Νιαουρίσματα

• Thread starter Thread starter sofiagal
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

sofiagal

Δραστήριο μέλος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Η μικρή μου δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ότι είναι γάτα.Έχει επαφές μόνο με τον "πιτσικόκο"-εναν αλητάκο που τον ψάχνω εδώ και 3 μέρες-και δεν λέει να αποκτήσει γατίσιες συνήθειες.Το φαγητό της το τρώει με το χέρι...είναι ικανή να φαει όλη την κονσέρβα έτσι.Γιατί όμως?Μήπως επειδή βλέπει εμάς όταν τρώμε,μιας και κάθεται πάνω στο τραπέζι και μας παρακολουθεί?Μήπως πρέπει να της πάρουμε ένα πηρούνι και εκείνης?Απο την άλλη έχουμε και την τσαντήλα της όταν ακούσει φτάρνισμα!Διαμαρτύρεται κανονικά ,δεν θέλει να φταρνιζόμαστε.Άλλο και τούτο!Βέβαια ο διάλογος που κάνει με μένα είναι άλλο πράγμα.Εκείνο πάντως που μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση είναι όταν της κάναμε στείρωση.Ο άντρας μου δεν ήταν σίγουρος αν την ήθελε στην αρχή γιατί είχε κακή εμπειρία από γατί.Όταν έλειπε από το σπίτι του έκανε ακαθαρσίες παντού εκτός την άμμο του.Ενώ η μαυρούλα μας εγχειρισμένη ,και ουρλιάζοντας από τους πόνους,ήθελε τουαλέτα και πήγαινε σέρνωντας το πίσω μέρος της μόνο και μόνο για να πάει στην άμμο της.Ενω θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη να τα αφήσει εκεί που καθόταν λόγω της κατάστασης.Αυτό ήταν..από τότε την αγάπησε τρελλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα σοφια μου οταν με νιωθουν στο σπιτι κ ειμαι σε δωματιο που δεν επιτρεπετε να μπουν ερχονται απο εξω κ φωναζουν σαν τρελλα ο αντρας μου λεει οτι ειναι σαν να φωναζουν μαμα μου θα ηχογραφησω καποια στιγμη τα τερατακια μου κ θα πετηανετε στο γελιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back