Νέο γατάκι στο σπίτι help

Mπα μια χαρα ειναι μετα την στειρωση Μερικα μπορει να τρωνε λιγο παραπανω αλλα απο χαρακτηρα δεν αλλαζουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν την παιζεις δε θα βαλει ουτε γραμμαρι ιδιως με ενα καλαμι ψαρεματοσ μικρο που κρεμεται ενα μικρο παιχνιδακι πχ. Περιεργο να μην εχει ψυλλουσ καλου κακου καντης ενα μπανακι ειναι μικρουλα και ειναι υποθεση ενος τεταρτου θα ειναι πιο καλα μετα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hello to everybody!...βλεπω οτι πολλοι αναφερονται στο site για χαπακι σχετικο με τα ενδοπαρασιτα απ'οτι καταλαβα...στην κτηνιατρο που πηγα για πρωτη φορα την προηγουμενη εβδομαδα εκανε στην χάνα ενα εμβολιο (το αλλο μου ειπε θα γινει σε ενα μηνα) και της εδωσε σε σιριγγα μια αλοιφη για τα εσωτερικα σκουλικακια απ'οτι μου ειπε και την υπολοιπη πρεπει να την δοσω εγω μετα απο 10 μερες.δεν μου ανεφερε τιποτα για χαπακια!!!!!.....?

Το ίδιο φαντάζομαι είναι. Αλλοι δίνουν χάπια και άλλοι αλοιφή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back