Να πάρω γατούλη;

• Thread starter Thread starter eleanmnt
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

eleanmnt

Νεοφερμένο μέλος

Η eleanmnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να με βοηθήσετε για να πάρω μια σημαντική απόφαση! Συζώ εδώ και ένα χρόνο με το φίλο μου που είναι εξαιρετικά φιλόζωος! Εδώ και περίπου 6 μήνες θέλει να πάρουμε ένα γατάκι στο σπίτι μας και μάλιστα σήμερα του τηλεφώνησε μια φίλη πως η γατούλα της γέννησε!!! Είμαι άνθρωπος που αγαπά πολύ τα ζώα και ξέρω πως θα το αγαπήσω και θα το φροντίσω πολύ! Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι πως μια φίλη μου είπε πως οι γατούλες ή οι γατούληδες (δεν θυμόταν ποιο φύλο) εκκρίνουν κάποια ορμόνη (μάλλον!) η οποία επηρεάζει γυναικολογικά εμάς τα κοριτσάκια! Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, οι αρσενικές ή οι θηλυκές γατούλες εκκρίνουν αυτήν την ορμόνη; Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;; Επίσης πρέπει να πω πως μένουμε σε διαμέρισμα δυάρι... Αρκεί αυτός ο χώρος για το γατάκι, ή θα είναι σαν να το κλείνουμε σε κλουβί; Περιμένω τη βοήθειά σας!! Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Na parw gatouli?

Καλωσήρθατε.
Κατ'αρχην θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις greeklish,απαγορευεται απο τυος κανονες του φορουμ.Κατα δευτερον,αν τελικα συγκατοικησετε με ενα γατακι θα ακουσεις πολλα,παρα πολλα,τα οποια δεν εχουν καμια βαση.Καμια ορμονη δεν εκκρινουν που επηρρεαζει τον ανθρωπο,ειναι δυνατον;Το μονο που παει το μυαλο μου και ταιριαζει καπως με τα λεγομενα της φιλης σου ειναι το ψεκασμα που κανουν οταν θελουν να ζευγαρωσουν,που αν στειρωθει το γατακι πριν αρχισει να αναζητα συντροφο δεν γινεται ποτε.Αυτο ομως απλα εχει πολυ ασχημη οσμη σαν υγρο,δεν εχει καποια σχεση με τον ανθρωπο.Μια χαρα ειναι ο χωρος σας,δεν βλεπω καποιο προβλημα.Σκεφτειτε επισης ομως τι θα κανετε οταν θα λειπετε διακοπες,αν μπορειτε να ανταπεξελθετε στα εξοδα ενος κατοικιδιου,και γενικα αν μπορειτε να το φροντισετε σωστα,πριν το αποφασισετε.
Καλη τυχη,κι ελπιζω συντομα να μας συστησετε το νεο σας συγκατοικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα,
και καλώς μας ήρθες. Ισως η φίλη σου σου μίλησε για το τοξόπλασμα αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το φύλο του γατιού και φυσικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Εγω ζω με δύο γατιά ένα θηλυκο και ενα αρσενικό εδώ και 5 χρόνια και έχω ζήσει άλλα 9 με άλλη μια γατούλα και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Υπάρχει ένας μύθος γύρω από τις γάτες που θα πρέπει ειδικά στους νέους ανθρώπους να εκλείψει. Ενημερώσου καλύτερα για το θέμα, υπάρχουν και εδω σχετικά αρθρα αλλα και στο νετ.
Πάντως μην πάρεις γατούλα επειδή μόνο ο φίλος σου ειναι φιλοζωος αλλά επειδή θα την θέλεις και εσύ. Το ζωάκι ειναι μια ευθύνη τουλάχιστον 10ετίας οπότε θα πρεπει να το σκεφτείς καλά.
Το διαμέρισμα δεν είναι πρόβλημα, το γατί ειναι όπως συνηθίσει. Εδω εχω παράδειγμα γάτου 5 χρονων που ενώ ζουσε στο δρόμο έμαθε μια χαρά σε σπίτι....

Υ.Γ. σε ενημερώνω επίσης οτι οι λατινικοι χαρακτήρες δεν επιτρέπονται στο φόρουμ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back