Andreass1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Andreass1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
12-05-08
04:56
Καλημερα και απο μενα. ειναι το 1ο μου post εδω. τυχαια εψαχνα στο google και βρηκα το forum. λοιπον χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια! εχω ενα γατακι 3 ημερων το οποιο η μανα του δεν το φροντιζει καθολου. το παρατουσε χωρις να το γλυφει ουτε το θηλαζε. το πηρα λοιπον το εβαλα σε ενα κουτακι με πανακια και του δινω ζεστο γαλατακι με συριγγα. τωρα το βραδυ του βαζω μια μικρη λαμπα για να ζεσταινεται γιατι ειναι κρυο. Το κακο ειναι οτι λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι και θελω να κανω τα παντα για να το κρατησω στη ζωη. Το προβλημα ειναι το ταισμα. καθε ποτε πρεπει να τρωει και ποσο? υπαρχει περιπτωση να σκασει αν του δωσω πολυ? Πως να το καθαριζω? Α ρε ασπλαχνες μανες... τι μου μελε να παθω στα γενεθλια μου... πλιζ χελπ μι γιατι ηδη εχω χασει 2 γατακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
12-05-08
08:26
καλημερα θα το ταιζεις καθε 2-3 ωρες,μετα το φαι θα περνεις ενα μπαμπακι,λιγο βρεγμενο και θα σκουπιζεις το πιπι μεχρι να κανει τσισα και την κοιλιτσα.οταν το ταιζεις μην ειναι ανασκελα γιατι θα πνιγει.θα σου βαλω και ενα αρθρο να διαβασεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
12-05-08
08:27
Andreass1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Andreass1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
12-05-08
15:56
Αγγελικη σε ευχαριστω για το χρονο σου αλλα δυστυχως παει το γατακι δεν αντεξε...
θα τη σκισω τη χαζογατα που δεν το προσεχε!!
αι σιχτιρ..
θα περιμενω τις αλλες να γεννησουν ...(7 εχω)
θα τη σκισω τη χαζογατα που δεν το προσεχε!!
αι σιχτιρ..θα περιμενω τις αλλες να γεννησουν ...(7 εχω)
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
12-05-08
15:57
7;;;;
Τι θα τα κάνεις τόσα γατάκια;
Τι κρίμα για το μικρούλι...Διάβασε πάντως το άρθρο μπορεί να σου χρησιμέψει για κανένα από τα επομενα.
Τώρα είδα ότι είμαστε και συντοπίτες!
Τι θα τα κάνεις τόσα γατάκια;Τι κρίμα για το μικρούλι...Διάβασε πάντως το άρθρο μπορεί να σου χρησιμέψει για κανένα από τα επομενα.
Τώρα είδα ότι είμαστε και συντοπίτες!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
12-05-08
16:52
καλυτερα θα ηταν να τις στειρωνες.παντως για να μην προσεχει το συγκεκριμενο καποιο προβλημα θα ειχε το γατακι,οι μαμαδες ξερουν και απομακρυνουν τα αρρωστα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum