Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
άλλα να ρωτήσω και αυτό...Η Σίσσυ μου, ενώ δεν είναι πολύ καιρό μάζι μου, και ενώ είναι μικρή ακόμη, είναι πολύ ήρεμη, και καλή γατούλα. Με ακολουθεί παντού μέσα στο σπίτι, όταν γυρίζω από την δουλειά δεν ξεκολάει από κοντά μου,
έρχετε πολύ να κάνουμε χάδια, ειδικά οταν ξαπλώνω και βλέπω τηλεόραση τα βράδια.
Κάποιες φορές όμως αν είναι στο σαλόνι και γυρνάω από την κουζίνα ή από άλλο δωμάτιο, μόλις με βλέπει, τρέχει σαν τρελλή και κρύβετε λές και την κυνηγάει ο εχθρός... Αυτό τώρα πάλι γιατί το κάνει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Στο τέλος θα σας ζαλίσωάλλα να ρωτήσω και αυτό...
Η Σίσσυ μου, ενώ δεν είναι πολύ καιρό μάζι μου, και ενώ είναι μικρή ακόμη, είναι πολύ ήρεμη, και καλή γατούλα. Με ακολουθεί παντού μέσα στο σπίτι, όταν γυρίζω από την δουλειά δεν ξεκολάει από κοντά μου,
έρχετε πολύ να κάνουμε χάδια, ειδικά οταν ξαπλώνω και βλέπω τηλεόραση τα βράδια.
Κάποιες φορές όμως αν είναι στο σαλόνι και γυρνάω από την κουζίνα ή από άλλο δωμάτιο, μόλις με βλέπει, τρέχει σαν τρελλή και κρύβετε λές και την κυνηγάει ο εχθρός... Αυτό τώρα πάλι γιατί το κάνει???

έχω την εντύπωση πως ετοιμάζεται για επίθεση...κοινώς ΠΑΙΖΕΙ η μικρή σου..

Να την απολαμβάνεις σε κάτι τέτοια εγώ τρελαίνομαι όταν τα κάνουν τα δικά μου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Όταν φοβάται, το τρέξιμο γίνεται με την κοιλιά κάπως προς τα κατω και με γουρλωμένα-φοβισμένα μάτια, το κεφάλι μισογυρίζει προς τα πίσω για να παρακολουθεί τον κίνδυνο και, πολλές φορές μπορεί να φουντώνει και η ουρά. Η ουρά φουντώνει βέβαια και στο έντονο παιχνίδι μερικές φορές. Όταν θέλει να παίξετε κρυφτό, το τρέξιμο είναι μεν γρήγορο, πλην, είναι παιχνιδιάρικο, η ουρά ανεμίζει και όταν κρύβεται, σε κοιτάζει με γουρλωμένα- όλο ενδιαφέρον μάτια
Πρέπει να παίζετε κρυφτό, έχει πολύ γέλιο, σε εμάς, μια κρύβομαι εγώ, μια η Μπασσέτ, είναι πανηγύρι!!!.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Ο δικός μου κρύβεται πίσω στην κουρτίνα και περιμένει πότε θα περάσω να πεταχτεί στα πόδια μου
ιβανα
Επιφανές μέλος
αχου το μωρε.. εμενα μου κανει το ιδιο με τη διαφορα οτι καθεται πανω στο πλυντηριο, και οταν περναω μου την πεφτει !!Όλες έτσι κάνουν μην ανησυχείς. Ο δικός μου κρύβεται πίσω στην κουρτίνα και περιμένει πότε θα περάσω να πεταχτεί στα πόδια μου
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum