Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εχω δοκιμασει να παιζω μαζι του πριν κοιμηθω για να κουραζεται. Στην αρχη φανηκε οτι "επιασε" αλλα τωρα επεστρεψε στην κακη του συνηθεια.
Τι αλλο μπορω να κανω;;;
(αν οντως ειναι ορμονικο το προβλημα και χρειαζεται στειρωση τοτε θα πρεπει να περιμενει μεχρι τον Μαιο.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Παει απο το ενα δωματιο στο αλλο, νιαουριζει, και μου φερνει πραγματα/παιχνιδια στο κρεββατι για να παιξουμε. Κυριως το κανει στις 5-7 το πρωι (λογικο αφου οι γατες ειναι νυκτοβια ζωα). Οταν ερθει στο δωματιο μου και αρχισει το νιαουρισμα και του ριξω ενα μπαλακι απο χαρτι τρελαινεται στο παιχνιδι για κανενα μισαωρο ωσπου να βαρεθει και μετα αρχιζει παλι τα ιδια :cry:
Μια λυση που σκεφτηκα ειναι να κοιμαμαι πιο νωρις και να ξυπναω στις 5 να παιζω μαζι του μεχρι να κουραζεται και να πεφτει ξερος για υπνο. Ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να κανω, δεν θελω να χρησιμοποιησω νεροπιστολο. :cry::cry::cry:
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Αλήθεια, τι ηλικία έχει ο γατούλης;
Kontella
Νεοφερμένο μέλος
έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2 περίπου εβδομαδες...
έχω μια θηλυκή σιαμ γατούλα 5 και τον τελευταίο καιρό κάνει το εξής
μυστήριο : πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο απο αυτό που βρίσκομαι και νιαουρίζει
ακριβώς όπως ο σιαμεζος στο βίντεο που έστειλε η sakura chan και πιο δυνατα
μη σας πω!που τα βρίσκει τόσα ντεσιμπελ δε μπορώ να καταλάβω.
δοκίμασα να παίζω περισσότερο μαζί της αλλά πάλι με το που σταματήσουμε
ξαναρχίζει τα ίδια.
επίσης παρουσιάζει ανάλογη μεταμεσονύκτια συμπεριφορά,με κρίσεις αδρεναλίνης τα χαράματα αλλά αυτό είναι κατανοητό και δε με προβληματίζει...λέτε να περνάει εφηβεία?
έχει κανείς να προτείνει κάτι?όχι τπτ άλλο,έχω και εξεταστική και δυσκολεύομαι να διαβάσω με τόσο μιαου!
moukelis
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, ίσως θα μπορούσες να τον απασχολείς με παιχνίδια για περισσότερη ώρα το απόγευμα ή το βραδάκι κι έπειτα πάλι λίγο πριν την ώρα του ύπνου. Μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να του πάρεις ένα άλλο γατί για παρέα!
Αλήθεια, τι ηλικία έχει ο γατούλης;
θα το δοκιμασω! Θα τον απασχολω οσο μπορω ολη τη μερα για να κοιμαται το βραδυ. Ισως συνηθησε που πριν τον Ιανουαριο επαιζα ολη μερα μαζι του και τωρα που λειπω περισσοτερες ωρες απο το σπιτι βαριεται και κοιμαται ολη μερα.
Ειναι 8.5 μηνων, μικρουλης ακομα
Απο 5-6 μηνων εχει ωριμασει σεξουαλικα αλλα δεν μαρκαρει καθολου.Θα του παρω καποια στιγμη στο μελλον γατουλη ή γατουλα για να εχει παρεα. Τωρα δεν μπορω να του παρω γιατι τον μαιο τελειωνω την σχολη μου και δεν ξερω που θα βρεθω και τι θα κανω μετα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2 περίπου εβδομαδες...
έχω μια θηλυκή σιαμ γατούλα 5 και τον τελευταίο καιρό κάνει το εξής
μυστήριο : πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο απο αυτό που βρίσκομαι και νιαουρίζει
ακριβώς όπως ο σιαμεζος στο βίντεο που έστειλε η sakura chan και πιο δυνατα
μη σας πω!που τα βρίσκει τόσα ντεσιμπελ δε μπορώ να καταλάβω.
δοκίμασα να παίζω περισσότερο μαζί της αλλά πάλι με το που σταματήσουμε
ξαναρχίζει τα ίδια.
επίσης παρουσιάζει ανάλογη μεταμεσονύκτια συμπεριφορά,με κρίσεις αδρεναλίνης τα χαράματα αλλά αυτό είναι κατανοητό και δε με προβληματίζει...λέτε να περνάει εφηβεία?
έχει κανείς να προτείνει κάτι?όχι τπτ άλλο,έχω και εξεταστική και δυσκολεύομαι να διαβάσω με τόσο μιαου!
ωχ, αυτο για οιστρο το κοβω και εγω, αλλα απο τις σιαμαιες ολα τα περιμενω. Ο δικος μου δεν νιαουριζει πολυ δυνατα, απλα επειδη το βραδυ εχει απολυτη ησυχια ακουγεται δυνατα. Ευτυχως που δεν το κανει ολο το βραδυ παρα μονο για 1-2 ωρες τα ξημερωματα. Με το catnip ηρεμει παντως. Του δινω ενα ποντικακι γεματο με catnip και τον κραταει απασχολημενο για αρκετη ωρα. Το καλο ειναι πως ακουει. Μολις παει να κανει νιαουυυ και του κανω σσσσσσσσσσσσσσσσσττττ το κοβει κατευθειαν (πριν καλα καλα κανει νιαου, τον κοβω στο νννν)

αν το νιαουρισμα της δικιας σου ειναι παρομοιο με αυτο, μαλλον περναει οιστρο

https://ca.youtube.com/watch?v=5OWOeinHh1A&feature=related
moukelis
Επιφανές μέλος
Κρινοντας απο την ηλικια του,ειναι σιγουρα οιστρος.Μην κρινεις απο το ψεκασμα,υπαρχει γατουλης που εχει γινει τεσσερις φορες μπαμπας και δεν εχει ψεκασει ποτε.Αν του παρεις παρεουλα και ειναι αστειρωτος δεν θα εχεις προβλημα;θα το δοκιμασω! Θα τον απασχολω οσο μπορω ολη τη μερα για να κοιμαται το βραδυ. Ισως συνηθησε που πριν τον Ιανουαριο επαιζα ολη μερα μαζι του και τωρα που λειπω περισσοτερες ωρες απο το σπιτι βαριεται και κοιμαται ολη μερα.
Ειναι 8.5 μηνων, μικρουλης ακομαΑπο 5-6 μηνων εχει ωριμασει σεξουαλικα αλλα δεν μαρκαρει καθολου.
Θα του παρω καποια στιγμη στο μελλον γατουλη ή γατουλα για να εχει παρεα. Τωρα δεν μπορω να του παρω γιατι τον μαιο τελειωνω την σχολη μου και δεν ξερω που θα βρεθω και τι θα κανω μετα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα. Οίστρος είναι. Όσο και να παίξεις μαζί του, δεν θα σταματήσει. Κι αν πάρεις θηλυκό για παρέα, ασφαλώς θα έχετε και γεννητούρια...Κρινοντας απο την ηλικια του,ειναι σιγουρα οιστρος.Μην κρινεις απο το ψεκασμα,υπαρχει γατουλης που εχει γινει τεσσερις φορες μπαμπας και δεν εχει ψεκασει ποτε.Αν του παρεις παρεουλα και ειναι αστειρωτος δεν θα εχεις προβλημα;
Kontella
Νεοφερμένο μέλος
μηνών και έγραψα σκέτο 5!οπότε με αυτό σαν δεδομένο πιστέυτετε ότι γίνεται
να έχει οίστρο?
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χθες το βραδυ ηταν ησυχος παντως εκτος απο μια στιγμη που ειδε μια σκια στο ταβανι και αρχισε να νιαουριζει. Ειλικρινα δεν πιστευω οτι νιαουριζει επειδη ψαχνει γατουλα. Αλλωστε πολλες φορες νιαουριζει και γουργουριζει ταυτοχρονα και καποιες αλλες φορες νιαουριζει οπως οταν βλεπει κατι ψηλα και δεν μπορει να το φτασει. Σχεδον καθημερινα πηδαει στο γραφειο, νιαουριζει και ριχνει κατω το ποντικι και παιζει. Οταν βαρεθει αρχιζει παλι το νιαουρισμα και ριχνει αλλα πραγματα απο το γραφειο (αυτα τα κανει τα βραδια). Θα παω να του παρω σημερα ενα παιχνιδι με μια μπαλα σε ενα πλαστικο κυκλο για να εχει να ασχολειται με κατι οταν λειπω γιατι τα αλλα του τα παιχνιδια ουτε που τα αγγιζει.
moukelis
Επιφανές μέλος
Kontella
Νεοφερμένο μέλος
πωπω τη χειρότερη στιγμή βρήκε!
αν έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό κτηνίατρο στην αλεξανδρούπολη θα ήμουν
ευγνώμων γιατί σπουδάζω στην ορεστιάδα και είναι λίγο απίθανο να βρω εδώ κάποιον
αξιόπιστο...ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!Παρεπιπτόντως μουκέλη το τέκνο μου είναι
ολόόόόόόόόιδιο με την Μόιρα!Μόνο που εγώ της φοράω ροζ λουράκι :Ρ Φτου φτου!

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω συγκεκριμενα για Αλεξανδρουπολη...Εδω ειναι μια λιστα με τους προτεινομενους κτηνιατρους του φορουμ,ολο και κατι θα βρεις να σε βολευει.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Και αρσενικο να παρεις θα ειναι πολυ δυσκολο να συμβιωσουν δυο ενεργοι αρσενικοι.Ισως κανει ετσι επειδη ειναι αρκετα μεγαλος και δεν εχει στειρωθει.Απο την αλλη,αφου διευκρινησες οτι δεν ειναι θεμα υγειας,τι αλλο μπορει να ειναι;
λοιπον να ξεκαθαρισω καποια πραγματα. Ο γατουλης θα στειρωθει, αλλα οχι τωρα. Σκεφτομαι κατα τον Μαιο. Ειμαι στο τελευταιο μου τετραμηνο στην σχολη και εχει πεσει πολυ δουλεια. Τον μαιο παιρνω πτυχιο και δεν θελω να του κανω τωρα καποια επεμβαση που αν στην χειροτερη περιπτωση εχει επιπλοκες, θα πεθανω απο το αγχος και θα τα κανω θαλασσα στα μαθηματα, θα παρω χαλια βαθμους και το grad school θα το βλεπω σε φωτογραφιες. Δεν τιθεται θεμα να φυγει απο το διαμερισμα και να ζευγαρωσει με αλλες γιατι 1) δεν μπορει να φυγει (αν πηδηξει απο παραθυρο θα σκοτωθει, αν παει απο τις σκαλες/ασανσερ πρεπει καποιος να του ανοιξει καμποσες πορτες για να βρεθει τελικα στην αυλη) 2) δεν υπαρχουν αδεποστα.
Θεμα υγειας δεν ειναι γιατι προχθες τον πηγα στον κτηνιατρο για μικροτσιπ, αντιλυσσικο και εξεταση και δεν του βρηκε κατι. Ξεχασα να τον ρωτησω και για το νιαουρισμα.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ria2008
Δραστήριο μέλος
δηλαδή το παιδί μου γίνεται γυναίκα!
πωπω τη χειρότερη στιγμή βρήκε!
αν έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό κτηνίατρο στην αλεξανδρούπολη θα ήμουν
ευγνώμων γιατί σπουδάζω στην ορεστιάδα και είναι λίγο απίθανο να βρω εδώ κάποιον
αξιόπιστο...ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!Παρεπιπτόντως μουκέλη το τέκνο μου είναι
ολόόόόόόόόιδιο με την Μόιρα!Μόνο που εγώ της φοράω ροζ λουράκι :Ρ Φτου φτου!![]()
Για Αλεξ/πολη δες εδώ https://www.mypetz.gr/posts/5464469/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool