ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
αυτοι που εχουν ενδιαφερον για τον ανθρωπο ειναι τα ειδη του γεννους Mivrosporum spp τα οποια σχηματιζουν κυκλοτερης εστιες αλωπεκιας στο μεγεθος κερματος , που στην περιφερεια τους υπαρχουν κρουστες σαν πυτιριδα και αρχιζουν απο το κεφαλι για να εξαπλωθουν αργοτερα σε ολο το σωμα. Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει και χωρις αυτη την τυπικη παρουσιασει αλλα με τη μορφη απωλειας τριχωματος σε διαφορα σημεια και πιτυριδας.
Για διαγνωση πρεπει να εξεταστουν ξεσματα δερματος μαζι με τριχες , να γινει καλλιεργεια παθολογικου υλικα και να εξεταστει το τριχωμα με ειδικο φωτισμο
Η θεραπεια ειναι συνηθως μακροχρονια και περιλαμβανει τοσο την εφαρμογη αντιμυκητιακων ουσιων τοπικα οσο και απο το στομα για περιοδο 1-1,5 μηνες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
!λοιπόν εγώ παρατήρησα στην κοιλιά του κάτι σαν καυκαλάκια-σπυράκια ροζ σε 2-3 σημεία και γύρω γύρω σαν καφέ,σαν ξηροδερμία.τί λες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
) και της πήρε δείγμα για καλλιέργεια. Μου έδωσε Dactarine και Surolan αλοιφή και βλέπουμε,δηλαδή αν βγάλει και αλλού μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θα χρειαστεί αντιβίωση. Αυτό το παιδάκι δεν μπορεί να ηρεμήσει καθόλου. Μια ο καλυκοιός, κάθε τρεις και λίγο διάρροιες συνεχόμενες, τώρα μύκητες ή τι άλλο, έχω φρικάρει. Το λυπάται η ψυχή μου το κοριτσάκι μου! Ήθελα να σας ρωτήσω για το Hibitane, της έβαλα με βαμβάκι τοπικά αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται ξέβγαλμα με βαμβάκι και νερό.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ποσο ζυγιζει τωρα ο Περσεας?catlover έχω να σου πω κάτι άσχετο.μην εμπιστεύεσαι τους γιατρούς του pet city!!!!μακριά!εμένα ο περσέας μου χάρη στον γιατρό του πετ σιτυ στη γλυφάδα όμως, που του έκανε πρώιμα εμβόλιο ο.. αντε μην τον πω, απέκτησε καλυκοιο και όλα αυτά που ανέφερες κ συ(κ μεις τραβιόμαστε με διάρροιες από τότε που συνάντησα τον άντρα σου στον Αίλουρο με το ζουζούνι σας-στο είπε?).ελπίζω να μην είναι ο ίδιος!περαστικά.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Γιατι μου φαινεται στη φωτο αδυνατος,και ο δικος μου ετσι ειναι και ελεγα μηπως ειναι σκουλικια αλλα τωρα περασανε και μερες που εκανε την αποπαρασιτωση και παλι τα κοκκαλα του πιανω...δεν ξερω...την τελευταία φορά που τον ζυγίσαμε με το γιατρό ήταν 1μισι κιλό.πήρε αρκετό βάρος μέσα σε λίγο διάστημα ευτυχώς.γιατί ρωτάς?

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ είμαι η πρώτη, όπως είπε η κα Μίλλη. Δεν θυμόταν το όνομά σου ο Αριστείδης, αλλά μου είπε πως το λυπήθηκε το φατσούλι σου που έτρεμε. Κι εγώ δεν τους εμπιστεύομαι αλλά νόμιζα πως ήταν μια απλή γρατζουνιά και την πηγα να της το περιποιηθεί, που να φανταζόμουν τι θα άκουγα. Τώρα μίλησα με την κα Μίλλη και μου είπε να περιμένω την καλλιέργεια που θα μας δείξει τι είναι. Μετά θα την πάω στον Αίλουρο εννοείται. Ο Περσέας πως είναι τώρα? Εμείς είδαμε βελτίωση με την Intestinal της Royal Canin, στη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η δικιά μου ζυγίζει 2.660 εχθές που την ζύγισα. Άντε να φτάσει τα 2.800 όπως την βλέπω, με τόσα που πέρασε δεν πρόλαβε να μεγαλώσει το ταλαίπωρο. Στους πόσους μήνες σου έκανε το εμβόλιο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool