Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ! Η δασκάλα της ζωγραφικής μου (στην οποία πήγα σήμερα) έχει πολλές γάτες εκ των οποίων πρόσφατα γέννησαν 2. Η μία -Δόξα το Θεό!- έχει μια χαρά υγιή γατάκια. Η άλλη έκανε 2, και από τα αυτά τα 2 (!) είναι ΧΑΛΙΑ! Είναι παγωμένα, δεν δέχονται τροφή και το ένα έχει κάτασπρη μύτη κ γλώωσα. ΝΑΙ, όπως καταλαβαίνετε τα πήρα εγώ! Τί ζήτησα; Ένα υγιές γατί ζήτησα. Και τώρα θα ξαναπεράσω τα ίδια! Δεν θέλω! Δεν θέλω να τα ξαναδώ να πεθαίνουν, να τα θάβω, να τα κλαίω και να πέφτω σε κατάθλιψη. Τα έχω πάλι σε θερμοφόρα, γάλα τροφή ...δεν έχω! και δεν ξέρω τί να κάνω γιατί πήγα να τους δώσω εβαπορέ και το ένα που είναι χάλια, (αυτό έχει άσπρη μύτη κ γλώσσα) έκανε ΣΠΑΣΜΟΥΣ!!! Γιατί; Γιατί είναι τόσο άδικη η ζωή με δυο ψυχούλες που μόλις ήρθαν στον κόσμο; Θα ναι δε θα ναι 17 ημερών! Γμτ γιατί πάάάλι;;;:cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Πως θα μπορέσεις να τα σώσεις?Ισως είναι καλύρετα να μείνουν με την μαμά τους και με αυστηρή επίβλεψη απο σένα και την δασκαλα σου.
Βέβαια, τα μωρά θέλουν τάισμα κάθε 2-4 ώρες....είναι πολύ πιθανό να μην την βγάλουν τα γατάκια αφού είναι και άρρωστα.
Τι να πώ γμτ.....συνέχισε το έργο που κάνεις και να ξέρεις οτι με αυτό που κάνεις, βοηθάς όσο κανείς δεν θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση.
Μην σκεφτεσαι την κατάθλιψη, βάστα γερά και μην ξεχνάς πως τα ζώα έχουν τον καλό τους άγγελο.Εσένα.Πρέπει να είσαι δυνατή!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Φενια λυπαμαι για τον χαμο τους Αλλα για να μην πληγωθεις κι αλλο φροντισε να παρεις ενα γατακι που θα εχει ζησει με την μαννα του 2 μηνες τουλαχιστον Αυτο θα ειναι καλο και για το γατακι και για σενα

Το ενστικτο τους τις οδηγει να τα αφησουν ή οχι...
Δεν νομιζω οτι πρεπει να παρεμβαινουμε σ'αυτο.
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ειναι κάτι που μόνο εσυ το γνωρίζεις
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αλλά το οτι ο θάνατος είναι μέσα στην ζωή δεν σημαίνει οτι εμείς οι ίδιοι πρέπει να τον βάζουμε με το ζόρι στη ζωή μας. Η γνώμη μου είναι να δεχτείς οτι η φύση ξέρει καλύτερα απο εμάς τους νόμους της και να μην απογοητεύεσαι όταν τους επιβάλει. Φρόντισε τη "Νιαου" με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που φρόντισες και την Μαχη και μην της προκαλείς άλλο πόνο. Αλλά αυτή είναι μόνο η γνώμη μου

felix
Δραστήριο μέλος
Της αγαπημένης μας Νιάου της βγαίνει νομίζω έτσι, για να βοηθήσει και να κάνει το καλύτερο για γατόνια που έχουν άμεση ανάγκη και φυσικά επειδή έχασε την αγαπημένη της Μάχη, απαλύνει τον πόνο της σώζοντας γατάκια μικρά, και έτσι ίσως δικαιωθεί μέσα της για τον χαμό της Μάχης.Με το να βοηθάει ότι βρεθεί μπροστά της.
Εγώ σε θαυμάζω Νιάου μου και συνέχισε να είσαι η ευαίσθητη ψυχή που είσαι, μόνο αν θές μια συμβουλή: Προσοχή γιατί η συνεχόμενη στεναχώρια για ζώα μπορεί να σε τσακίσει.
Κάθε φορά που σώζεις η χάνεις ένα ζώο να νιώθεις πιο δυνατή γιατί υπάρχεις, εισαι νεα, καλόψυχη και τα ζώα σε έχουν ανάγκη.
