Να αυτοσυστηθώ!!!!

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
Γειά σας! Με λένε Ζιζού (γνωστό απο πού βγαίνει) και είμαι το καινούργιο μέλος στην οικογένεια της Maxi και του Ασπρούλη. :)
'Ημουν ενα μικρό, φτωχό και αδέσποτο γατάκι.. :redface: μέχρι που με είδε η νέα μου "μαμά" πίσω απο μια τζαμαρία και ξετρελάθε μαζί μου (είμαι και κούκλος παναθεμά με). Να φανταστείτε η κυρία που με τάιζε με φώναζε "φρου-φρού" γιατί ήμουν τόσο όμορφος που νόμιζε ότι ήμουν κοριτσάκι...:hmm: Αν είναι δυνατόν με τέτοια φυσικά προσόντα που έχω.....;)
Στο θέμα μας όμως... 'Ετσι λοιπόν η νέα μου "μαμά" με πήρε σήμερα στο νέο μου σπίτι και γνώρισα τον μεγάλο αδελφό μου τον Ασπρούλιακα ( ο οποίος το παίζει γόης και αυτοκράτορας)..:mad: Πολύ τσαντίλας βρε παιδί μου....'Ολο "χου" και "χου" είναι απο την ώρα που ήρθα.. που θα πάει όμως θα του πάρω τον αέρα...:P
'Εκανα και το πρώτο μου μπανάκι με αρωματικούς αφρούς και έγινα λαμπίκο..:up:
Τώρα προς το παρών προσπαθώ να κάνω παιχνιδάκια με τον "μεγάλο", και κάνει ότι δεν του αρέσει..:hmm: που θα πάει όμως;;
Αυτά προς το παρών λεπτομέρειες για την κορμάρα μου και την αρχοντομουτσουνάρα μου σε λίγες μέρες, που θα έχω πάει και στην παιδίατρο... ε!! συγνώμη στην κτηνίατρο ήθελα να πώ...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSC02088.JPG
    Αντίγραφο από DSC02088.JPG
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Αντίγραφο από DSC02095.JPG
    Αντίγραφο από DSC02095.JPG
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Αντίγραφο από DSC02099.JPG
    Αντίγραφο από DSC02099.JPG
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 49
καλως ηρθας ζιζου καλα να περασεις εχεις μια τελεια γατομαμα κ μπαμπα κ εμεις ειμαστε τα ξαδερφακια σου απο εδω μιαου μιαου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ τυχερός είναι Ζιζού!!! :) Και κούκλος (μοιάζεις του Παύλα μου)!

Ένας γλύκας ο Ζιζού....

Να σας ζήσει ο νέος γατούλης κ εύχομαι να γίνουν καλό παρεάκι με τον Ασπρούλη :up:

Να σου ζησει! Πλακα εχει!:up:

Τυχερουλης που ειναι, βρηκε οικογενεια να τον αγαπαει! Να σου ζησει και να γινουν καλοι φιλοι με τον Ασπρουλη! :)

Να σου ζησει ο γλυκουλης Ζιζου! Ειναι τελειος!:) Πολυ τυχερος,βρηκε μια ζεστη οικογενεια,να τον φροντιζει και να τον αγαπαει!:up: συντομα θα τα παει καλα και με τον αδελφουλη του τον Ασπρουλιακα!

Να σου ζήσει. Κουκλι !!!

Σήμερα κάναμε την πρώτη μας επίσκεψη στην κτηνίατρο...
Κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο...:mad: και μας βρήκε μια χαρά..
Βγάλαμε και το βιβλιάριο μας και απο σήμερα είμαι και επίσημα ο ΖΙΖΟΥ!!!!!!

Α!!! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..........

Συνημμένα

• Αντίγραφο από DSC02109.JPG
    Αντίγραφο από DSC02109.JPG
    72,6 KB · Εμφανίσεις: 39
Τελικά ο Ζιζού μοιάζει πολύ με τον Ξανθούλη, αν κρίνω από τις φωτογραφίες, και είναι πολύ γλυκούλης :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back