anna.G
Νεοφερμένο μέλος
Ο anna.G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
18-04-08
23:44
Είμαι καινούρια εδώ και δεν ξέρω πού να απευθυνθώ. Έχω ένα νεογέννητο με προβλήματα. Ξέρει κάποιος να μου δώσει στοιχεία για το Κέντρο Γάτας ή κάποιο τηλέφωνο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
19-04-08
08:22
anna.G καλωσήρθες!
Εδώ θα βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας του Κτηνιατρικού Κέντρου Γάτας. Επίσης, εδώ υπάρχει ένας κατάλογος με κτηνιάτρους που έχουν προτείνει τα μέλη του mycat, ίσως βρεις κι εδώ κάποιον που να σε βολεύει.
Επειδή τα νεογέννητα γατάκια είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, μην το καθυστερήσεις καθόλου, πήγαινέ το άμεσα σε κάποιον γιατρό.
(Επίσης, θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, καθώς δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε)

Εδώ θα βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας του Κτηνιατρικού Κέντρου Γάτας. Επίσης, εδώ υπάρχει ένας κατάλογος με κτηνιάτρους που έχουν προτείνει τα μέλη του mycat, ίσως βρεις κι εδώ κάποιον που να σε βολεύει.
Επειδή τα νεογέννητα γατάκια είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, μην το καθυστερήσεις καθόλου, πήγαινέ το άμεσα σε κάποιον γιατρό.
(Επίσης, θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία, καθώς δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
19-04-08
13:24
Και φυσικά πες μας νέα από το γατουλάκι!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum