giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
15-11-06
08:45
Mπα μια χαρα ειναι μετα την στειρωση Μερικα μπορει να τρωνε λιγο παραπανω αλλα απο χαρακτηρα δεν αλλαζουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
15-11-06
09:22
Αν την παιζεις δε θα βαλει ουτε γραμμαρι ιδιως με ενα καλαμι ψαρεματοσ μικρο που κρεμεται ενα μικρο παιχνιδακι πχ. Περιεργο να μην εχει ψυλλουσ καλου κακου καντης ενα μπανακι ειναι μικρουλα και ειναι υποθεση ενος τεταρτου θα ειναι πιο καλα μετα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Ο boy_gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα.
17-11-06
13:46
hello to everybody!...βλεπω οτι πολλοι αναφερονται στο site για χαπακι σχετικο με τα ενδοπαρασιτα απ'οτι καταλαβα...στην κτηνιατρο που πηγα για πρωτη φορα την προηγουμενη εβδομαδα εκανε στην χάνα ενα εμβολιο (το αλλο μου ειπε θα γινει σε ενα μηνα) και της εδωσε σε σιριγγα μια αλοιφη για τα εσωτερικα σκουλικακια απ'οτι μου ειπε και την υπολοιπη πρεπει να την δοσω εγω μετα απο 10 μερες.δεν μου ανεφερε τιποτα για χαπακια!!!!!.....?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
17-11-06
13:49
Το ίδιο φαντάζομαι είναι. Αλλοι δίνουν χάπια και άλλοι αλοιφή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum