mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
29-03-11
21:15
Η ομορφιά μπορεί να δώσει ελπίδα
λενε οτι η ομορφια μπορει να αλλαξει τον κοσμο
Ιαπωνία, σκιτσάροντας την καταστροφή
28 March, 2011 by antigoldgreece
Πηγή: L’Enfant de la Haute Mer
Στις 11 Μαρτίου 2011 η Ιαπωνία χτυπήθηκε από τον μεγαλύτερο σεισμό στην ιστορία της. Η κοινότητα CFSL έρχεται να συμβάλει στην υποστήριξη των θυμάτων μέσα από τη δράση των μελών της, σκιτσογράφων, καρτουνίστας, σεναριογράφων….. Πολυάριθμα έργα φτάνουν στην ιστοσελίδα Tsunami – 津波, γίνεται επιλογή και αναρτώνται τα καλύτερα. Οι συμμετοχή είναι ανοιχτή, πηγαίνετε στην συγκεκριμένη σελίδα ή στείλτε απ’ευθείας : tsunami@cfsl.net
Το project Tsunami ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Rémi Maynègre, τα έργα όλων των ειδών θα γυρίσουν σε εκθέσεις τον κόσμο, θα γίνει βιβλίο κλπ κλπ, δημοπρατηθούν εντέλει και τα έσοδα θα πάνε στο Give2Asia.
Όλα τα σκίτσα είναι από το: Tsunami – 津波 (μεγαλώστε τα).
Εκεί μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα, που συνεχίζουν να ανεβαίνουν.
λενε οτι η ομορφια μπορει να αλλαξει τον κοσμο
Ιαπωνία, σκιτσάροντας την καταστροφή
28 March, 2011 by antigoldgreece
Πηγή: L’Enfant de la Haute Mer
Στις 11 Μαρτίου 2011 η Ιαπωνία χτυπήθηκε από τον μεγαλύτερο σεισμό στην ιστορία της. Η κοινότητα CFSL έρχεται να συμβάλει στην υποστήριξη των θυμάτων μέσα από τη δράση των μελών της, σκιτσογράφων, καρτουνίστας, σεναριογράφων….. Πολυάριθμα έργα φτάνουν στην ιστοσελίδα Tsunami – 津波, γίνεται επιλογή και αναρτώνται τα καλύτερα. Οι συμμετοχή είναι ανοιχτή, πηγαίνετε στην συγκεκριμένη σελίδα ή στείλτε απ’ευθείας : tsunami@cfsl.net
Το project Tsunami ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Rémi Maynègre, τα έργα όλων των ειδών θα γυρίσουν σε εκθέσεις τον κόσμο, θα γίνει βιβλίο κλπ κλπ, δημοπρατηθούν εντέλει και τα έσοδα θα πάνε στο Give2Asia.
Όλα τα σκίτσα είναι από το: Tsunami – 津波 (μεγαλώστε τα).
Εκεί μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα, που συνεχίζουν να ανεβαίνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
31-03-11
20:57
Απάντηση: 100 φωτογραφίες που πρέπει να δεις..
Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτές με τα graffiti!!!!!!!!!!!!!!
Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτές με τα graffiti!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
01-04-11
12:29
Απάντηση: 100 φωτογραφίες που πρέπει να δεις..
και μενα μου αρεσουν πολυ οι μαυρες γατες και ας θεωρουνται κακη τυχη.
και μενα μου αρεσουν πολυ οι μαυρες γατες και ας θεωρουνται κακη τυχη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum