Νέος γάτος στο σπίτι!!

lostass1

Νεοφερμένο μέλος

Ο lostass1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γειά σας! τι κάνετε .. είμαι ο κώστας κ έχω τώρα 4 μέρες έναν γάταρο 2 μηνών..του έχω πάρει ανοιχτή τουαλέτα κ κάθε φορά που πηγαίνει να τα αφήσει νιαουρίζει!! σκάβει κ νιαουρίζει έντονα! καμία ιδέα γτ γίνεται αυτό? είναι νορμάλ όλα! κ τα κακά του κ του δίνω ξηρα τροφή για μικρούλια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας! τι κάνετε .. είμαι ο κώστας κ έχω τώρα 4 μέρες έναν γάταρο 2 μηνών..του έχω πάρει ανοιχτή τουαλέτα κ κάθε φορά που πηγαίνει να τα αφήσει νιαουρίζει!! σκάβει κ νιαουρίζει έντονα! καμία ιδέα γτ γίνεται αυτό? είναι νορμάλ όλα! κ τα κακά του κ του δίνω ξηρα τροφή για μικρούλια!

γεια σου κωστα..και καλως ηρθες..:D...ο γαταρος 2 μηνων..μου ακουγεται φυσιολογικοτατος..και εμενα ο δικος μου νιαουριζε πολλες φορες οταν πηγαινε τουαλετα...εκτος αν αντιλαμβανεσαι οτι ποναει την ωρα που κανει την αναγκη του..αλλα δεν νομιζω μωρε,ειναι πολυ μικρος για τετοια προβληματα...επισης..καλα κανεις και του δινεις ξηρη τροφη για μικρα..:D...σου ευχομαι τα καλυτερα..και να μας βαλεις και καμμια φωτο..για το σχετικον οφθαλμολουτρον!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να τον χαιρεσαι κ απο μενα!!! να κοιτας αν πινει αρκετο νερακι τωρα που τρωει ξηρη τροφη κ αν δεις οτι δεν πινει αρκετο να του δινεις κ λιγη κονσερβουλα καλη για γατακια για να ενυδατωση! περιμενουμε φωτοοο!!!!:clapup::clapup:

κι εμενα νιαουριζει ο σανταμ οταν παει τουαλετα!!!!

ευχαριστώ!! εδώ είναι ο Chopenaras μου!!!

Συνημμένα

• IMG_0325.JPG
    IMG_0325.JPG
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 46
  • IMG_0316.JPG
    IMG_0316.JPG
    1.008 KB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG_0318.JPG
    IMG_0318.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 47
Καλησπερα και καλωσηρθες.
Αποπαρασιτωση εχει κανει ο μικρουλης;

Ναι κανονικά και την άλλη εβδομάδα κ το πρώτο του εμβόλιο!

ειναι κουκλακι!!!!:clapup:

σε ευχαριστεί μου είπε να σου πω! και η δικιά σου είναι γλύκα!

Τοτε δειτε μηπως δεν εχει στρωσει ακομα το εντερακι του και δυσκολευεται οταν πηγαινει στην αμμο.Ειναι γλυκυτατος,να τον χαιρεστε.

ευχαριστώ!! εδώ είναι ο Chopenaras μου!!!

Πορτοκαλόγατο και να μην είναι υπέροχος, αποκλείεται !:D Να τον χαίρεσαι.

ευχαριστώ πολύ και εσείς τα δικά σας ζουζούνια!!

Καλωσήρθες Κώστα και από εμάς!!!:P:P:P
Είναι ένα κουκλάκι ο μικρός!!!:D:D:P:P:PΝα τον χαίρεσαι!!!:D:D:D:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back