olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Η olg_aki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
03-07-07
11:47
Η γατούνα μου που γέννησε την Κυριακή, κάνει κάτι περίεργα νιαουρίσματα. Ανεβοκατεβαίνει ο τόνος της φωνής της, χοντραίνει και λεπταίνει. Έκανε κάτι τέτοια νιαουρίσματα που και που πριν γεννήσει. Αλλά την προηγούμενη φορά που γέννησε, δεν έκανε τέτοιες φωνούλες. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Έχω πάρει ήδη τέσσερις φορές την κτηνίατρο από την Κυριακή το σπόγευμα και ντρέπομαι να ξαναπάρω
Έχω πάρει ήδη τέσσερις φορές την κτηνίατρο από την Κυριακή το σπόγευμα και ντρέπομαι να ξαναπάρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
03-07-07
15:16
Εγω θα λεγα να την πας καλου κακου στον κτηνιατρο,τουλαχιστον να εχεισ ησυχο το κεφαλι σου οτι δεν εχει κατι οργανικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool