minoup
Νεοφερμένο μέλος
Ο minoup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-03-08
13:05
καλησπέρα
σε λιγότερο απο 2 μήνες θα μπουμε στο καινουργιο μας σπιτι, θελουμε ενα γατακι περσιας. Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει εαν 3 μηνων ειναι μεγάλο? εννοω οτι το θελω απο μωρο για να μαθει μαζι μου και δεν ξερω τιποτα σχεδον για τις γατες. Οποια πληροφορια ειναι πολυτιμη για μένα.
Ευχαριστώ

σε λιγότερο απο 2 μήνες θα μπουμε στο καινουργιο μας σπιτι, θελουμε ενα γατακι περσιας. Μπορει καποιος παρακαλω να μου πει εαν 3 μηνων ειναι μεγάλο? εννοω οτι το θελω απο μωρο για να μαθει μαζι μου και δεν ξερω τιποτα σχεδον για τις γατες. Οποια πληροφορια ειναι πολυτιμη για μένα.
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
28-03-08
13:11
Όχι δεν είναι. Είναι μια χαρά εγώ την δική μου την είχα πάρει περίπου στην ίδια ηλικία γιατί η εκτροφέας δεν τα δίνει πιο νωρίς γιατί θεωρεί ότι πρέπει να απογαλακτιστούν κα να εκπαιδευτούν σωστά. Να σου ζήσει λοιπόν το περσάκι σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
minoup
Νεοφερμένο μέλος
Ο minoup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-03-08
13:14
ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!!
θα επανέλθω σύντομα με νεες απορίες, όταν πια με το καλο ερθει σπίτι
χαιτετώ
θα επανέλθω σύντομα με νεες απορίες, όταν πια με το καλο ερθει σπίτι
χαιτετώ

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-03-08
13:18
Καλωσήρθες και απο μάς!!!!!!!!!!!!!

Πολλές απορίες σου θα λυθούν αν ρίξεις μια ματιά εδώ στα Αρθρα!!!!

Πολλές απορίες σου θα λυθούν αν ρίξεις μια ματιά εδώ στα Αρθρα!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
28-03-08
13:19
Υπάρχει και ειδικό thread το Persian maniacs όπου είμαστε μαζεμένοι όλοι οι περσομανιακοί οπότε μπορείς να ρωτάς εκεί για τις απορίες σου. Σε περιμένουμε!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-02-09
16:40
Το γατουλακι σου το πηρες τελικα;Θα μας το συστησεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum