Νέα Κρήνη

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Σήμερα στην περιοχή της Νέας Κρήνης μια γάτα μόλις γεννούσε κ μια καθυστερημένη γρια την έβρεχε με το λάστιχο. Η γάτα με το γατάκι στο στόμα κ το άλλο στη μήτρα, το μισό έξω κρεμόταν κιόλας.. πήγε να κρυφτεί κάτω από ένα αυτοκίνητο. Οπότε τρέχω εγώ με μια κούτα κ τροφή να την τσακώσω να τη βάλω η σπίτι μου ή κάπου ασφαλή.... κ βγαίνει ένας γείτονας κ μου παίρνει την κούτα με την τροφή (την είχα αφήσει κάπου παραπέρα ενώ προσπαθούσα να βγάλω το γατί κάτω απτο το αυτοκίνητο) κ την πετάει! Με λίγα λόγια, επειδή έιμαι πολύ ταραγμένη για λεπτομέρειες,τον παρακάλεσα - τίποτα - του μίλησα ευγενικότατα - τίποτα - αυτός ύψωσε φωνή κ με έδιωξε.
Φεύγοντας ακούω ήχο αυτοκινήτου... γυρνάω .......κ εύχομαι να μην το έβλεπα αυτό.. να μην ήμουν καν εκεί.. τα γατάκια μόλις είχαν γεννηθεί τι έφταιξαν.. γεννήθηκαν για να πεθάνουν?

... η μάνα γλύτωσε αλλά εξαφανίστηκε.

Η δικαιολογία τις γριάς που έριχνε νερό στη γάτα: αφήνει τρίχες...
Η δικαιολογία του "γείτονα": Είναι παράσιτα..

Θα κολλήσω αφίσες κτλ . Για μήνυση μου είπε μια γνωστή μου δικηγόρος ότι δεν γίνετε γτ δεν έχω χειροπιαστή κατηγορία κ θα μπλέξω άσχημα και είμαι ήδη καταχρεωμένη και δεν έχω χρήματα ούτε κουράγιο για τέτοια. Απλά δεν έχω ξαναζήσει κάτι τόσο τραγικό...Για το Θεό δηλαδή... για το Θεό τι είναι αυτά που συμβαίνουν?

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα πάρω τηλ το σύλλογο Αγάπη , μου έδωσε το τηλ η Yasmin να δούμε τι θα κάνουμε. Το θέμα είναι δεν θέλω να τους εξοργίσω, γιατί έχουμε να κάνουμε με αμόρφωτους κ υποανάπτυκτους κ εγκεφαλικά ανάπηρους. Απλά να τους ευαισθητοποιήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα στην περιοχή της Νέας Κρήνης μια γάτα μόλις γεννούσε κ μια καθυστερημένη γρια την έβρεχε με το λάστιχο. Η γάτα με το γατάκι στο στόμα κ το άλλο στη μήτρα, το μισό έξω κρεμόταν κιόλας.. πήγε να κρυφτεί κάτω από ένα αυτοκίνητο. Οπότε τρέχω εγώ με μια κούτα κ τροφή να την τσακώσω να τη βάλω η σπίτι μου ή κάπου ασφαλή.... κ βγαίνει ένας γείτονας κ μου παίρνει την κούτα με την τροφή (την είχα αφήσει κάπου παραπέρα ενώ προσπαθούσα να βγάλω το γατί κάτω απτο το αυτοκίνητο) κ την πετάει! Με λίγα λόγια, επειδή έιμαι πολύ ταραγμένη για λεπτομέρειες,τον παρακάλεσα - τίποτα - του μίλησα ευγενικότατα - τίποτα - αυτός ύψωσε φωνή κ με έδιωξε.
Φεύγοντας ακούω ήχο αυτοκινήτου... γυρνάω .......κ εύχομαι να μην το έβλεπα αυτό.. να μην ήμουν καν εκεί.. τα γατάκια μόλις είχαν γεννηθεί τι έφταιξαν.. γεννήθηκαν για να πεθάνουν?

