vickymoon
Διάσημο μέλος
σκεφτομαι να του κανω στειρωση κ εμβολια κτλ.
τι καλυτερο να κανω γι αυτον?? επισης οταν λειπουμε τον προσεχει ο γειτονας που ειναι ζωωφιλος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Επίσης του έχεις κάνει αποπαρασίτωση ? Είναι ευτυχής πάντως που υπάρχει κάποιος/κάποιοι να τον νοιάζονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω θα του κανω στειρωση αλλα φανταζομαι οτι για δυο τρεις μερες θα πρεπει να μεινει μεσα. αχ τι θα κανω ποσα ζωα να φροντιζω? δε μπορειτε να φανταστειτε ποσα γατακια εχει στη περιοχη του γραφειου.
τα ταιζουμε αλλα δε τα αφηνουμε να μπουν και στο γραφειο. λυπαμαι βεβαια αλλα δε μπορω να κανω κατι καλυτερο

Voula
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Σε ποιο σημείο ακριβώς είναι η δουλειά σου ?
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειμαστε πολυ κοντα. μπορει κ να το ξερεις ειναι ενα τουριστικο γραφειο.
Voula
Διάσημο μέλος
Πάντως αν υπάρξει ανάγκη μπορείς να μου πεις και να πάω εγώ για τάισμα. Αυτό που σκέφτηκα βέβαιά είναι το πόσο κοντά είναι στην λεωφόρο, δυστυχώς. Αν θες να σου στείλω με pm το κινητό του να το έχεις.
vickymoon
Διάσημο μέλος
δεν ειμαστε κ τοσο κοντα αλλα ουτε και μακρια απο την αλιμου περιπου 500 μετρα. τι να κανω ομως δε μπορω να τη παρω σπιτι μου. (εχω 3)
εχεις καμια ιδεα τι να τη κανω. δεν εχω φωτο της αλλα ειναι πολυ ωραιος γατος και εξυπνος ο μπαγασας.
Voula
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
αν χρειαστει κατι να μπορω να τον βοηθησω. θα σε παρω τηλ να μιλησουμε. σ ευχαριστω για τη βοηθεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool