Νεογέννητο γατάκι

• Thread starter Thread starter Louiza26
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Louiza26

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Louiza26 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 165 μηνύματα.
Μια φίλη μου βρήκε τη Δευτέρα που μας πέρασε ένα νεογέννητο γατάκι πεταμένο στα σκουπίδια (:mad:) και το πήρε σπίτι της. Του πήρε ειδικό γάλα και το ταϊζει με μπιμπερό και μέχρι στιγμής δείχνει να πηγαίνει καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι έχει ελαφριά διάρροια. Είναι φυσιολογικό αυτό σε τόσο μικρά γατάκια? Ο κτηνίατρος της είπε να του αραιώσει περισσότερο το γάλα και να το ταϊζει λιγότερο αλλά δε δείχνει να βελτιώνεται.
Επειδή έχω διαβασει ότι αρκετοί από σας έχετε μεγαλώσει νεογέννητα γατάκια, μήπως ξέρετε τι άλλο μπορεί να κάνει ή αν κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο σε τόσο μικρά γατάκια? Δυστυχώς δεν έχει ίντερνετ αλλά θα της μεταφέρω ο,τι μου πείτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες της να βρασει ρυζι και με το νερο που περισσευει το ρυζονερο να αναμειξει το γαλα γατας αντι για νερο. Εξισου δεν ξερουμε τι μαρκα ειναι το γαλα τακαλυτερα ειανι ρουαγιαλ κανιν , μιξολ και ορμιλακ, τα αλλα πολλες φορες προκαλουν διαρροιες. Εξισυ βοηθαει σε μια συριγγουλα χωρις τη βελονα ελαχιστο μαυρο τσαι. Εμεις αυτα κανουμε α δε πιασει το παμε σε καλο εμπειρο σε γατες γιατρο. Μερικες φορες και η νηστεια βοηθαει αλα δεν το κανουμε ποτε σε μωρακια αυτο μονο σε πανω απο ενα μηνα γατακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back