Μόνο για κτηνιάτρους

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
μηπως υπαρχει καποιος που να μπορει να αναλαβει δωρεαν μικροεπεμβασεις σε αδεσποτα.
Στην προκειμενη περιπτωση αφαιρεση ματιου..Αναλαμβανω να το κρατησω να αναρρωσει..
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κτηνίατρος δεν ειμαι ξερω ομως μια αθηναια κτηνιατρο που συνεργαζεται με το stray 2109966054

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως υπαρχει καποιος που να μπορει να αναλαβει δωρεαν μικροεπεμβασεις σε αδεσποτα.
Στην προκειμενη περιπτωση αφαιρεση ματιου..Αναλαμβανω να το κρατησω να αναρρωσει..
ευχαριστω

πολύ δύσκολο, θα πρέπει να μιλησεις με το δήμο σου να δεις αν εχετε καποιο πρόγραμμα με τα αδεσποτα...ειναι και δύσκολη επέμβαση...:(

Κτηνίατρος δεν ειμαι ξερω ομως μια αθηναια κτηνιατρο που συνεργαζεται με το stray 2109966054
ναι καντης ενα τηλεφωνο, η βασιλική ειναι πολυ καλος άνθρωπος και αψογη επαγγελματίας

Εχμ, συγνωμη, εχετε την εντυπωση οτι η εξορυξη οφθαλμου ειναι μικροεπεμβαση;
Μηπως πιστευετε οτι γινεται με πηρουνι;

Δεν χρειαζεται ολικη αναισθησια;
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη στην περιοχη;
Δεν εχει αιμορραγιες;

Ως μικροεπεμβασεις θεωρουνται τα ραμματα,η διανοιξη καποιου αποστηματος και γενικα οι επεμβασεις που διαρκουν λιγο και μπορει να γινουν και με ηρεμηση, ολες οι υπολοιπες θεωρουνται κανονικες επεμβασεις . Εαν θελεις καποιον να κανει δωρεαν επεμβαεις μπορεις να απευθυνθεις σε καποια φιλοζωικη οργανωση η οποια μπορει απο τις δωρεες της να καλυψει το κοστος των επεμβασεων.

Εχμ, συγνωμη, εχετε την εντυπωση οτι η εξορυξη οφθαλμου ειναι μικροεπεμβαση;
Μηπως πιστευετε οτι γινεται με πηρουνι;

Δεν χρειαζεται ολικη αναισθησια;
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη στην περιοχη;
Δεν εχει αιμορραγιες;
η κοπέλα που έκανε την ερώτηση...δεν είναι μάλλον γιατρός να γνωρίζει αν είναι "μικρο" ή "μακρο" επέμβαση...ας απαντάμε αν γνωρίζουμε... ένα γιατρό ψάχνει η γυναίκα...
Τα πηρούνια κλπ...νομίζω ότι περισσεύουν...:/:

Συννενοπησου με την γιατρο που σου ειπα και το στραυ μπορει να βοηθησει.

John δυστυχως σπανια καλύπτεται ολο το ποσο απο δωρεες συνηθως καλύπτεται εναμέρος , αυτό ειναι και καλό βεβαια γιατι καλό εινι κι ο ανθρωπος που βρηκε το ζωντανο να καταλάβει οτι χρειάζεται να συμμετεχει. Ουτως η αλλως κι στους δήμους που λεμε οτι εινι υπευθυνοι αυτοι και εκει ακνονικα θα πρεπε να απευθυνθει ο οποιοσδήποτε απο δικα μας χρήματα ειναι οτι κανουν απο δημοτικα τελη κλπκλπ και απο επιχορηγησεις. Η συμμετοχη του πολίτη ειναι παντα εκει.

Μωρα μου πηρα...μου ειπε 150 ευρω μαζι με το να μεινει εκει το γατακι οσο χρειαστει...
Εαν την παω στο γιατρο και την εμβολιασω μπορειτε να με βοηθησετε με τα εξοδα της επεμβασης?
Εφοσον την γνωριζουν μερικοι ηδη...πως μπορει να κανονιστει?Αν μπορειτε πειτε μου μεσω μυνηματων....ειναι λιγο πιο ευκολο απο εδω
Εγω θα αναλαβω να γινουν τα υπολοιπα το συντομοτερο

ευχαριστω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back