Ναρκωτικά σε γάτα έτσι για πλάκα!

Χριστιάννα Γερακαρίτη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστιάννα Γερακαρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
Καλησπέρα,
έχω σοκαριστεί απο ένα γεγονός που μου αφηγήθηκε ένας γνωστός μου γελόντας, όταν με είδε να βγαίνω εκτός ελέγχου απο τα νεύρα μου και έσκυψε το κεφάλι.
Είχε πάει πριν ένα- δύο μήνες δεν θυμάμαι, σε ένα πάρτυ που έκανε μία φίλη του (στο οποίο είχαν καλέσει και εμένα και δυστυχώς δεν πήγα - εξαιτίας της εξέλιξης) και εκείνη είχε μία γάτα.Είχε μαζευτεί λέει πολύς κόσμος όταν απο τα μεθύσια που είχανε γίνει βλέπει κάποια αγόρια της παρέας να έχουνε πιάσει το γατί, να του έχουν ανοίξει το στόμα και να του φυσάνε χασίσι μέσα και μετά να του δίνουνε ένα χαπάκι (τρυπάκι) και να γελάνε.Μετά λέει απο δύο βδομάδες ο γάτος της πέθανε......εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτό που κάνανε, όπως επίσης και με την κοπέλα που δεν το πρόσεχε, ακόμα και με μένα που δεν ήθελα να πάω στο πάρτυ αυτό, γιατί αν το έβλεπα θα πέφτανε πολλές σφαλιάρες.Ο γατούλης/λα δυστυχώς έφυγε απο ανακοπή.Η κοπέλα δεν παραδέχεται ότι έφταιγε αυτό, είχε λέει γενικά προβλήματα με την καρδιά του και είχε πάθει και πρόσφατα εγκεφαλικό.Τώρα σας μιλάω για γατί 2 χρονών!Εγώ ρώτησα και μου είπαν ότι το τρυπάκι θέλει να καθαρίσει απο τον οργανισμό 1 μήνα και....και δεν πήγε απο αυτό μου λέει..........έλεος.Δεν έχω να πω κάτι άλλο απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλιστα.. πάντα βρίσκουν νέους τρόπους... τί να πω πιά.:down:

Μακάρι στα παιδιά της, η κοπέλα να φερθεί καλύτερα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω,οταν νομιζεις οτι τα εχεις ακουσει ολα ερχεται κατι αλλο να σε βγαλει απο τα ρουχα σου.Και η κοπελα ηταν το ιδιο μαλ......νη κατα την γνωμη μου με αυτους που το εκαναν αφου το πηρε τοσο ελαφρα,σχεδον αδιαφορα θα ελεγα.Ωραια παρεα παρεπιπτοντως...:down:

εχω συγχιστει παρα πολυ...τετοιοι ανθρωποι(τροπως του λεγειν...)δεν τους αξιζει να εχουν ζωα....μακαρι να υπαρχει μετενσαρκωση και στην επομενη ζωη τους να ειναι γατες...τι να πω πια...ελεος

Είχε μαζευτεί λέει πολύς κόσμος όταν απο τα μεθύσια που είχανε γίνει βλέπει κάποια αγόρια της παρέας να έχουνε πιάσει το γατί, να του έχουν ανοίξει το στόμα και να του φυσάνε χασίσι μέσα και μετά να του δίνουνε ένα χαπάκι (τρυπάκι) και να γελάνε.Μετά λέει απο δύο βδομάδες ο γάτος της πέθανε......
[...]
Η κοπέλα δεν παραδέχεται ότι έφταιγε αυτό, είχε λέει γενικά προβλήματα με την καρδιά του και είχε πάθει και πρόσφατα εγκεφαλικό.Τώρα σας μιλάω για γατί 2 χρονών!
Είναι προφανές πως όταν ο Θεούλης έβρεχε μυαλά, όλοι αυτοί οι μπούληδες φορούσαν κράνος. Δυστυχώς, όσο και να τους βρίσει ή να τους σφαλιαρίσει κανείς, το γατί δεν θα γυρίσει πίσω... :(

Να γιατί δεν πρέπει να κόβουμε τα νύχια της γάτας μας... γιατί πες ότι η ιδιοκτήτρια ήταν μαστουρωμένη/πιωμένη, και δεν πρόσεχε...

Η γάτα δεν θα άφηνε ποτέ κανέναν να της ανοίξει το στόμα, πόσο μάλλον να της δώσει χαπάκι... Εκτός από γρατζουνιές, θα την είχε ακούσει όλο το σπίτι...

Κρίμα το γατάκι.

ψυχουλα μου τι απανθρωπα κτινοι ειναι αυτα!!!:mad: το καημενο το γατακι

:sick::sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:Τι 'ανθρωποι υπάρχουν θε'ε μου!!:down::down:

Εγώ το μόνο που κάνω τώρα είναι να κλαίω.:cry::cry::cry:Σε τέτοιους ανθρώπους αξίζει ο χειρότερος θάνατος.Ανόητοι...μη πω και χειρότερα.Πως είναι δυνατόν να ξεσπάτε πάνω σε μία αθώα ψυχήqΑναίσθητοι!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back