... η μάνα γλύτωσε αλλά εξαφανίστηκε.

Η δικαιολογία τις γριάς που έριχνε νερό στη γάτα: αφήνει τρίχες...
Η δικαιολογία του "γείτονα": Είναι παράσιτα..

Θα κολλήσω αφίσες κτλ . Για μήνυση μου είπε μια γνωστή μου δικηγόρος ότι δεν γίνετε γτ δεν έχω χειροπιαστή κατηγορία κ θα μπλέξω άσχημα και είμαι ήδη καταχρεωμένη και δεν έχω χρήματα ούτε κουράγιο για τέτοια. Απλά δεν έχω ξαναζήσει κάτι τόσο τραγικό...Για το Θεό δηλαδή... για το Θεό τι είναι αυτά που συμβαίνουν?

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ?

Γιατί ο άνθρωπος είναι τελικά το χειρότερο από τα έμβια όντα!:mad::mad:
Καλό ταξίδι αθώες ψυχούλες.:bye::bye::bye:
Θα πώ οτι εύχομαι οι "άνθρωποι" αυτοί να ζήσουν μια αντίιστοιχη αγωνία, σαν αυτή που έζησαν οι δύο ψυχούλες πριν καλά,καλά έρθουν στον κόσμο.:mad::mad:Και κράξτε με όσο θέλετε!
Η νομοθεσία πάντος θα έπρεπε να είναι πιό αποτελεσματική και να τιμωρείται μια τέτοια κτηνωδία!:hmm:

μα νομικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να μπορώ να τους κάνω. ο τύπος με το αμάξι δεν τα είδε.. ο άλλος δεν τα κακοποίησε , η γριά που την έβρεχε φταίει αλλά είναι τόσο γρια που αύριο θα πεθάνει ξέρω γω. Απλά ο δήμος να στειρώσει μαζικά ζώα αυτό πρέπει να γίνει κ οι "άνθρωποι" να τα υιοθετήσουν. Εύχομαι να καρκινιαστούν αλήθεια το εύχομαι να βρουν ατελείωτη δυστυχία. Γτ κ να μην ήταν γατιά αλλά μια γυναίκα να γεννούσε... το πιστεύω οτι θα την άφηναν να ψοφήσει κ αυτή.

Θρασύδειλα, σιχαμερά, σκ*τόψυχα υποκείμενα που τα βάζουν μόνο με πλάσματα που δεν μπορούν να ανταποδώσουν την κακία τους! :mad::mad::mad:
Όποιος μπορεί να φερθεί έτσι σε ένα ζώο που μόλις γέννησε και στα μωρά του, είναι ικανός και για πολύ χειρότερα. Στο κεφαλάκι τους να τους πέσουν αυτά τα χειρότερα, λοιπόν, και σύντομα! :mad:

ΝΟΜΟΣ 1038/1932 «ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ»
Άρθρο1.
  • Όποιος βασανίζει ή κακοποιεί ή μεταχειρίζεται με σκληρότητα ή πέρα της φυσικής του αντοχής, ή χρησιμοποιεί προς εργασία ζώο ασθενές ή ανάπηρο, τιμωρείται με πρόστιμο ή κράτηση.
Αυτος ειναι ο νομος περι προστασιας των ζωων. Αυτο που εκανε ο τυπος με το αυτοκινητο ηταν παραβιαση αυτου του νομου απο αμελεια ομως, και κακοποιηση ζωου απο αμελεια δεν τιμωρειται. Δωσε μου 10 λεπτα να βρω την καταραμενη επιτομη του γενικου ποινικου που πηγε και εξαφανιστηκε επιτηδες τωρα που την χρειαζομαι:mad:, να σου πω αν αμεση συνεργεια με δολο σε εγκλημα που τελειται απο αμελεια τιμωρειται.:/: Δεν υπαρχουν δικηγοροι μελη φιλοζωικων συλλογων που να αναλαμβανουν δωρεαν τετοιες υποθεσεις? :/: Η' τουλαχιστον συλλογοι που να μισθωσουν ενα δικηγορο και να βγει οικονομικα. :/:

Ουτε να τους φτυσω δεν θελω, χαραμισμενο σαλιο, σκουληκια! Μα να παρει να σου πεταξει την τροφη!!?:mad::mad::mad: Να τον εχω σε μια γωνια και που σε πονει και που σε σφαζει κερατα μικροτσ@τσ@νε κομπλεξικε!!

Σου ειπα στο τηλεφωνο τι χρειαζεται να κανεις και με ποιους να επικοινωνησεις. Τι σε σταματαει? Ειλικρινα αν δεν κανεις κατι και αυτη τη φορα δεν μπορει κανεις να σε βοηθησει εσυ εισουν η μονη που τα ειδε.Και φυσικα στειρωσεις στη γειτονια αν εισαι διαθεσιμη θα εχουμε παγιδα συντομα..αλλα νασταματησει πια αυτη η παθητικοτητα και ο φοβος που δεν οδηγουν παρα σε αδρανεια γιατι ο καθενας εινα υπευθυνος οταν δεν δα. παρομοοιο περιστατικο κακοποιησης φιλοζωου ειχαμε πριν δυο βδομαδες στα συγκατοικιδια αν θυμαστε

Συνημμένα

• animal abuse and poison black.jpg
    animal abuse and poison black.jpg
    133,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • animal abuse and poison(2).jpg
    animal abuse and poison(2).jpg
    167,1 KB · Εμφανίσεις: 27
Λοιπον, δεν ειναι αμεση συνεργεια, ειναι εμμεση αυτουργια, αφου ο οδηγος του αμαξιου δεν τελεσε εγκλημα. Ευθυνονται ομως και η κωλογρια και ο γελοιος που σου πηρε την τροφη, γιατι εχουν δολο (ενδεχομενο δολο, αφου αποδεχονταν το ενδεχομενο να συμβει αυτο που συνεβη) και ευθυνονται ως εμμεσοι αυτουργοι σε κακοποιηση και θανατωση ζωου. Για να μην σου λεει η δικηγορος σου οτι να'ναι. Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν αποδειξεις, εκτος και αν εχεις μαρτυρα και μαλλον δεν μπορει να σταθει η υποθεση στο δικαστηριο :/: Αλλα ευθυνη υπαρχει, και αν ξερεις κανα καπατσο δικηγορο που να μην το βαζει κατω και να μην θελει να σου παρει και τα βρακια, ή καναν φιλοζωο εισαγγελεα να κανεις καταγγελια και να κινηθει διωξη (γιατι δεν ειναι εγκλημα κατ'εγκληση, δεν εισαι εσυ απεναντι τους, ειναι το κρατος και η δικαιοσυνη) τι να σου πω, μακαρι :/: Σε λιγα χρονια θα τα αναλαμβανω εγω αυτα:mad: Pro bono που λενε, μεχρι και το ευρωπαικο δικαστηριο της Χαγης θα τα πηγαινω.:mad: Οι ευρωπαιοι εχουν νομους και τους τηρουν, οχι σαν και μας, που εχουμε κολλησει στον μεσαιωνα με τον γαμοωχαδερφισμο μας:mad::mad:

Naiva, αν μιλήσεις με αυτούς που πρότεινε η yasmin, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ελπίζω τελικά να βρεθεί άκρη.

Για να κάνω κάτι από μόνη μου δλδ με δικό μου δικηγόρο δεν τίθεται συζήτηση. Είμαι οικονομικά πολύ άθλια. Θα πάρω τηλ σήμερα στο τηλ που μου έδωσε η Ασημήνα απλά δεν έχω χρήματα να διαθέσω για οτιδήποτε..

Δεν έχω κ μάρτυρες γτ όλοι με έκραζαν απτα μπαλκόνια τους κ σε όσους λέω το συμβάν, όλοι μου λένε ε οκ γατιά είναι κ βρίζω μάνες.

Αυτός με το αμάξι δεν έφτεξε τον καταλαβένω.. που να το ξέρει ότι κάτω είχε γατιά? αν κ εγω θα κοιτόυσα.. τέσπα δεν το κάνε επιτιδες

οι άλλοι.. απλά η γρια όπως είπα είναι τόσο γρια που θα πεθάνει σε κάνα μηνα δεν με νοιάζει, ο άλλος όμος.. άμα κάνω σε αυτόν κάτι δεν θα βρω το δίκιο μου απλά ΟΛΟΙ έτσι είναι ΟΛΟΙ θα τον υποστηρίξουν κ θα με βρει μεγαλύτερος μπελάς αλλά θα πάρω τηλ τον σύλλογο Αγάπη να δω τι μπορώ να κάνω.

Απλά με μυνήσεις κ τέτοια δεν θα ασχοληθώ παρά μόνο όταν έχω χρήματα κ αντοχή.

Και στην τελικη αυτό θα ξαναγίνει ότι κ να κάνω. Αμόρφωτοι γύφτοι. Με τέτοιους έχουμε να κάνουμε.

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα μηνυσης :/: Προκειται για εγκλημα, και εσυ εισαι κυριος μαρτυρας. Δεν θα σταθεις εσυ απεναντι τους, και δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι καν δικηγορο, γιατι προκειται για ποινικη δικη. Μονο αν ζητουσες προσωπικα αποζημιωση, θα χρειαζοταν να πληρωσεις δικηγορο και να συμμετασχεις στην οποια δικη. Εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι καταγγελια, σε καποιον εισαγγελεα ωστε να κινηθει ποινικη διωξη εναντια στον γελοιο και στην γρια, γιατι το οτι θα πεθανει συντομα δεν την κανει λιγοτερο υπαιτια, και ασε τους δικαστες να κρινουν. Απο κει και περα το μονο που θα χρειαστει να κανεις ειναι να παρασταθεις στο δικαστηριο ως μαρτυρας του γεγονοτος. Θεωρω οτι δεν θα χρειαστει να ξοδεψεις λεφτα. Σκεψου το ως εξης, καποιος διαπραττει φονο και εσυ το βλεπεις. Δεν κανεις μηνυση, αλλα καταγγελια, οτι καποιος εβλαψε οχι εσενα, αλλα καποιον αλλο, και οτι παραβιασθη καποιος νομος. Ο εισαγγελεας οφειλει να κινησει ποινικη διωξη, και εσυ εισαι μαρτυρας οχι διαδικος.:/: Κριμα να παει και αυτο ατιμωριτο! Αν πληρωσει τουλαχιστον ενα προστιμο ο γελοιος, και ας τρομοκρατηθει η κωλογρια, να δεις αν θα ξαναβλαψουν ζωντανο.:mad: Ρωτα αν υπαρχει κανεις φιλοτιμος εισαγγελεας, που να μην αγνοησει την καταγγελια σου (γιατι και φιλοζωοι να ειναι, οταν εχεις να κανεις με σφαγμενους ανθρωπους, βιασμους και ναρκωτικα, τα ζωακια δυστυχως για πολλους μπαινουν σε δευτερη μοιρα)

θα το κυνηγήσω. τώρα πάω να κολήσω καμια 30 αφισάκια.

Επίσης την Παρασκευή αρκετοί φίλοι μου κ εγώ, θα πραγματοποιήσουμε μαζική αφισοκόληση ενάντια στη βία στα ζώα. Άμα ενδιαφέρεστε πείτε μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back