ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
16-11-09
11:40
Τώρα μόλις άκουσα στον ΑΛΤΕΡ ότι ένας άνανδρος, για τον οποίο δεν θέλω να εκφραστώ όπως θα ήθελα γιατί θα με μπανάρουν, πυροβόλησε νομίζω στην Εύοια αδέσποτο σκυλάκι και επειδή αυτό δεν ξεψύχησε αμέσως πήρε ένα σφυρί και το κοπανούσε για να το αποτελειώσει. Μετά το φόρτωσε στο αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση. :cry: Παιδιά φρίκαρα τι σκατόψυχοι υπάρχουν. Το θετικό είναι ότι υπήρχε μάρτυρας ο οποίος τον κατήγγειλε και ο ίδιος συνελήφθη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
18-11-09
01:58
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
18-11-09
02:32
Αυτο εγινε στην αλεξανδρουπολη εκει που ηταν και οι γατες το μαθαμε εκεινη τη μερα και ο κυριος πηγ στο τμημα αλλα τον αφησαν ελευθερο παλι και τωρα στειλαμε τους νομους στο τοπικο σωματειο να το κανονισουν καλυτερα αυτη τη φορα. Εκτος αν το συελαβαν μετα τη κυριακη και δε το γνωριζω
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
19-11-09
01:45
Nαι δίκιο έχεις Ασημίνα. Αλεξανδρούπολη είναι. Και από ότι έμαθα δεν βρήκαν το σκυλάκι

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα.
19-11-09
01:53
Eναν δεν μπορουν να πιασουν και να του κανουν το ιδιο; Ενα ρε γμτ!Και να το βρισκαν το σκυλακι, θα αλλαζε κατι; Θα λεγανε οριστε ειναι νεκρο επειδη αυτος ο @#$#@ το σκοτωσε αρα χωστε τον φυλακη; Οχι, αυτο μου δινει στα νευρα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
19-11-09
01:56
Τίποτα δεν θα του κάνουν του βρωμιάρη. Αν δεν αγωνιστούμε όλοι να αλλάξουν οι νόμοι τέτοια καθάρματα θα δρούν ανεξέλκτα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
20-11-09
01:03
Παραθέτω ένα λίνκ με την τροπή που έχει πάρει η κακοποίηση ζώων στην Λευκάδα. Έχει σκληρές εικόνες για όποιον δεν αντέχει.
Εγω το διάβασα με μισόκλειστα μάτια γιατί δεν άντεχα
https://live2.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79361&cid=17
Εγω το διάβασα με μισόκλειστα μάτια γιατί δεν άντεχα
https://live2.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79361&cid=17
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum