AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχει κάνει το πρώτο του εμβόλιο ( μένει το επαναληπτικό ) και μία αποπαρασίτωση.
Η απορία μου είναι αν αυτό ( το ότι " συχνάζει "σε κρεβάτι κουβέρτα μαξιλάρια κλπ ) είναι επικίνδυνο κατά οποιονδήποτε τρόπο για .. την υγεία μου.
ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Δεν άκουσα κανέναν να έχει πρόβλημα υγείας γιατί κοιμάται με τη γατούλα του ή τρώει στο ίδιο τραπέζι, ή ξαπλώνουν στα ίδια μαξιλάρια.Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ανησυχείς;
p.s Καλωσήρθες στο mycat
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαίρομαι που ακούω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί την καταβρίσκει με την "κουβέρτα" και τα μαξιλάρια. cool!
p.s : ευχαριστώ, ωραίο site!
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Να σου ζήσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω αν είναι σίχαμα (όπως μου λένε μερικοί....
), αλλά για μένα είναι σαν να τρώνε τα παιδιά μου απο το πιάτο μου. Αισθάνομαι το ίδιο. Δεν συχαίνομαι τα ζουζουνάκια μου και φυσικά δεν έχουμε κολλήσει τίποτα
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
wow! καλή φάση!Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγω κοιμαμαι με 5 μαζι κ ολα επανω
ευχαριστώ παιδιά, με καθησυχάσατε!
EDIT : Maxi2 έγραψες

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως όχι τόσο έντονα, γιατί δεν είμαι από τη φύση μου σιχασιάρα (ούτε μανιακή με την καθαριότητα). Όμως, δίσταζα να βάλω μέσα το γατάκι, στο κρεβάτι μου κ.λ.π.
Με τη Νιάρα όλα έγιναν σιγά σιγά, τα κέρδισε και μας κέρδισε έτσι ώστε τα πάντα να είναι φυσικά: και στο κρεβάτι μας να κουρνιάσει (τι γλυκό!!!
) και πάνω μας ν'ανεβεί να κάνει το "μασαζάκι"
και να παρακαλάμε να μας γλείψει... Τώρα τη φιλώ στο στόμα! Την αγαπώ πολύ! Και παρόλο που πρέπει να μαζεύω τις τριχούλες της (ε, με τη ζέστη μαδάει περισσότερο) δε με ενοχλούν! Είναι πολύ καθαρή. Αν όμως το γατάκι χώνεται σε σκονίτσες (εμείς τη βγάζουμε και έξω με λουράκι και κυλιέται σε γρασίδι και χώμα) και το θες καθαρό και μοσχομυριστό, μπορείς να το περνάς με υγρό πανάκι να καθαρίσει και με τα ανθρώπινα δεδομένα

Να το χαίρεσαι το γατουλίνι σου!!!
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος

