Μύκητες και φτέρνισμα.

Mitko-Didi

Νεοφερμένο μέλος

Ο Dimitris-Dimana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Πολύγυρος (Χαλκιδική). Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Καλησπερα σας και χρονια πολλα.Να εχουμε μια καλη γατοχρονια:PΕδω και καιρο η γατουλα μας φτερνιζεται χωρις ομως να παρουσιαζει καποια καταροη απο τη μυτουλα της.Δεν ξερω αν ειναι κατι το ανησυχητικο.Το αλλο προβλημα το οποιο παρουσιαστηκε σε μενα ειναι κατι σημαδια κοκκινα αρκετα μεγαλα στο σωμα μου.Πηγα στον δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι μυκητες.Τον ενημερωσα οτι εχουμε μια γατουλα στο σπιτι μας και μου ειπε η μαλλον ΜΕ ειπε:Pοτι πρεπει να την παω σε κτηνιατρο για να τη δει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα σας και χρονια πολλα.Να εχουμε μια καλη γατοχρονια:PΕδω και καιρο η γατουλα μας φτερνιζεται χωρις ομως να παρουσιαζει καποια καταροη απο τη μυτουλα της.Δεν ξερω αν ειναι κατι το ανησυχητικο.Το αλλο προβλημα το οποιο παρουσιαστηκε σε μενα ειναι κατι σημαδια κοκκινα αρκετα μεγαλα στο σωμα μου.Πηγα στον δερματολογο και μου ειπε οτι ειναι μυκητες.Τον ενημερωσα οτι εχουμε μια γατουλα στο σπιτι μας και μου ειπε η μαλλον ΜΕ ειπε:Pοτι πρεπει να την παω σε κτηνιατρο για να τη δει.

φτερνιζεται συνεχεια ή κατα περιοδους.?ειχα κολλησει και εγω μυκητες μικρη απο αδεσποτο και τωρα ο γατουλης μου ειχε μυκητα για 2.5 μηνες αλλα κανενας μας δεν κολλησε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φτερνιζεται συνεχεια ή κατα περιοδους.?ειχα κολλησει και εγω μυκητες μικρη απο αδεσποτο και τωρα ο γατουλης μου ειχε μυκητα για 2.5 μηνες αλλα κανενας μας δεν κολλησε..
Κατα περιοδους Hlianna μου φτερνιζεται.

Κατα περιοδους Hlianna μου φτερνιζεται.

αν δεν φτερνιζεται σε καθημερινη βαση και επιμονα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα..ολα τα γατακια φτερνιζονται οπως και εμεις:)

αν δεν φτερνιζεται σε καθημερινη βαση και επιμονα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα..ολα τα γατακια φτερνιζονται οπως και εμεις:)
Δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να προσεχω τωρα με τα χαδια της.Ερχεται συνεχεια πανω μου και θελει να την χαιδευω αλλα φοβαμαι λιγακι μεχρι να την παω στον κτηνιατρο.

Το καλυτερο ειναι να κανεις αυτο που ειπε και ο γιατρος, να πατε στον κτηνιατρο να σας πει αν ειναι κατι το φτερνισμα, που ελπιζω να μην ειναι! Και μαζι να ρωτησεις τι πρεπει να κανεις για να μην κολλησει και η μικρη μυκητες αν υπαρχει αυτη η περιπτωση.
Και φυσικα περαστικα σου!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back