Νεκρή φώκια στη Σύρο...

niaourini2_2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα.
Αν και γνωρίζω ότι αυτό το forum έχει σα "κεντρικά πρόσωπα" τις πολυαγαπημένες μας γατούλες νομίζω ότι αξίζει ένα μικρό post να αναφερθεί και σε κάποια άλλα ζωάκια..και αυτό για να διαπιστώσουμε όλοι για μία ακόμη φορά πόσο διεστραμμένο μπορεί να είναι το "μυαλό" κάποιων "ανθρώπων" που με αυτά που κάνουν δεν αξίζει να λέγονται άνθρωποι..γράφω και γιατί με εξόργισε τόσο αυτό που διάβασα και θέλω να το μοιραστώ με κάποιους που πιστεύω ότι θα με καταλάβουν..
Αποκεφαλισμένη & πυροβολημένη Μεσογειακή φώκια, βρέθηκε στη Σύρο

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε η Ομάδα Έρευνας της MOm, χθες 27/2/2008, στη Σύρο, όπου πραγματοποίησε νεκροψία σε Μεσογειακή φώκια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή την προηγούμενη μέρα.
Πρόκειται για ένα ενήλικο θηλυκό, μήκους 2.20 μέτρων και βάρους 200 κιλών, που έπεσε θύμα ηθελημένης θανάτωσης. Σύμφωνα με τη νεκροψία, το ζώο έφερε βαθύ τραύμα από μεγάλη σφαίρα, η οποία διαπέρασε πλευρό του και προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Έφερε, επίσης, τραύμα από γάντζο στην κοιλιακή χώρα, πολύ κοντά στα γεννητικά όργανα. Το κρανίο της φώκιας είχε αφαιρεθεί, αφού πρώτα είχε αφαιρεθεί προσεχτικά το δέρμα από το κεφάλι. Η νεκρή Mοnachus monachus βρισκόταν στα πρώτα στάδια εγκυμοσύνης και θα γεννούσε στα τέλη Καλοκαιριού με αρχές Φθινοπώρου.

(Από το site της Mom)

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε ποιός άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει αυτό σε ένα αθώο πλάσμα..(μόνο κάποιος ανώμαλος προφανώς στον οποίο αξίζουν ίδια και χειρότερα)..τη στιγμή που όλοι κιόλας ξέρουμε ότι τα ζώα αυτά είναι υπό εξαφάνση και πρέπει να κάνουμε τα εντελώς αντίθετα,δηλ να τα προστατεύουμε και να ενισχύουμε την αύξηση του πληθυσμού τους καθώς αποτελούν και αυτά σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας..μα από όλα αυτά πιο φοβερό είναι η βαναυσότητα..ποιός θα μπορούσε να πειράξει ένα άκακο ζώο όπως η φώκια..κανένα άλλο σχόλιο..μόνο αίσχος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω...πραγματικά δεν έχω λόγια...:mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω...πραγματικά δεν έχω λόγια...:mad::mad::mad::mad:

Θα συμφωνήσω μαζί σου χωρίς σχόλια μονο με αύτό:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::down::down::down::down::down::down::down:

ε, δηλαδη ελεος ρε παιδια ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!!!!!!!!:down::down::down::mad::mad::mad:

Ούτε κι εγώ έχω λόγια... Μα τι να πείς... :(Αλλά θα ψάξουν να βρουν τν ένοχο? :hmm:Σιγά μην ασχοληθούν...:mad:

Ούτε κι εγώ έχω λόγια... Μα τι να πείς... :(Αλλά θα ψάξουν να βρουν τν ένοχο? :hmm:Σιγά μην ασχοληθούν...:mad:
Επειδή έμενα Σύρο αρκετά χρόνια ξέρω ότι είναι μικρή κοινωνία σχετικά,όπως στα περισσότερα νησιά άλλωστε,αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να βρουν τον ένοχο..έχει γίνει εδώ και 6 μέρες το περιστατικό..εύχομαι να τον βρουν τον άθλιο που το έκανε αυτό..:mad::mad::mad::mad:

Κι εγώ πηγαινοερχόμουν μία περίοδο Σύρο, συνολικά έχω μείνει πάνω από μισό χρόνο. Είναι όντως κλειστή κοινωνία, αλλά οι άνθρωποι είναι πραγματικά ζεστοί και φιλόξενοι, ακριβώς όπως εμείς οι Θεσσαλονικείς (έχουμε πραγματικά πολλά κοινά).
Επίσης, γνώρισα αρκετούς φιλόζωους, οι οποίοι είναι οργανωμένοι, με τα σωματεία τους κλπ. Ευελπιστώ ότι θα ευαισθητοποιηθούν και δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι...
Κρίμα για το καημένο ζωάκι. Ντροπή για όποιον έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη. :down:

όντως είναι φιλόξενοι και αρκετά φιλόζωοι..άσε που το νησί είναι τίγκα στις γάτες..σε όποιο σπίτι και να πάς έχουν τουλάχιστον 4-5 γάτες..(από Σύρο είναι και τα κουκλιά μου:kiss::kiss:)Από ότι φαίνεται όμως πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα τον ενοχλούν τα ζώα και θα φροντίσει να φερθεί απαίσια:mad::mad::mad::down::down:

Άρα, αφού έμενες Σύρο, θα θυμάσαι εκείνο το ωραίο που είχε γίνει τα Χριστούγεννα του 2004 νομίζω.... με τα αδέσποτα σκυλιά και τα απορριματοφόρα του δήμου. Τότε είχε γίνει θέμα. Αλλά από ό,τι θυμάμαι δεν αποδόθηκαν ευθύνες δυχτυχώς (Ελλαδιστάν)

Τι μ......!!!! καθε φορα που ακοθω τετοια τα παιρνω... τι αλλο να κανουμε γι αυτο... αχ δεν τελειωνουν οι κακοποιησεις πια...

Αισχος

Άρα, αφού έμενες Σύρο, θα θυμάσαι εκείνο το ωραίο που είχε γίνει τα Χριστούγεννα του 2004 νομίζω.... με τα αδέσποτα σκυλιά και τα απορριματοφόρα του δήμου. Τότε είχε γίνει θέμα. Αλλά από ό,τι θυμάμαι δεν αποδόθηκαν ευθύνες δυχτυχώς (Ελλαδιστάν)
:down::down::down::down:νομίζω θυμάμαι για ποιό περιστατικό λες απλά το αποτέλεσμα ήταν ένα..ζώα κακοποιήθηκαν και δεν αποδόθηκαν ευθύνες....:mad::mad:

Τι τους έφταιξε το καημένο το ζωάκι? Ημαρτον πια, η διαστροφή έχει χτυπήσει κόκκινο:down::down::down:...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back