Νομική βοήθεια

α επισης στην μεριμνα εδω στην πατρα μου ειπαν οτι δεν ασχολουνται με γατες αλλα μονο με σκυλους.:hmm:
Βρήκα 4 νεογέννητα σκυλάκια και μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα αναλάβουν γιατί θα πεθάνουν μέχρι το βραδύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάλι καλά που ασχλούνται με σκύλους δηλαδή...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζωη εγω μαλλον Τεταρτη θα καταφερω να παω τραπεζα.... :):)

γεια σας..πριν λιγο καιρο ειχαμε μια απωλεια στην οικογενεια..ανθρωπινη αυτη τη φορα..ο σκυλος απο εκεινους τους πολυ πιστους που δινουν την καρδια τους σε εναν μονο ανθρωπο απο εκεινη την μερα που εγινε το κακο, δεν τρωει,δεν κοιμαται,δεν σηκωνεται απο το κρεβατι...μονο γρυλιζει σαν να κλαιει...τι να κανω????θα μου ψοφησει?????εχει κανεις αναλογη περιπτωση???βεβαιως ειναι μεγαλος ο πονος για τον ανθρωπο μας αλλα και το ζωακι δεν αντεχω αλλο να το βλεπω ετσι...και η αληθεια ειναι οτι παραμεληθηκε λιγο μεχρι να συνηθισουμε την ιδεα του τι εγινε..ο κτηνιατρος δεν με πηρε και πολυ σοβαρα...
επισης στειρωσα τρεις γατουλες,μια ειναι παλι εγκυος αλλα δεν με νοιαζει και θα τα κρατησω γιατι οσο ελειπα εχασα 5.μπορει να εφυγαν επειδη δεν με εβλεπαν η ειμαι πολυ ρομαντικη???????

Καλό κουράγιο εύχομαι!!! Δείξτε στο σκυλάκο λίγη παραπάνω αγάπη! Λογικά με υπομονή και πολύ αγάπη θα συνέλθει!

Κουράγιο κι από εμένα !!!!!
Συμφωνώ με τη Βικτωρία για το σκυλάκο. Θέλει αγάπη και ενδιαφέρον και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσει.

Κουράγιο κι από εμένα !!!!!
Συμφωνώ με τη Βικτωρία για το σκυλάκο. Θέλει αγάπη και ενδιαφέρον και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσει.
ευχαριστω....αλλα δεν τρωει καθολου!!νερο με το ζορι του δινω.ειναι δεκα μερες ετσι..να την παω για ορο στην γιατρο σκεφτομαι.....

Αν δεν φαει αμεσα νομιζω θα ηταν καλο. Να διατηρηθει καλα με τη προοπτικη να συνελθει σταδιακα :hmm::hmm: Μην αποκτησει προβληματα ενδιαμεσα :hmm:

Θα έλεγα να τον πας άμεσα στον γιατρό. Μη σου πω ότι άργησες κι όλας! Τα σκυλιά δένονται πάρα πολύ με τα αφενιτικά τους, πιο πολύ από τις γάτες, και τον θάνατο αγαπημένου τους προσώπου τον παίρνουν πολύ βαριά. Έχω αναφέρει παλιότερα σχετική ιστορία στο θέμα "Ο πιο πιστός φίλος"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back