Νέο γατάκι

trip_fairy

Νεοφερμένο μέλος

Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα! Χθες πήρα ένα γατάκι από τις αγγελίες χαρίζονται. Έκλεισα ένα ραντεβού με την κυρία που είχε βάλει την αγγελία να δω τα γατάκια. Πήγα σπίτι της το οποίο μύριζε απαίσια και εδώ ξεκινάει το προβλημά μου. Ο Σίλας έτσι τον ονόμασα μυρίζει λες και έχει ποτίσει το τριχωμά του από το σπίτι εκείνης που τον είχε. Τον έκανα μπάνιο γιατί μύριζε όλο το δωμάτιο στο οποίο τον έχω βάλει αλλά το κεφάλι του μυρίζει ακόμα. Τι μπορώ να κάνω. Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείς να τον κάνεις με ένα υγρό πανάκι με χλιαρό νεράκι..νομίζω οτι η μυρωδιά σιγα σιγα θα φύγει. Αλλωστε φανταζομαι σύντομα θα τον πας και σε κάποιο γιατρο για ενα πρώτο τσεκ απ δεν ειναι ετσι; Οποτε με την αποπαρασίτωση (ειδικά την εξωτερική θα φύγει και η μυρωδιά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης (πιο δραστικό από το νερό!) μπορείς να βράσεις χαμομήλι. Περιμένεις να κρυώσει λίγο (όσο αντέχει το χέρι σου) κι έπειτα βρέχεις ένα πετσετάκι ή ένα κομμάτι βαμβάκι, το στίβεις καλά και περνάς το γατί μ' αυτό, μιμούμενη τις κινήσεις που κάνει η μαμά γάτα όταν το γλείφει. Αποφεύγεις το εσωτερικό των αυτιών και τα μάτια.
Έπειτα τυλίγεις το γατί σε μια στεγνή πετσέτα και το χουχουλιάζεις για να φύγει κάθε ίχνος υγρασίας.
Στο τέλος το γατί θα μυρίζει... μωρουδίλες! :)

Καλησπέρα! Χθες πήρα ένα γατάκι από τις αγγελίες χαρίζονται. Έκλεισα ένα ραντεβού με την κυρία που είχε βάλει την αγγελία να δω τα γατάκια. Πήγα σπίτι της το οποίο μύριζε απαίσια και εδώ ξεκινάει το προβλημά μου. Ο Σίλας έτσι τον ονόμασα μυρίζει λες και έχει ποτίσει το τριχωμά του από το σπίτι εκείνης που τον είχε. Τον έκανα μπάνιο γιατί μύριζε όλο το δωμάτιο στο οποίο τον έχω βάλει αλλά το κεφάλι του μυρίζει ακόμα. Τι μπορώ να κάνω. Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε.

Κατ αρχας εντοπισε αν η οσμη ειναι ακομα μεσα στα ρουθουνια σου... Εννοω μηπως νομιζεις οτι μυριζεις αυτη την οσμη! Μπορει να ειναι μονο στο μυαλο σου (μου εχει τυχει γι αυτο στο λεω!)

Δευτερον... οκ τα χαμομηλακια κλπ. Εγω εχω κανει μπανακια με σαμπουαν για μωρα σε γατακια ακομα και στο κεφαλι. Απλα βρεγμενη πετσετα με το σαμπουαν, περασμα ελαφρο, και μετα ξεπλυμα με βρεγμενη πετσετα με νερο παλι, καμποσες φορες.
Ειχα και εναν Β-ρωμαιο αξιαγαπητο αλλα πω πω... αφηνε το κατι τις του!
Ε, μια γρηγορη με σαμπουαν, και λιγο νερακι να του ριξεις (με μετρο) δε πειραζει, αρκει να τον σκουπισεις γρηγορα και να τον εχεις συνεχεια αγκαλιτσα σε μια στεγνη πετσετα, ε...αν ειναι και αγκαλιτσα κατω απ τα σκεπασματα ακομα καλυτερα !!! (αλλα αγκαλιτσα, ενταξει?? Να νοιωσει οτι δεν τιμωρειται, οτι κανεις κατι που πρεπει ). Αν δεις οτι δεν τον πειραζει το πιστολακι για τα μαλλια βαλτο στο χαμηλο και στεγνωσε τον.
Θα γινει γυαλιστερος και πουπουλενιος και δεν θα χεις την ασχημη μυρωδια πια στα ρουθουνια σου.

Υπαρχει ενα σχετικο αρθρο στο σαιτ, απο τη μουκελις!!! (Μπες στα αρθρα, τα γραφει ολα αναλυτικα!)

(Μη νομιζεις, σιγουρα και το ζουζουνι σου θα νοιωθει ασχημα, τα γατια φημιζονται για την καθαριοτητα τους!!))

Καλη επιτυχια!!

Φιλικα
κατερινοφρου και μπιζουκατσικωμενη (αυτην να δω τι θα την κανω!!!)

Επίσης υπάρχει και μια λοσιόν για γάτες, κάτι σαν κολόνια, βάζεις λίγο στα χέρια σου και το χαϊδεύεις σε όλο το σώμα ...μυρίζει υπέροχα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back