Να ανησυχήσω;

ilovemax

Νεοφερμένο μέλος

Ο ilovemax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Να ανησυχησω για τη μαχ μου που δεν τρωει με τιποτα ψαρια και λατρευει τις ελιες και το λαχανο??:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περι ορεξεως...

οχι να μην ανησυχησεις...ειναι vegeterian το ζωντανο...:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ανησυχησω;
Εσύ και τα ψάρια όχι. Οι ελιές και το λάχανο τώρα μια ανασφάλεια το λιγότερο θα την έχουν!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

Κι δικος μου δεν τρωει Και εχει κολημα με τις ελιες και το λαχανο να μην σου πω και με την ωμη πατατα αλλα απο αυτην δεν του δινω

Τις ελιές τις θέλει κι ο δικός μου. Περίεργο πράγμα! :lol:

Ο σκύλος της θείας μου τρελαίνεται για λάχανο και μάλιστα το μασάει και κάνει χριτς χριτς! Στο μεταξύ αν της δώσουμε κρέας το καταπίνει αμάσητο. Τι να πει κανείς, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα! Πάντως σίγουρα δεν είναι ανησυχιτικό!

και οι δικοι μου παθαινουν κατι μολις δουν ελια σεληνιαζονται τησ παιζουν πρωτα κ μετα την τρωνε αλλα τους δινω μονο αν κανουν κατι καλο

Καλό! Δεν έχω δοκιμάσει να δώσω στον μικρό τίποτα άλλο εκτός από ξηρά τροφή και κομσέρβες. Μόνο κάποια στιγμή τότε που ήταν άρρωστος και δεν έτρωγε τίποτα, του έδινα σαρδέλες ή τόνο κονσέρβα, αλλά γενικά σκέφτομαι ότι δεν είναι καλό να συνηθήσει σε κάτι άλλο εκτός από την δική του τροφή. Θα δοκιμάσω κι εγώ τις ελιές σαν επιβράβευση αν κάνει κάτι καλό, όπως δίνω στο σκυλάκι μου τα ειδικά σοκολατάκια. Αν του αρέσουν οι ελιές βεβαια!!!

Αυτό με την επιβράβευση ακούγεται όντως καλό!

ναι νομιζω οτι το καταλαβαινουν καλυτερα απο το να τσιριζω σαν την υστερικη κ να τους λεω μπραβο αναλογα το τι κανουν επιβραυεβονται κ με το αναλογο γλυκισμα

ladycat, τι εννοεις οταν λες ελια?

τις ελιες τις αλμυρες δεν εννοεις? οχι τις γλυκες με σοκολατα..

οχι καλε της γλυκες με την σοκολατα. καλαμων ή κουρσρου χαλκιδικης κατι πρσινες κανουν σαν τρελλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back