ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρήκα 4 νεογέννητα σκυλάκια και μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα αναλάβουν γιατί θα πεθάνουν μέχρι το βραδύ.α επισης στην μεριμνα εδω στην πατρα μου ειπαν οτι δεν ασχολουνται με γατες αλλα μονο με σκυλους.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
επισης στειρωσα τρεις γατουλες,μια ειναι παλι εγκυος αλλα δεν με νοιαζει και θα τα κρατησω γιατι οσο ελειπα εχασα 5.μπορει να εφυγαν επειδη δεν με εβλεπαν η ειμαι πολυ ρομαντικη???????
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με τη Βικτωρία για το σκυλάκο. Θέλει αγάπη και ενδιαφέρον και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσει.
ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω....αλλα δεν τρωει καθολου!!νερο με το ζορι του δινω.ειναι δεκα μερες ετσι..να την παω για ορο στην γιατρο σκεφτομαι.....Κουράγιο κι από εμένα !!!!!
Συμφωνώ με τη Βικτωρία για το σκυλάκο. Θέλει αγάπη και ενδιαφέρον και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσει.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μην αποκτησει προβληματα ενδιαμεσα 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool