Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου

emma

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
Αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναπαθει και ουτε θελω.. Μαλλον μου εμεινε ψυχολογικο για μια ζωη..
Ενω ειχα πεσει για υπνο μετα απο 3 μερες αυπνιας και δουλειας μεχρι τελικης πτωσεως στις 3.20 το βραδυ αρχισαν τα καμαρια μου να χωροπηδανε στο κρεβατι (μιλαμε οπως κανουμε τραμπολινο)με αποτελεσμα να μου εχουν σπασει τα νευρα γιατι ημουν πτωμα απο τη κουραση.
Σηκωνομαι και αρχιζω να τους φωναζω. Αλλα το περιεργο ηταν οτι δε σταματησαν ενω ειχα ξυπνησει και συνεχισαν κοιταζωντας το ταβανι να χοροπηδανε σα μουρλες.(παει δαιμονια τις κυριευσαν λεω)
Αλλα που ... επρεπε να μου τυχει το χειροτερο. Δε προλαβαινω να τελειωσω η παλαβη τη σκεψη μου και κατι πετουμενο κανει βουτια στο κρεβατι και ξανα υψωνετε.. υψωνω και εγω η miss φοβιτσιαρα το βλεμμα.. και βλεπω μια νυχτεριδα.
Για ποτε αρχισα να γκαριζω ΜΑΜΑΑΑ και να κουκουλονομαι με το παπλωμα για να μη με αγγιξει δε λεγετε. Η μαμα να με εχει γραψει κανονικα και να κοιμαται του καλου καιρου και εγω να τρεμω να εχω γινει μουσκεμα απο τον φοβο μου και να κλαιω σπαραχτικα. Τη περνω τηλ (ηταν στο διπλα δωματιο) και της φωναζω "ελα αμεσως στο δωματιο"
Τη ξανακοιταω και ανοιγω το φως.
Μεχρι να ερθει η μαμα η ριμαδα εξαφανιστηκε. (σε 1 λεπτο μεσα)
Βεβαια για 1ωρα ακομα δε μπορουσα να σταματησω να τη ψαχνω αγγαλια με το μαξιλαρι μου και απο πισω μου τα γατοπαιδια μου να μου ζητανε αγκαλια.Συνεχιζοντας το κλαμα φυσικα το οποιο συνοδευοταν απο τις κραυγες δουλεματος του αδερφου και της μαμας.
Ακομα κοιταω πανω απο το κεφαλι μου μηπως στεκεται αυτο το απαισιο πλασμα που σιχαινομαι πιο πολυ και απο κατσαριδα.

Ερωτημα: Αν τα παιδακια μου την ακουμπησαν τι μπορει να παθουν?
Εχω ακουσει περιπτωση που νυχτεριδα δαγκωσε παιδια και τα παιδακια πεθαναν απο λυσσα ή κατι σχετικο.

Επισης αμφιβαλω πως εχει φυγει απο το σπιτι και πως απλα κοιμαται απο τη στιγμη που φωταγωγισα το σπιτι μεχρι να ξημερωσει. Ξερω πως σιχαινονται το φως.
Αλλα πιστευω πως θα τη ξαναδω το βραδυ.. εχει κανεις τουφεκι?:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλια ειχε μπει και στο δικο μας σπιτι νυχτεριδα.Ειναι καπως σιχαμερες,αλλα δεν δαγκωνουν,γι'αυτο μην πανικοβαλεσαι.Μαλλον θα εχει κρυφτει σε καποιο σκοτεινο σημειο(π.χ πισω απο καμια ντουλαπα).Αν εμφανιστει παλι το βραδυ,προσπαθησε να ριξεις πανω της κανα σεντονι για να την πιασεις και να την βγαλεις εξω.Φοβαται το ιδιο με εσενα,νιωθει εγλωβισμενη μεσα στο σπιτι,προσπαθησε ηρεμα να την βγαλεις εξω,στο φυσικο της περιβαλλον.Καλη τυχη!:/::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω πως δε δαγκωνουν... Οπως και οτι δε μπλεκονται στα μαλλια οπως ξερουμε οι περισσοτεροι αλλα παραμενουν αηδιαστηκα πλασματα, κακασχημα και τρις αθλια.
Σε ευχαριστω πολυ.. με εκανες να νιωσω καλυτερα που μου ειπες πως θα ειναι κρυμμενη... :mad::mad: Τωρα πρεπει να ψαξω ξανα..
Αμα αφησω για καμια βδομαδα τα φωτα ανοιχτα και φοβαται να βγει λες να παιθανει απο ασιτια?
Ή το μονο που θα καταφερω θα ειναι τα φτασω τον λογαριασμο στα πεντε χιλιαρικα και σπασω καθε οικολογικη σκεψη μου?
Αν υπηρχε νομπελ φοβιων θα το ειχα κερδισει με το σπαθι μου!
Ολα τα εντομα,τα πετουμενα (πουλια, νυχτειριδες κλπ) ποντικια, σαυρες, φιδια, κουνουπια, μυγες, κατσαριδες και οτι μπορεις να φανταστεις το σιχαινομαι ελεηνα και αυτα που ειναι μεγαλυτερα απο 2 εκατοστα τα τρεμω εως τελικης πτωσεως απο φωνες.

Απορω με τη ψυχρεμια σου...:blink::blink:

Εμενα μου ειχε πεσει στο κεφαλι η νυχτεριδα και ειχα κυριολεκτικα χεστει απο το φοβο μου.Αλλα ενταξει το ξεπερασα.Τωρα οι μοναδικες φοβιες που εχω ειναι οι κατσαριδες και τα σαυρακια.:mpliaks::sick:Αν αφησεις τα φωτα ανοιχτα για καμια βδομαδα,μαλλον θα τραβας τα μαλλια σου οταν θα σου ερθει ο λογοριασμος,ενω η νυχτεριδα θα ζει ακομα.Καλυτερα ειναι να προσπαθησεις να την βγαλεις εξω αν μπορεις.Α και μια συμβουλη:οι νυχτεριδες τρωνε φρουτα απο οτι εχω διαβασει,μην αφησεις πανω σε τραπεζι κανα φρουτο γιατι μετα δεν βλεπω να φευγει η νυχτεριδα.Θα εγκατασταθει στο σπιτι σου αφου θα βρισκει φαγητο.
Συγνωμη αν σε τρομαζω με ολα αυτα.

Οπως ειπες και εσυ.. εχω χ@@@ πανω μου.
Οσο βραδυαζει ευχομαι να υπηρχε αντρας σε αυτο το σπιτι..
Εντομα ξερω οτι τρωνε.. αλλα μιας και το ανεφερες παω να κανω επιχειρηση σκουπα.. ολα θα τα κρυψω..
Πιο πολυ φοβαμαι μην τη πιασουν οι γατες και κολλησουν τπτ και μετα μην ακουμπησει εμενα, που δε παθενω τπτ εκτος απο υστερια βεβαια...
Μα καλα στο κεφαλι σου ρθε? Εγω ακομα θα εκλαιγα..:redface::redface:

Και εμένα τα παιδιά μου έφεραν 2 φορές φέτος το καλοκαίρι απο 1....(σαν μικρά ποντικάκια με φτερά ήταν.. πολύ γλυκούλια..:P)

Την μία φορά την άκουσα να σκούζει στο στόμα του Κίκη, σηκώθηκα και την έσωσα....
την άλλη άργησα να καταλάβω τί γίνεται (γιατί έτσι και αλλιώς όλο το βράδυ είναι πεδίο μάχης με τις κατσαρίδες στην αποθήκη...), είπα να μή σηκωθώ, και όταν τελικά κατάλαβα ότι δεν είναι κατσαρίδα ήταν πλέον αργά... Την πήρα παρόλα αυτά και την τακτοποίησα το πρωί.

Πάντως οι γάτες δεν κινδυνεύουν να πάθουν κάτι...μια χαρά παιχνίδι είναι..:redface:

Ούτε εμείς κολλάμε τίποτα παιδιά... ηρεμήστε. Ο δράκουλας δεν υπάρχει....:D Και αυτό το είδος που έχουμε στην Ελλάδα τρώει εντομάκια, και ψωμί...έχω ταΐσει ...;)

Και εμένα τα παιδιά μου έφεραν 2 φορές φέτος το καλοκαίρι απο 1....(σαν μικρά ποντικάκια με φτερά ήταν.. πολύ γλυκούλια..:P)

Την μία φορά την άκουσα να σκούζει στο στόμα του Κίκη, σηκώθηκα και την έσωσα....
την άλλη άργησα να καταλάβω τί γίνεται (γιατί έτσι και αλλιώς όλο το βράδυ είναι πεδίο μάχης με τις κατσαρίδες στην αποθήκη...), είπα να μή σηκωθώ, και όταν τελικά κατάλαβα ότι δεν είναι κατσαρίδα ήταν πλέον αργά... Την πήρα παρόλα αυτά και την τακτοποίησα το πρωί.

Πάντως οι γάτες δεν κινδυνεύουν να πάθουν κάτι...μια χαρά παιχνίδι είναι..:redface:

Ούτε εμείς κολλάμε τίποτα παιδιά... ηρεμήστε. Ο δράκουλας δεν υπάρχει....:D Και αυτό το είδος που έχουμε στην Ελλάδα τρώει εντομάκια, και ψωμί...έχω ταΐσει ...;)

ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ? Πλακα κανεις... καταρχας απεχθανομαι τα ποντικια, ειδικα της Αθηνας που εχω δει γιατι ειναι σαν δεινοσαυροι..
Οσο για του αγρου που ειχα οσο εμενα Νεα Μακρη ηταν οκ. Μικρα αλλα και παλι δε θα τα επιανα.
Βλεπω τα δικα σου το χουν το κυνηγι... αλλα να σκουζουν μεσα απο το στομα του γατιου.. ιουουου.. :sick:
Δεν κολλαω τπτ, το γνωριζω πολυ καλα.. Ουτε κανα δρακουλα φοβαμαι.. τον εχω ξεπερασει αρκετα χρονια τωρα ευτυχως..!!!!:D
Αμα ομως κανει παρελαση πανω απο το κεφαλι μου και αποψε ή θα βρεθει καποιος να τη βγαλει εξω (γιατι δολοφονους ζωντανων δε θελω)
ή με βλεπω να αλλαζω σπιτι.. κατα προτιμιση ενα χωρις παραθυρα!!!

Τί να σου πώ....:lol:
Τα Αθηναϊκά ποντίκια δεν τα έχω ταΐσει...

Του αγρού ναι, και έχω πλακωθεί και με γάτα για να σώσω το ποντικάκι....:redface:
είμαι αναίσθητη το παραδέχομαι....:)

Μία λύση είναι να βάλεις σίτες πάντως.... αν μένεις ψιλά, θα έχεις συχνά επισκέπτες...
Μία άλλη λύση είναι να βάλεις κίτρινες λάμπες στο μπαλκόνι, υποτίθεται, ότι διώχνουν τα κουνούπια και τις πεταλουδίτσες, άρα δεν έχουν λόγο να έρθουν οι δράκουλες..:D

Τί να σου πώ....:lol:
Τα Αθηναϊκά ποντίκια δεν τα έχω ταΐσει...

Του αγρού ναι, και έχω πλακωθεί και με γάτα για να σώσω το ποντικάκι....:redface:
είμαι αναίσθητη το παραδέχομαι....:)

Μία λύση είναι να βάλεις σίτες πάντως.... αν μένεις ψιλά, θα έχεις συχνά επισκέπτες...
Μία άλλη λύση είναι να βάλεις κίτρινες λάμπες στο μπαλκόνι, υποτίθεται, ότι διώχνουν τα κουνούπια και τις πεταλουδίτσες, άρα δεν έχουν λόγο να έρθουν οι δράκουλες..:D

Φανταζομαι τωρα να τσακωνεσε με η γατα για να σωσεις το ποντικι...ωρε γελιο.. Μπας σε καλο σου με εκανες και γελασα!! Να σαι καλα!
μενω στον πρωτο, γενικα δεν χω εντομα.. βασικα δε ζουν ετσι και καταπατησουν την οικια μας.. εχω τους sirial killers Μινη και Φοφικο που εξοντονουν οτι φτανουν τα νυχακια τους.
Πρωτων.. ντρεπομαι που 20 χρονων μουλαρα φοβαμαι τα παντα λες και θα με φανε.
Δευτερο: Δε ξανα βλεπω ντοκιμαντερ με περιεργα πλασματα οπως οι νυχτεριδες γιατι επηρεαζομαι πολυ αρνητικα. (και λατρευω τα ντοκυμαντερ)
Τριτων: Λες οι "δρακουλες¨να σιχενονται το σκορδο οπως λενε οι μυθοι? Ειναι πιο οικονομικο απο τις σιτες!!

Δεν το έχω δοκιμάσει το σκόρδο.... και το κίτρινο φώς, μπορώ να πώ ότι στα δικά μας κουνούπια δεν κάνει τίποτα...

Θα έλεγα ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις κάτι να ΜΗΝ έχεις έντομα..(και άρα δράκουλες...) παρά να μην έχεις δράκουλες...Και άς χάσουν τα παιδιά το κυνήγι, αν είναι να μην μείνουν ορφανά....απο κανένα εγκεφαλικό της μάνας...:redface:

Υπάρχουν φυτά, που διώχνουν τα κουνούπια... νομίζω ο βασιλικός είναι ένα.. Βάζεις μια γλάστρα στο παράθυρο και ίσως να είσαι ΟΚ. Και να βοσκήσουν τα παιδιά βασιλικό δεν θα πάθουν τίποτα...

για δές
https://www.ftiaxno.gr/2008/06/blog-post.html
https://www.vita.gr/html/ent/524/ent.5524.asp

Α οκ.. Δηλαδη: Ντυνομαστε σαν λατερνες των 70s, Δε φοραμε αρωματα, αρα ουτε πλενομαι με το αφρολουτρο σοκολατας-σφολιατας, Δεν αναπνεουμε γρηγορα αλλα σαν να κρυβομαστε απο τον μπαμπουλα Α.Ε.. ΤΕΛΕΙΟ!!
οκ λεβαντα εχω, βανιλια εχω, βασιλικο και δαφνη εχω.. πανε τα μπαχαρια της μαμας.
Δε φτανουν οι γλαστουλες στη περιπτωση μ. Δενε χω παραθυρα, αλλα μπαλκονοπορτες μεγαλες στα δωματια. Οποτε τα φυτα δε θα καλυπτουν την απαρετητη αποσταση...
Παω να στολισω με μπαχαρια και βλεπουμε. Εχω παρει και ενα κονταρι για να βγαλω οξω αν εμφανιστει..
Αρε τι τραβαμε...

Καλό βόλι..... και όνειρα γλυκά.:)

Οι νυχτεριδες δεν κανουν τιποτα,μη φοβασαι.Εχω πιασει 2 φορες και δεν κανουν τιποτα.Αιμα πινουν μονο οι Νυχτεριδες ονομαζοντες Βαμπιροι ενω φρουτα τρωει ενα αλλο ειδος νυχτεριδας το οποιο θα σας ονομαζα αλλα η ''εξυπνη'' αδερφη μου διεγραψε το audiovisoual:mad:

Ναι θα ειναι πολυ γλυκα..
Με το ενα ματι ανοιχτο θα κοιμηθω....!!
Τα μπαχαρια, τα σκορδα και οι λεβαντες μπηκαν σε παραθυρα κτλ...

Εχεις πιασει νυχτεριδες? Ο Χρηστουλης...

ελα ρε εισαι πολυ τυχερη!!! Οι νυχτεριδες ειναι πολυ γλυκες!!!! Μονο μια φορα ειχα την τυχη να δω νυχτεριδα ζωντανη :) Υπαρχουν πανω απο 1000 ειδη νυχτεριδας και το 70% αυτων ειναι εντομοφαγες και το υπολοιπο φρουτο-νεκταροφαγες. Μη φοβασαι, δεν θα σου πιει το αιμα, ουτε θα σε δαγκωσει. Ειναι φοβισμενη η κακομοιρα και επειδη ειναι εγκλωβισμενη εχει πανικοβληθει. Προσπαθησε να βρεις που ειναι και να την πιασεις και να την αφησεις εξω. Μη την σκοτωσεις, δεν σε εχει πειραξει! Ειναι πολυ παρεξηγημενα ζωα τα αμοιρα και δεν σου φταινε σε τιποτα. Επειδη εχουν πολυ μεγαλα αυτια για τους υπερηχους φαινονται ασχημουλικα. Δεν ειναι κακα ζωακια. Παλαιοτερα ηταν φορεις της λυσσας. Πλεον δεν συμβαινει κατι τετοιο. Και οι αλεπουδες μετεδιδαν λυσσαν αλλα επειδη ειναι χαριτωμενες δεν τις φοβομαστε τοσο πολυ. Επιπλεον για να μεταδοσουν λυσσα, πρεπει να ειναι ηδη μολυσμενες και το τελευταιο περιστατικο λυσσας στην ελλαδα ηταν πριν 30 χρονια! Αν παρολα αυτα φοβασαι φορεσε γαντια ή πιαστην με μια πετσετα. Οι γατες σου δεν κινδυνευουν γιατι εχουν κανει αντιλυσσικο εμβολιο σε περιπτωση που η νυχτεριδα ειναι φορεας του ιου.

Δεν αισθανομαι τυχερη αλλα ατυχη, επισης δεν τις θεωρω γλυκες.
Εχω δει πολλες νυχτεριδες ζωντανες σε ενα δασακι παραλιακο στη Ν. Μακρη, (υπαρχουν απαρα πολλες) αλλα οχι μεσα στο δωματιο μου!
Δε φοβαμαι μη παθω κατι, γιατι δε παθαινω, απλα τις συχαινομαι και τις φοβαμαι χωρις λογο και αιτια οπως πολλα αλλα οπως προανεφερα.
Οσο για τη λυσσα υπαρχει περιστατικο σχετικα προσφατο αλλα οχι στην Ελλαδα, απο νυχτεριδες βαμπιρ και ειχαν πεθανει παιδια απο δαγκωματα που ειχαν συμβει την ωρα του υπνου τους.(σε ζουγλα κατοικουσαν)
Γενικα ψαχνομαι πολυ και μαθαινω διαφορα, ωστοσο τα φοβαμαι.
Δεν θελω να τα εχω κοντα μου αλλα δε τα σκοτωνω. Προς Θεου.
Μονο μια φορα ειχα σκοτωσει ενα ποντικι πριν χρονια που δεν ελεγε να βγει απο τη ντουλαπα και ειχα παθει υστερια. Ακομα το σκεφτομαι..:/:

εμενα δε με φοβιζουν, τις θεωρω μαλλον χαριτωμενες...σιγουρα ειναι πολυ παρεξηγημενες...:P:P

Και άλλες μουρλές...:D
Να κάναμε ένα κλάμπ... Οι fan των γλυκούλικων νυχτερίδων???:up::lol:

Καλημέρα Εμμα....ελπίζω όλα να πήγαν καλά...:)

Δεν αισθανομαι τυχερη αλλα ατυχη, επισης δεν τις θεωρω γλυκες.
Εχω δει πολλες νυχτεριδες ζωντανες σε ενα δασακι παραλιακο στη Ν. Μακρη, (υπαρχουν απαρα πολλες) αλλα οχι μεσα στο δωματιο μου!
Δε φοβαμαι μη παθω κατι, γιατι δε παθαινω, απλα τις συχαινομαι και τις φοβαμαι χωρις λογο και αιτια οπως πολλα αλλα οπως προανεφερα.
Οσο για τη λυσσα υπαρχει περιστατικο σχετικα προσφατο αλλα οχι στην Ελλαδα, απο νυχτεριδες βαμπιρ και ειχαν πεθανει παιδια απο δαγκωματα που ειχαν συμβει την ωρα του υπνου τους.(σε ζουγλα κατοικουσαν)
Γενικα ψαχνομαι πολυ και μαθαινω διαφορα, ωστοσο τα φοβαμαι.
Δεν θελω να τα εχω κοντα μου αλλα δε τα σκοτωνω. Προς Θεου.
Μονο μια φορα ειχα σκοτωσει ενα ποντικι πριν χρονια που δεν ελεγε να βγει απο τη ντουλαπα και ειχα παθει υστερια. Ακομα το σκεφτομαι..:/:

και αλλοι εχουν πεθανει επειδη πατησαν καμπια, so what? θα αρχισουμε να φοβομαστε και τις καμπιες; Πιο πιθανο ειναι να πεθανεις απο τροχαιο παρα απο δαγκωμα νυχτεριδας :P

εμενα δε με φοβιζουν, τις θεωρω μαλλον χαριτωμενες...σιγουρα ειναι πολυ παρεξηγημενες...:P:P

:up::up::up::up::up:

Και άλλες μουρλές...:D
Να κάναμε ένα κλάμπ... Οι fan των γλυκούλικων νυχτερίδων???:up::lol:

Καλημέρα Εμμα....ελπίζω όλα να πήγαν καλά...:)

ειναι τρισχαριτωμενες!!! Ειχαμε μια Acerodon jubatus στο lab η οποια ηταν Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α :up: Θελω πολυ να παω στις φιλιππινες να την δω ζωντανη να πεταει πανω απο το κεφαλι μου :cool:

Δειτε μεγεθος και ομορφια (sorry emma :P):
1004662.jpg

Κουκλιά....:redface:

Τις σκότωσαν για το εργαστήριο ή πέθαναν απο φυσικά αίτια???:(

Ξέρω ότι πολλά απο τα δείγματα, στα μουσεία φυσικής ιστορίας τα σκοτώνουν επίτηδες ( και τα πιο σπάνια...)...:|
Να μου πείς υπάρχει ένας λόγος...

ΥΓ
sakura-chan, υπάρχει μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά, απο ζωντανή σε πεθαμένη νυχτεριδούλα...:redface::P
Πρέπει να ξεπεραστεί το πρώτο σοκ σιχάματος... και μετά να την απολαύσεις σε όλο της το μεγαλείο, όσο μπορείς, γιατί χτυπιέται και σκούζει και τα νυχάκια, νυχάκια, και δοντάκια.....;):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back