Νεογέννητο γατάκι στα σκουπίδια

Myst

Νεοφερμένο μέλος

Η Myst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλου. Σήμερα όταν πήγα να πετάξω τα σκουπίδια (που φυλάω στο μπαλκόνι μου 7 μέρες.....αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...) στο βουνό γύρω από τον κάδο, άκουσα ένα νιαούρισμα και ξεπετάχτηκε μέσα από τον σορό ένα γατάκι. Πρέπει να είναι 6-8 ημερών γιατί μόλις άρχισε να ανοίγει τα ματάκια του. Είναι κατάμαυρο και σε συνδυασμό ότι βρήκα μια μαύρη γάτα χτες στην πιλοτή ψόφια, νομίζω ότι είναι ορφανό και το πήρα σπίτι. Αυτό είναι το ιστορικό για να καταλάβετε....

Λοιπόν, πήγα και πήρα γάλα για νεογνά γατάκια και το τάισα με μπιμπερό όσο μπορούσα (δεν κάθετε όμως και πολύ), το πήρα πάνες και το έβαλα στον πάτο από μια κούτα που βρήκα, και του έβαλα και ένα κουκλάκι στο μέγεθός του για παρέα. Αυτό κλαίει συνέχεια όμως και δεν ηρεμεί ούτε κοιμάται. Επίσης μένω μόνη μου στο σπίτι και αύριο που θα πάω την δουλειά θα είναι μόνο του μέχρι το απόγευμα και προπάντων χωρίς φαγητό. Επιπλέον δεν θα ήθελα να το κρατήσω και θα ήθελα να με συμβουλέψετε τι να κάνω.

Περιμένω τις συμβουλές σας....Επίσης αν κάποιος θέλει να το υιοθετήσει εγω μπορώ να το φροντίσω μέχρι να δυναμώσει. Σας ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back