Μόνο τα λεφτά τους νοιάζουν

Louiza26

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα.
Πριν 1 μήνα περίπου γέννησε η γάτα μου 3 γατάκια. Μετά απο 1 βδομάδα, 2 απο τα γατάκια έδειχναν αδύναμα και ληθαργικά. Τη μερα που πρόσεξα ότι τα γατάκια ήταν 'πεσμένα', ήταν Κυριακή και δε μπορούσα να βρω τον κτηνίατρό μου στο κινητό. Εψαξα έντρομη να βρω κάποιον κτηνίατρο που εφημερεύει ή κάποια κλινική μικρών ζώων και βρήκα μόνο μια κλινικη στο Χαλάνδρι.
Τους πήρα τηλέφωνο...τι θέλετε?..το και το λέω, πριν 1 βδομάδα γέννησε η γάτα μου και τα 2 γατάκια δεν τρώνε και φαίνονται ληθαργικά, τι να κάνω?
Πρέπει να τα φέρετε εδώ να τα δούμε μου λέει μια κοπέλα.
Σηκώνομαι και πάω Χαλάνδρι απο τα νότια προάστια που μένω. Ηταν εκεί μια κοπέλα στη ρεσεψιόν, πάει στο άλλο δωμάτιο, την ακούω να μιλάει με το γιατρό και επιστρέφει και μου λεέι ο γιατρός έχει δουλειά, θα τα εξετάσω εγώ τα γατάκια.
Τους έριξε μια ματιά, τα ακροάστηκε και μετά μου λέει, η καρδιά τους είναι λιγο αδύναμη αλλά σ'αυτη την ηλικία δε μπορώ να σας δώσω τίποτα.
Και τι να κάνω? της λέω. Τίποτα μου λέει, βάλτα κοντά στη μαμά τους να είναι ζεστά, τίποτα άλλο δε μπορεί να γίνει όταν είναι τόσο μικρά. Να τα δει λέω και ο γιατρός? Δεν υπάρχει λόγος μου λέει, τα ίδια θα σας πει και άλλωστε θα αργήσει.
Τι σας οφείλω? λεω. 50 ευρώ λέει επειδή είναι αργία...η όλη υπόθεση κράτησε 2 λεπτά.
Τα γατάκια τελικά πέθαναν την ίδια μέρα.
Δε με νοιάζει για τα λεφτά, με νοιάζει η αισχροκέρδειά τους.
Αν σ'αυτη την ηλικία ΞΕΡΕΙΣ οτι δε γίνεται τίποτα, τι με βάζεις να τρέχω Χαλάνδρι? Μόνο για να σου σκάσω τα 50 ευρώ και να μου πεις ότι ναι, δε φαίνονται καλά και να τα αφήσω κοντά στη μαμά τους και να μην κάνεις τίποτα?
Αυτό το ήξερα και μόνη μου δεν ήταν ανάγκη να τρέχω 1 ώρα δρόμο και να πληρώσω για να μου το πουν.
Ολη αυτή η ιστορία με απογοήτευσε τρομερά και κατάλαβα ότι τελικά, εκτός λίγων μετρημένων στα δάχτυλα γιατρών, οι άλλοι μόνο για τα λεφτά ενδιάφερονται κι όχι για τα ζώα:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι στη συγκεκριμενη κλινικη πληρωσα κι εγω 50 ευρω οταν πηγα την αβανα που ειχε χασει τα μωρα της...δεν της εκανε καν εξεταση αιματος...ουτε θερμοκρασια πηρε ουτε καν την ακουμπησε....

την ειδε απο μακρια ειπε μια χαρα ειναι η γατα ατυχησατε γιατι ετσι συμβαινει στις πρωτες εγκυμοσυνες κτλ...
κατω απο 50 δευετρολεπτα η επσικεψη..και ηταν καθημερινη τεταρτη συγκεκριμενα...
αλλα το πενηνταρικο το τσεπωσε....
ο κυριος Λ...ης....
τελος παντων...υπαρχει ενα κτηνιατρο καπου στα παητησια που δουλευει τις ωρες που οι υπολοιποι ειναι κλειστα με το κανονικο τιμολογιο...
περισοοτερα ξερει η ζτουλια γιαυτο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω ότι υπάρχει ένα ιατρείο στην αθηνών λαμίας στο ύψος της φιλαδέλφειας κοντά στον κόμβο της renault. Έχω προσέξει μία ταμπέλα που γράφει ότι διανυκτερεύει. Δεν έχει τύχει να το χρειαστώ για να ξέρω αν είναι καλό. Αλλά λίγα γενικά είναι βράδυα ανοιχτά ή κυριακές....

Θα θελα πολυ εστω με πμ να μου πειτε ποια ειναι αυτη η κλινικη ωστε να μη πατησω το ποδαρι μου αν χρειαστει!

Ευχαριστω
Κατερινο-"φρουφρου" (και.." μπιζου" κατσικωμενη!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back