Νέο φοβισμένο γατάκι

k@lypso Ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι το/τα δικό σου!! Ναι ο Tobby έχει ετεροχρωμία :)

aba Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια!! Θα τους μεταφέρω τα φιλιά και τα ζουμπήγματα άμεσα :D;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουμε νέα από το 'μέτωπο' :-p Το γατάκι άλλαξε συμπεριφορά κατά 180 μοίρες. Είναι απίστευτο! Μέσα στις 2 τελευταίες μέρες έχει κάνει αλματώδη πρόοδο! Ακολούθησα όλες τις πολύτιμες συμβουλές που μου δώσατε κ το άφησα να συνηθίσει τον χώρο αλλά και την παρουσία μας. Δεν το πλησίαζα αλλά προσπαθούσα να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με εκείνο, από μακρυά πάντα ωστε να μην νιώθει απειλή και όσο το δυνατόν ακίνητη για να μην το τρομάξω. Επίσης του μιλούσα όσο συχνότερα μπορούσα για να συνηθίζει και την φωνή μου. Μια μέρα όμως σκαρφάλωσε ψηλά σε ένα επιπλο και δεν μπορούσε να κατέβει και νιαούριζε πολύ. Το αφησα λίγα λεπτά να προσπαθήσει μόνο του μήπως τα καταφέρει, γιατί φοβόμουν μην παω να το πιασω κ το τρομάξω κ πέσει. Τελικά σιγά σιγά το πλησίασα, τ μιλούσα και με όσο πιο μαλακες κινησεις προσπαθησα να το πιάσω. Αυτό φοβήθηκε στην αρχή αλλά μετά μ μύρισε το χέρι κ με αφησε να το πιασω και να το κατεβάσω. Απο τότε εχει γίνει αλλο γατι. Τ αρέσουν τα χάδια και τα παιχνίδια(βεβαια ακομα προσπαθω να κανω ηρεμεσ κινησεις κ να το αφηνω αυτό να με πλησιαζει και να παιζει μαζί μ οποτε θελει). Το θέμα είναι άλλο. Τώρα όποτε φεύγω εγώ η οποιος αλλος ειναι μαζί τ, από το δωμάτιο, νιαουρίζει μέχρι να πάει κάποιος ή να βαρεθεί και να το πάρει ο ύπνος

Κατ'αρχήν να χαίρεσαι και να σου ζήσουν τα καμάρια σου, είναι πολύ όμορφα :D :inlove:
Η δική μου γνώμη (και σου μιλάω από την εμπειρία μου από τη δική μου που την έχω από μωρό) είναι να μη σε ανησυχεί το οτι όταν μένει μόνο του νιαουρίζει. Είναι πολύ μικρό ακόμα, νήπιο, φυσικό είναι να νιώθει ασφάλεια με την παρουσία σας.
Λίγο-λίγο και καθώς θα μεγαλώνει, θα αυτονομηθεί και θα πάψει να ζητάει τη διαρκή συντροφιά σας. Αν θέλει να είναι μαζί σας και μπορείτε, μη του χαλάτε το χατήρι:P Αυτή η περίοδος που είναι μωρούλι, αν και δύσκολη είναι μοναδική, δεν θα ξανάρθει, χαρείτε την :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back