ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
28-03-11
11:24
Μία έγκυος γατούλα γύρω στους 6-7 μήνες αποφάσισε να γεννήσει στον κήπο της πολυκατοικίας μας, γιαυτό και της παραχώρησα το σπιτάκι του δικού μου γατούλη! Έτσι άρχισε η τραγική της πρώτη εμπειρία γέννας!! Το βράδυ, μάλλον, της 24ης Μαρτίου γέννησε δύο μικρά τιγρέ γατούνια...τα οποία άρχισε να περιποιείται και να θηλάζει μέσα στο σπιτάκι...εγώ πολύ χαρούμενη που το χρησιμοποίησε και με εμπιστεύτηκε....την επομένη το πρωί - πρωί, είπα να κατέβω να την ταίσω και ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΑΜΑ: και τα δύο μικρά σκοτωμένα, μέσα στα αίματα και αυτή εξαφανισμένη...τρελάθηκα από τη θλίψη....το απογευματάκι εμφανίστηκε η άτυχη μικρούλα μητέρα, στο μαύρο χάλι, κουτσαίνοντας, βρώμικη, τρομαγμένη (μάλλον έδωσε μάχη να σώσει τα παιδιά της από τα νύχια αρσενικού;
και ψάχνοντας στο σπιτάκι...τα μικρά της;;; Κατόπιν μπήκε μέσα και δεν ξαναβγήκε, ούτε με πλησίαζε!! Αποφάσισα να την πάρω μαζί με το σπιτάκι επάνω στο διαμέρισμα μου μέχρι να ξεπεράσει το σοκ. Έμενε συνέχεια ξαπλωμένη, χωρίς να τρώει, μόνο λίγο νεράκι ήπιε! Την επομένη παρόλο που γουργούριζε, δε μου φαινότανε και πολύ καλά έτσι αποφάσισα να πάμε στο γιατρό. Πρώτο σύμπτωμα, πυρετός 41 βαθμοί, άρα κάποια μόλυνση, δεύτερο μάλλον δεν κατάφερε να γεννήσει όλα τα μωρά της, κάποιο πέθανε μέσα της. Έτσι την άφησα στον κτηνίατρο το Σ/Κ να πάρει αντιβίωση και να δούμε σήμερα πότε θα κάνει στείρωση. Έχει δείξει δε έναν φοβερό χαρακτήρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αδιαμαρτύρητα μπήκε στο αυτοκίνητο, άφησε το γιατρό να κάνει ό,τι έπρεπε, είναι ήσυχη, πριν της συμβούν όλα αυτά τα τραγικά ήταν πολύ χαρούμενη, έτρεχε με την κοιλίτσα της πέρα δώθε....τρυφερούλα, πήγε στην άμμο αμέσως όταν την πήρα σπίτι, έχει μία φουντωτή ουρά που τη φροντίζει πολύ, είναι άσπρη με μπεζ κουκλίτσα! Θεωρώ πώς είναι έτοιμη για σπίτι, της αξίζει μετά από όλα αυτά ένας καναπές, ένα πιάτο φαγητό, χαδάκια, αγκαλίτσες και ασφάλεια...ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΑΤΟΦΙΛΟΣ ας το αποφασίσει να ζήσει μαζί της....να της δώσει και το όνομά της...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
28-03-11
12:31
Απάντηση: Νεαρή Τραγική Μανούλα Ψάχνει Σπίτι Που Να Της Αξίζει!!
Καρδια μου γλυκια τη περασες...Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!
Αν μπορεις βαλε και φωτογραφια της
Καρδια μου γλυκια τη περασες...Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!
Αν μπορεις βαλε και φωτογραφια της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
28-03-11
23:46
Καλη τυχη στη γατουλα! Αν μπορεις βαλε φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ
Για εικονες:
Μπορεις να ανεβασεις και απο εδω τις φωτογραφιες. Αλλα για να μην ειναι πολυ μεγαλες, θα επιλεξεις μεγεθος 640χ480
Καλη τυχη στη γατουλα! Αν μπορεις βαλε φωτογραφιες, βοηθουν παρα πολυ

Για εικονες:
Μπορεις να ανεβασεις και απο εδω τις φωτογραφιες. Αλλα για να μην ειναι πολυ μεγαλες, θα επιλεξεις μεγεθος 640χ480

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
29-03-11
09:47
Περαστικά στη γατουλίτσα και από εδώ και πέρα μια καλή τύχη της εύχομαι.
Περαστικά στη γατουλίτσα και από εδώ και πέρα μια καλή τύχη της εύχομαι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
30-04-11
13:24
Καλησπερα.
Βαλε φωτο αν μπορεις.Βοηθανε πολυ στην υιοθεσια.Ευχομαι να πανε ολα καλα.
ΥΓ...αν δεν εχεις αλλο προβλημα στο να εχεις δευτερη γατουλα,επειδη ολες οι γατες,οταν τους φερνεις καινουργια στο χωρο τους ,αντιδρουν ασχημα,αλλα μετα συνηθιζουν στην παρουσια τους και μαλιστα γινονται και φιλαρακια συνηθως,γιατι δεν σκεφτεσαι και αυτην την πιθανοτητα; Να την κρατησεις εσυ δηλαδη;Ξαναλεω..αν βεβαια δεν εχεις αλλο προβλημα.

Βαλε φωτο αν μπορεις.Βοηθανε πολυ στην υιοθεσια.Ευχομαι να πανε ολα καλα.
ΥΓ...αν δεν εχεις αλλο προβλημα στο να εχεις δευτερη γατουλα,επειδη ολες οι γατες,οταν τους φερνεις καινουργια στο χωρο τους ,αντιδρουν ασχημα,αλλα μετα συνηθιζουν στην παρουσια τους και μαλιστα γινονται και φιλαρακια συνηθως,γιατι δεν σκεφτεσαι και αυτην την πιθανοτητα; Να την κρατησεις εσυ δηλαδη;Ξαναλεω..αν βεβαια δεν εχεις αλλο προβλημα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum