maxi2
Δραστήριο μέλος
'Ημουν ενα μικρό, φτωχό και αδέσποτο γατάκι..
μέχρι που με είδε η νέα μου "μαμά" πίσω απο μια τζαμαρία και ξετρελάθε μαζί μου (είμαι και κούκλος παναθεμά με). Να φανταστείτε η κυρία που με τάιζε με φώναζε "φρου-φρού" γιατί ήμουν τόσο όμορφος που νόμιζε ότι ήμουν κοριτσάκι...
Αν είναι δυνατόν με τέτοια φυσικά προσόντα που έχω.....
Στο θέμα μας όμως... 'Ετσι λοιπόν η νέα μου "μαμά" με πήρε σήμερα στο νέο μου σπίτι και γνώρισα τον μεγάλο αδελφό μου τον Ασπρούλιακα ( ο οποίος το παίζει γόης και αυτοκράτορας)..
Πολύ τσαντίλας βρε παιδί μου....'Ολο "χου" και "χου" είναι απο την ώρα που ήρθα.. που θα πάει όμως θα του πάρω τον αέρα...
'Εκανα και το πρώτο μου μπανάκι με αρωματικούς αφρούς και έγινα λαμπίκο..
Τώρα προς το παρών προσπαθώ να κάνω παιχνιδάκια με τον "μεγάλο", και κάνει ότι δεν του αρέσει..
που θα πάει όμως;;Αυτά προς το παρών λεπτομέρειες για την κορμάρα μου και την αρχοντομουτσουνάρα μου σε λίγες μέρες, που θα έχω πάει και στην παιδίατρο... ε!! συγνώμη στην κτηνίατρο ήθελα να πώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κούκλος (μοιάζεις του Παύλα μου)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ τυχερος,βρηκε μια ζεστη οικογενεια,να τον φροντιζει και να τον αγαπαει!
συντομα θα τα παει καλα και με τον αδελφουλη του τον Ασπρουλιακα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο...
και μας βρήκε μια χαρά..Βγάλαμε και το βιβλιάριο μας και απο σήμερα είμαι και επίσημα ο ΖΙΖΟΥ!!!!!!
Α!!! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..........
Συνημμένα
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool