Νοικιάζεται σε γατόφιλους σπίτι στην Άνω Κυψέλη

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Πληροφορήθηκα από τον θείο μου ότι το πάνω διαμερισμα από μένα θα ξενοικιαστεί τελος Μαίου με μέσα Ιουνίου.
Καθώς τα παιδιά που φεύγουν είχαν ήδη ενα γατο πληροφορώ οτι δεν υπαρχει πρόβλημα για ενοικιαση σε άτομα με 1 ή και 2 γατούλες. Το διαμερισμα ειναι στον 5ο όροφο και ειναι 77 τετραγωνικά (3αρι επι της ουσίας). Ο θειος ειπε οτι θα προτιμήσει ζευγάρι χωρίς παιδιά (αλλα βασικά δεν νομιζω οτι θα ειναι προβλημα να το νοικιασει και σε εναν ανθρωπο). Αυτά.
(επίσης όποιος το νοικιάσει θα μένει από πάνω μου:lol: που του προσδίδει έξτρα αξία)
Οποιος ενδιαφερεται ας στείλει ΠΜ να πουμε και πιο πολλα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(επίσης όποιος το νοικιάσει θα μένει από πάνω μου:lol: που του προσδίδει έξτρα αξία)

......Πιο πολύ σαν ΑΠΕΙΛΗ μου κάνει αυτο!!!!! :lol::lol::lol::lol:
Ουέ και αλίμονο αν δεν φροντίζει την γάτα του σωστά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back