Μύκητες και στα μάτια;

zina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα.
πριν λιγες μερες η γατουλα μου αρχισε να τσιμλιαζει.Πηρα το γιατρο τηλ και μου εδωσε κοληριο .Αυτο εγινε γιατι η γατουλα μου ενω ηταν δεμενη στη βεραντα της επιτεθηκε ενας γατουλης που μαλλον ειχε μυκητες και πολλα μπαλωματα στο τριχωμα.Ειχαμε καλη πορεια μεχρι που τα ματακια αρχισαν να δακρυζουν και τα δυο πολυ και η μικρουλα μου που πεταξε 3 πληγουλες.Την πηγα στο γιατρο αμεσως ο οποιος μου ειπε οτι τα πραγματα δεν ειναι ευχαριστα οτι η μοκρη μετεφερε τους μυκητες στο ματι και επειδη δεν υπηρχαν αντισωματα αφου η μικρη δεν εβγαινε εξω εκει μυκητιαση μαλλον προχωρημενη .Μου ειπε να βαζω στα σημεια με τι εκζεμα ντακταριν κρεμα φυσιολογικο ορο στα ματια και μου εδωσε και ενα φαρμακο το itrafungol για να δρασει κατα του μυκητα και βλεπουμε αν θα φτιαξουν τα ματακια της.Τι να κανω ;Ισχυει αυτο για τα ματια ;Θα γινει καλα η μπουμπουκα μου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μύκητας στα μάτια δεν υπάρχει... γύρω-γύρω απο τα μάτια ναι. Μπορεί να είναι και ψώρα.
Οι τσίμπλες και τα δάκρυα και οι μύξες (αν έχει) είναι άλλο πράγμα....

Εμβολιασμένη δεν είναι η γάτα σου??? Στειρωμένη? (εαν δεν είναι, δεν είναι φρόνιμο να βγαίνει ουτε καν δεμένη έξω...)

Η θεραπεία πάντως για μύκητες είναι σωστή. (δεν ξέρω όμως αν έχει μύκητες) :hmm: Κάτι δεν σου είπε ή εσύ το ξέχασες...
Η θεραπεία γενικά για μύκητες θέλει χρόνο απλά για να ξαναβγούν οι τρίχες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: μυκητες και στα ματια;

Τις πληγούλες που ακριβώς τις έβγαλε; Η γατούλα έχει και άλλα συμπτώματα όπως φτέρνισμα, ρινικό έκκριμα;

Ειναι πληρως εμβολιασμενη και στειρωμενη .Τα εκζεματα τα εχει ενα πανω απο το ματι ενα στο αυτι και 2 στην κοιλιτσα. Απο αυτο στο ματι μολυνε και τα ματακια της πρωτα το ενα και μετα το αλλο Συμπτωματα στα ματια εχει δακρυα και τσιμπλα και μου ειπε οτι ωφειλεται στους μυκητες

Οκ, αυτός είναι ο γιατρός, αυτός αποφασίζει. Εγώ τί άλλο να πώ.;)
Εαν δεν σου αρέσει ο γιατρός ή η θεραπεία ή ότι άλλο, μπορείς να την πάς και σε άλλον.

Περαστικά.

μαλλον αυτο θα κανω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back