Νεα επίπεδη TV vs κυνηγό-γατες

krouniaou

Νεοφερμένο μέλος

Ο krouniaou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Έχω 2 γάτες αδερφάκια 4 χρονών στο διαμέρισμά μου. Κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλους τους χώρους του σπιτιού και γενικά ειναι πολύ ήρεμες.

Όταν όμως μπαίνει στο σπίτι οποιοδήποτε ιπτάμενο ζωύφιο, ξεσπάει πόλεμος και οι ώρες του ιπταμενου εισβολέα ειναι μετρημένες!
Ανεβαίνουν στο ψυγείο, στα ντουλάπια, στα καλοριφερ, στην Τηλεόραση, μεχρι και στο Κουρτινόξυλο!!(ειναι απίστευτο να βλέπεις το κεφάλι της γάτας να ακουμπάει το ταβάνι).

Αυτη τη στιγμή δεν με νοιάζει για την τηλεόραση, γιατι ειναι 1. ειναι βαριά(δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει) και 2. η οθόνη ειναι απο γυαλί(ανεβαίνοντας, δεν μπορούν να τη γρατσουνίσουν)

Σκεφτόμουν πρόσφατα να παρω μια νέα επίπεδη τηλεόραση, την οποία θα στερεώσω στον τοίχο για να μην πέσει. Όμως, το υλικο της επίπεδης οθόνης ειναι ευαίσθητο.

Ηθελα να ρωτήσω αν γνωριζετε περιστατικά ατυχηματων με τηλεοράσεις.
Αν εχετε στο σπίτι σας επίπεδη τηλεόραση, με ποιό τρόπο την προστατεύετε.
Η οτιδήποτε άλλο θεωρείτε σχετικό με το θέμα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στον τοίχο στερεωμένη δεν υπάρχει κίνδυνος. Η δύναμη της γάτας για να σπάσει το πλάσμα η το LCD είναι μηδαμινή. Η επίπεδη οθόνη που έχω για το κομπιούτερ είναι στηριγμένη στη δική της βάση. Παρ όλο που είναι 15άρα η Χιονάτη τη κτύπησε πολλές φορές με το πόδι της κυνηγώντας ένα κουνούπι η παίζοντας να κυνηγά με το πόδι της το βελάκι του mouse. Μέχρι σήμερα ούτε την αναποδογύρισε αλλά ούτε και καμιά γρατσουνιά δεν έχω παρατηρήσει.
Στις καινούργιες επίπεδες οθονες 32 και πάνω ξέρω πως στη βάση της υπάρχει μια τρύπα και με αυτή βιδώνεις την βάση στο έπιπλο της τηλεόρασης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ Γιάννη για την απάντησή σου. Δεν φοβάμαι τα χερια τους, αλλα τα πόδια τους.

Έχοντας παρατηρήσει πολλές φορές τον τρόπο που "κυνηγούν", ξέρω οτι θα πιέσουν το ζωύφιο (με τα χερια τους) πανω στην επιφάνεια στην οποια βρισκεται, χωρις να βγαλουν νύχια.

Εχω παρατηρήσει όμως οτι όταν σκαρφαλώνουν πάνω σε ένα αντικείμενο, μάλλον για να έχουν καλύτερη στήριξη, βγάζουν νύχια στα πίσω πόδια τους.

Tην δική μου την έχω σε βάση και δεν την πειράζει καθόλου, άσχετα αν πολλές φορές κάθεται μπροστά από την τηλεόραση για να μη βλέπουμε :lol:

Εχω παρατηρήσει όμως οτι όταν σκαρφαλώνουν πάνω σε ένα αντικείμενο, μάλλον για να έχουν καλύτερη στήριξη, βγάζουν νύχια στα πίσω πόδια τους.

Έχεις δίκιο αλλά εγώ προσωπικά (και δίχως να θέλω να σε παρασύρω) δεν ανησυχώ καθόλου για το θέμα αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back