lostass1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γειά σας! τι κάνετε .. είμαι ο κώστας κ έχω τώρα 4 μέρες έναν γάταρο 2 μηνών..του έχω πάρει ανοιχτή τουαλέτα κ κάθε φορά που πηγαίνει να τα αφήσει νιαουρίζει!! σκάβει κ νιαουρίζει έντονα! καμία ιδέα γτ γίνεται αυτό? είναι νορμάλ όλα! κ τα κακά του κ του δίνω ξηρα τροφή για μικρούλια!
γεια σου κωστα..και καλως ηρθες..
...ο γαταρος 2 μηνων..μου ακουγεται φυσιολογικοτατος..και εμενα ο δικος μου νιαουριζε πολλες φορες οταν πηγαινε τουαλετα...εκτος αν αντιλαμβανεσαι οτι ποναει την ωρα που κανει την αναγκη του..αλλα δεν νομιζω μωρε,ειναι πολυ μικρος για τετοια προβληματα...επισης..καλα κανεις και του δινεις ξηρη τροφη για μικρα..
...σου ευχομαι τα καλυτερα..και να μας βαλεις και καμμια φωτο..για το σχετικον οφθαλμολουτρον!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
lostass1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αποπαρασιτωση εχει κανει ο μικρουλης;
lostass1
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

lostass1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
ευχαριστώ!! εδώ είναι ο Chopenaras μου!!!
Πορτοκαλόγατο και να μην είναι υπέροχος, αποκλείεται !
Να τον χαίρεσαι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostass1
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Είναι ένα κουκλάκι ο μικρός!!!

Να τον χαίρεσαι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool