς βρίσκεται) και φυσικά η θεραπεία είναι διαφορετική για κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις και πιθανότατα χειρουργική. Η γάτα πρέπει να εξεταστεί από κτηνίατρο οπωσδήποτε γιατί αυτό που περιγράφεις μάλλον είναι κάτι σοβαρό.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η γειτόνισσα σου να την πάει σε έναν κτηνίατρο αν της πεις αυτό που είδες;

εγκυμοσυνη μην ξεχναμε οτι το γατακι ειναι αστειρωτο

Καλέ το πιθανότερο είναι εγκυμοσύνη! Μονο ένα μπαλάκι πιάνεις ή πολλά?

Κι εγώ το πρώτο που σκέφτηκα όταν είπε η Νιαου ότι έχει παχύνει πολύ η γατούλα είναι πως είναι έγκυος....

Ναι βρε κορίτσια, σκέφτηκα κι εγώ την εγκυμοσύνη αλλά γράφει ότι η γάτα πονάει όταν πιάνει το.... "μπαλάκι".... :/::hmm::hmm:

Μήπως επειδή τη δαγκώνει σκέφτεται η Νιαου ότι την πονάει?
ή μήπως την πίανει λίγο απότομα?
Πάντως αστείρωτη γάτα που ζει έξω είναι σίγουρα έγγυος αργά ή γρήγορα.

Μήπως επειδή τη δαγκώνει σκέφτεται η Νιαου ότι την πονάει?
ή μήπως την πίανει λίγο απότομα?
Πάντως αστείρωτη γάτα που ζει έξω είναι σίγουρα έγγυος αργά ή γρήγορα.

Σίγουρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει και κάποιο πρόβλημα ταυτόχρονα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ακόμη και η εγκυμοσύνη πρόβλημα είναι. Η γατούλα δεν έχει μόνιμο σπίτι απ'ότι μας έχει πει η Νιαου και η "ιδιοκτήτριά"της με το που γεννιούνται γατάκια τα πνίγει...:down:
Αν τελικά δεν έχει άλλο πρόβλημα υγείας η γατούλα και είναι απλά έγκυος μάλλον Νιαου μου θα πρέπει ν'αρχίσεις να ψάχνεις σπίτι για τα μικρά....;)

Παιδια η γατα εχει σπιτι. Την υιοθετησε η κορη της γειτονισσας η οποια μενει μαζι της οποτε δεν κινδυνευει ιδιαιτερα για εγκυμοσυνη κι επισης δεν εχω δει κανεναν αλλον γατο σε αυτο το σημειο (στη γειτονια μας). Αν ηταν εγκυμοσυνη θα ηταν σιγουρα μεγαλο προβλημα αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση ευτυχως η δυστυχως. Τωρα ομως μελ με αυτα που μου ειπες φοβηθηκα λιγο...
Εγκυμοσυνη δεν ειναι σε καμια περιπτωση διοτι αυτο το μπαλακι υπαρχει ''ξεκαρφωτο'' να πουμε στο δεξι μερος της κοιλιας της (δεξι δεξι ομως δηλαδη καπου κοντα στο ποδι της αλλα μπροστα του. Θα προσπαθησω να σας δειξω με φωτογραφια...Δυστυχως υπαρχει καποιο προβλημα με τις φωτογραφιες και δεν μπορω να τις βαλω στο σαιτ...

Γιατι δε λες τοτε στη κορη της να τη παει στο γιατρο.ισως αυτη δεν ειναι στρημενη οπως η μαμα της.:)

Θα το προσπαθησω...
Μονο που θελω πρωτα να μαθω περι τινος προκειται ωστε να της εξηγησω κιολας.;)

Καταφερα τελικα να βαλω εικονες. Μονο πατηστε τις για να δειτε το σημειο που εχει το γατακι το μπαλακι. (Το εχω σημειωσει με κοκκινο κυκλο και δεν φαινεται ετσι);)

Συνημμένα

• ahgdk.JPG
    ahgdk.JPG
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 317
  • sdfghjk.JPG
    sdfghjk.JPG
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 330
Τελικα φαινεται κι ετσι...
Και το μπαλακι στο φυσικο του...

Συνημμένα

• DSCN1866.JPG
    DSCN1866.JPG
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 323
Όντως έχεις δίκιο. Δεν φαίνεται και πολύ φυσιολογικό αυτό:hmm: :hmm: :hmm:

Μελ ειναι πολυ μεγαλο ετσι;
Μπορει να ειναι πολυ προχωρημενο;
Πολυ σοβαρο;
Τι πρεπει να κανω; Μονο κτηνιατρος μπορει να βοηθησει;

Μελ ειναι πολυ μεγαλο ετσι;
Μπορει να ειναι πολυ προχωρημενο;
Πολυ σοβαρο;
Τι πρεπει να κανω; Μονο κτηνιατρος μπορει να βοηθησει;

Δυστυχώς πρέπει να την εξετάσει κτηνίατρος. Όπως σου είπα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από τη φωτογραφία δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο.

Εύχομαι περαστικά στο γατούλι σου Νιάου.
Μπορεί η γάτα να ανήκει τυπικά στην κόρη της γειτόνισσας, αλλά εσύ νιάζεσαι σίγουρα πολύ παραπάνω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back