Ακόμα και στις τελευταίες τους στιγμές.Έτσι τους δίνεις την τελευταία δόση αγάπης που ΠΟΤΕ δεν θα είχαν αν δεν είχες προσπαθήσει να τα σώσεις.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οι γονεις σου συμφωνούν να παρετε γατάκι?
Γιατι εχω διαβάσει οτι
1. υποφέρεις απο ασθμα,
2. καθως επίσης οτι δεν θέλουν ζώα στο διαμέρισμα.
Αυτοι οι δυο παράγοντες ειναι πολυ αρνητικοι για να αναλάβεις οποιοδήποτε γατάκι.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου εγω εχω μια ερωτηση να σου κανω.
Οι γονεις σου συμφωνούν να παρετε γατάκι?
Γιατι εχω διαβάσει οτι
1. υποφέρεις απο ασθμα,
2. καθως επίσης οτι δεν θέλουν ζώα στο διαμέρισμα.
Αυτοι οι δυο παράγοντες ειναι πολυ αρνητικοι για να αναλάβεις οποιοδήποτε γατάκι.
1.Ασθμα είχα μια μόνο φορά με κάτι μωρά γατάκια και πάλι όχι ακριβώς άσθμα. Απλά ανέπνεα λίγο δύσκολα. Γατάκια όμως που έχω για διάστημα αρκετό τα συνηθίζω μέσα σε 3 μέρες και το χειρότερο σε μια βδομάδα. Η Beauty, η Mάχη, ο Ελιοτ...
2.Η μαμά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με το να πάρουμε ζωάκι. Ο μπαμπάς έχει πρόβλημα με πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είναι ότι αν πάρουμε ένα ζωάκι θα το διώξει. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Κάνει όμως μούτρα για μεγάλο διάστημα. (Τώρα για τη Μάχη δε μιλάει στη μαμά από τότε που την πήραμε -σχεδόν ένα μήνα)Δεν γίνεται να απαρνούμαστε (εμείς κ η μαμά) κάθε επιθυμία μας λόγω μπαμπά. Η μαμά θέλει ούτως ή άλλως γατάκι κ δεν την ενδιαφέρει τί θα πει ο μπαμπάς πλέον.
Για αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να πάρουμε γατάκι.Παιδιά σας ευχαριστώ όλους αλλά δεν μπορούσα να τα αφήσω στη μοίρα τους. Ήταν παγωμένα και χρειάζονταν ζεστασιά κ αγάπη. Δεν ξέρω αν μπορεσαν να την νιώσουν έστω και για λίγο...Αν κατάφεραν.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τα αλλεργιογόνα συναντώνται στα πιτυρώδη λέπια του δέρματος, στις τρίχες, στη σίελο και στα ούρα και μεταφέρονται παντού μέσα στο σπίτι όπου ζει το ζώο. Τα αλλεργιογόνα της γάτας απαντώνται κυρίως στη σίελο και στους πόρους του ιδρώτα και των δακρύων. Η γούνα της καλύπτεται με το αλλεργιογόνο όταν η γάτα καθαρίζεται με τη γλώσσα της. Η γούνα της γάτας από μόνη της δεν είναι εγγενώς αλλεργιογόνος. Μία γάτα μπορεί να αποβάλει έως και 0,2 γραμμάρια τριχών και πιτυρωδών λεπιών κάθε ημέρα, οδηγώντας σε υψηλή συγκέντρωση αυτού του ισχυρού αλλεργιογόνου μέσα στο σπίτι. https://health.in.gr/allergies/Artic...=19147&IssueTitle=%C1%EB%EB%E5%F1%E3%DF%E5%F2
και αυτο
Κάποια στιγμή είχα πετύχει μέσα από μια πόρτα παλιάς αυλής κ ακατοίκητης κάτι γατάκια που κλαίγαν
Μη με ρωτήσετε τι έκανα
Εκεί έμειναν . Εχω αλλεργικό άσθμα στις γάτες και έχω και σκύλο σπίτι
Οταν είχα ξαναπάει να δω τελικά κατάλαβα όμως πως είχα κάνει λάθος γιατί προφανώς έλειπε η μαμά τους εκείνη την ώρα και κλαίγαν
Εχει περάσει και καιρός δεν θυμάμαι καλά τι είχε παιχτεί https://www.pets.gr/phpBB/viewtopic.php?p=5850&sid=946e44d8c2330c092c4afbfafe83885f
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool