Νεογέννητο παρακαλώ βοήθεια!

hionath1980

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Λιγη βοηθεια κανεις???

Εκανα οτι λετε εδω μεσα σε συγκεκριμενο αρθρο και σε αλλα παρομοια post!
Ειναι μολις κατι ημερων και το βρηκα εξω στην αυλη! Ψαξαμε για την μαμα του αλλα δυστοιχως τζιφος!
Το εχω ζεστο....του δινω γαλα ειδικο...το βοηθαω να κατουρισει και να κανει κακακια...αλλα εχω ταλαιπωρηθεί πολυ με τα ωραρια του!
Ξυπναει καθε 1-2 ωρες και κλαιει....και το μονο που κανω ειναι να το ταϊζω και να το κανω το αναλογο μασαζακι..!

Αυτα που λεει το αρθρο για την ποσοτητα που πρεπει να δινω ( 1ml ανα ωρα) δεν του φτανουν και συνεχιζει να κλαιει μεχρι να φαει παραπανω και να κομηθει..!
Μου φαινεται πολυ δυνατο...και νομιζω εχει ελπιδες! Αλλα οι αντοχες μου με παρατανε ωρες ωρες και πελαγωνω..! Δεν μπορω να κοιμηθω πλεον πανω απο 1 ωρα και δεν ξερω τι να κανω...:(

**ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΜΩΡΟ-ΜΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ...!
***Επισης εχω ηδη 2 γατες και σιγουρα εχουν αγριεψει...! Το εχω σε μικρη κουτα αλλα για ποσο??!
Αν τα καταφερει δεν μπορω να το κρατησω ουτως ή αλλος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

29092138049065946175592.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι δυσκολο το καθηκον να αναστησεις ενα τοσο μικρο γατακι.
Αν πειναει μπορεις να του δινεις παραπανω γαλατακι.
Αν κανει τσισα και κακα ειναι πολυ καλο.
Μηπως βοηθουσε να βαλεις ενα λουτρινο διπλα του, να νομιζει πως ειναι η μαμα του;
Μη σε παιρνει απο κατω, θα τα καταφερεις. :)

Απάντηση: Νεογέννητο παρακαλώ βοηθεια!

ΜΟΝΟ εγω δεν εχω μπει εκει μεσα :p
Κουκλακι δεν εχω βαλει...αλλα συνήθισε την μυρωδιά μου τωρα και πολλες φορες ψαχνει το χερι μου!!
Παιδια...ειλικρινα....δεν ξερω πως τα καταφερανε μερικοι..! Πολυ ξενύχτι....και εκτος απο σωματικη κουραση...η ψυχικη δεν μετριεται!!
Μηπως να μην επιρεαζομαι τοσο απο το κλαμα του...γιατι ετσι θα εκανε και στη μαμα του??!
Τι να πω!!

Τι γλυκό αυτό το μικρό!!! Απίθανο.. Ελπίζω να τα καταφέρεις με το μικρό!!:):)

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ..!
Το εψαχνε...και της το δωσαμε..! Ειναι ολοι μαζι τωρα παραδιπλα σε μια φωλιτσα σκυλου παλια!
Κλαιω απο χαρα!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι πολύ, Μαγδαληνή!
Ήσουν πολύ τυχερή που μπόρεσες να βρεις τη μητέρα του, είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει, αφού το μητρικό γάλα θα είναι ό,τι καλύτερο! :D
Όπως και να 'χει, σου αξίζουν πολλά μπράβο που το βοήθησες και το φρόντισες τόσο καιρό όσο καλύτερα μπορούσες! :)

Ωραια νεα!
Ολα θα πανε καλα τωρα.
Μπραβο σου που βοηθησες.

Αν μπορεις να ταιζεις τη μαμα, θα ηταν οτι πρεπει. ;)

Να 'στε καλα ρε παιδια..! Ξαλαφρωσα και εγω! Οσο για την μητερα....ειναι τυχερη γιατι εμεις και τα γυρω σπιτια ειμαστε φιλοζωοι και ταιζουμε τα γατακια! Μιλησα και με τον γειτονα που βρηκε το αδερφακι και τη μανα και μου ειπε οτι την ταισε!!
Εν τω μεταξυ...την ηξερα την μανα..! Ειναι της γειτονιας αλλα δεν καταλαβα οτι γεννησε..! Εχει ακομη φουσκωμενη κοιλιτσα!

ΟΥΦ.....ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ..!! :) :) :D

Αν μπορείς τσέκαρε ότι η μαμά το δέχτηκε πάλι πίσω και ότι δεν επηρεάστηκε από την παρεμβληθείσα ανθρωπομυρωδιά. Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά για τα μικρούλια και την μανούλα τους.:)

Αν μπορείς τσέκαρε ότι η μαμά το δέχτηκε πάλι πίσω και ότι δεν επηρεάστηκε από την παρεμβληθείσα ανθρωπομυρωδιά. Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά για τα μικρούλια και την μανούλα τους.:)

Ολα καλα με τη μαμα..! Τωρα τους ειδα και κοιμουντε αγκαλιτσα!! :D:)

αφου δεν μας αφηνε να βαλουμε τα χερια μας μεσα να την περιποιηθουμε!! Προστατευτικότατη!! :) <3

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
αφου δεν μας αφηνε να βαλουμε τα χερια μας μεσα να την περιποιηθουμε!! Προστατευτικότατη!! :) <3

Πρέπει να της πεις.."κυρία μου..όταν εσύ το έχασες το μικρό σου, εγώ στο κράτησα ζεστό και στο φρόντισα, μην μου το παίζεις τώρα θιγμένη και υπερπροστατευτική":P:PΤερατάκια τι να λέμε τώρα!!!

Μαγδαληνή, του έσωσες τη ζωή. Τα λόγια είναι τόσο λίγα..!! Αν δεν το μάζευες, αν δεν ξενοικτούσες, αν δεν έψαχνες για τη μαμά του.. είσαι πολύ καλή ψυχή, να σαι πάντα καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back