το γατάκι(ο Don) η αλήθεια είναι πως είναι υπέροχο και γλυκύτατο.
εγώ δεν το βγάζω καθόλου έξω, το προορίζω για σπιτόγατο :O
αν εξαιρέσεις λίγο με την άμμο που δυσκολεύεται ( σήμερα γύρισα και τα χε κάνει δυστυχώς σε λάθος μεριά ), τα πάμε πάρα πολύ καλά.
με την άμμο με ψιλοτσατίζει αλλά ελπίζω να μη χάσω ποτέ την ψυχραιμία μου γιατί είναι ψυχούλα και εκπληκτική παρέα.
Υπέροχα ζώα τελικά οι γάτες.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Μην χάνεις την υπομονή σου, σύντομα θα μάθει..Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι φοβερά ζώα οι γάτες!
maxi2
Δραστήριο μέλος
Πώς μπορώ να εκπαιδεύσω το γατάκι μου να λερώνει στο ειδικό κουτί για τις ακαθαρσίες? https://www.pets.gr/index2.php?option=com_content&task=view&id=36&pop=1&page=0&Itemid=71 https://www.pets.gr/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=36&itemid=71 Μπορείτε να αρχίσετε να μαθένετε το γατάκι σας να χρησιμοποιεί το κουτί για τις ακαθαρσίες όταν φτάσει την ηλικία των τριών-τεσσάρων εβδομάδων. Το κουτί θα πρέπει να είναι τοποθετημένο σε ήσυχη γωνία όπου το γατάκι δεν θα ενοχλείται και δεν θα αποσυγκεντρώνεται απο άλλα ερεθίσματα. Ποτέ μην βάζετε το κουτί κοντά στο μέρος που βάζετε το φαί του γατιού.
Το κουτί θα πρέπει να έιναι γεμισμένο με αρκετή άμμο ώστε να επιτρέπει στο γατί να σκάψει μια τρύπα και μετά να την καλύψει. Δώστε χρόνο στο γατάκι να συνηθήσει την όσμη και την αίσθηση του κουτιού βάζωντάς το εκέι. Το γατάκι μπορεί να μην καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει το κουτί γι αυτό κάθε φορά που θα δείτε το γατάκι να κάνει την αναγκη του κάπου αλλού μέσα στο σπίτι απλά πείτε του "όχι" και τοποθετήστε το απαλά μέσα στο κουτί. Για να ανθαρύνετε το γατάκι σας να χρησιμοποιεί το κουτί βάζετέ το μέσα μετά απο κάθε γευμα ή όποτε νομίζετε οτι έιναι πιθανό να αφοδεύσει.
Ενήλικες γάτες, μπορόυν να εκπαιδευτούν στο να χρησιμοποιούν το κουτί με τον ίδιο τρόπο μόνο που απαιτεί περισσότερο χρόνο για να το συνηθίσουν. Αν και πάλι είτε προκειται για ενήλικη γάτα είτε για γατάκι το ζώω αποφεύγει να χρησιμοποιέι το κουτί τότε μετακινείστε το σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού.
πηγή: pets.gr
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό το απόσπασμα για την άμμο το είχα διαβάσει και το εφάρμοσα αλλά το πρόβλημα είναι όσο λείπω εγώ από το σπίτι...
άντε να πάρω και την τουαλέτα να γεμίσει το σπίτι γατο-πράγματα!
P.S : Από ποια ηλικία και μετά "ηρεμούν" οι γάτες?
Γιατί το γατάκι μου είναι 1.5 μηνός και ειλικρινά έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ σχεδόν όρεξη για παιχνίδι, νιαουρίζει, θέλει να ανεβαίνει πάνω μου κλπ κλπ κλπ!
ευχαριστώ!
maxi2
Δραστήριο μέλος
Υπομονή..... μπόρα είναι θα περάσει...

Συνημμένα
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τι τρελό γατόνι είναι αυτό!!! Αχου!Αρχική Δημοσίευση από maxi2:'Ασε νωρίς είναι... Ο ζιζού είναι 5 μηνών σχεδόν και ακόμα θέλει παιχνιδάκια, κάνει σκανταλιές, τρέχει σαν σίφουνας μέσα στο σπίτι κλπ....
Υπομονή..... μπόρα είναι θα περάσει...![]()
![]()
Τι να σας πω...Εμένα η Σβούρα είναι 2.5 ετών
και ακόμη τρελή παραμένει!
Το όνομά της δεν είναι τυχαίο

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από purina:Ενω της πηρα τουαλετα και αμμο την βαζω μεσα τησ πιανω το ποδαρακι σκαβουμε αυτη τπτ δε ξερω που τα κανει![]()
Μήπως στο παρτέρι;
Όταν η Νιάρα ήταν κάτω στον κήπο, πήγαινε κι έσκαβε στο παρτέρι με τις τριανταφυλλιές (είχε και προτίμηση), τα έθαβε ωραία ωραία και κανείς δεν έπαιρνε μυρωδιά!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool