Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου

τα περισσοτερα δειγματα τα σκοτωνουν για το εργαστηριο. Μαλιστα σε ενα εργαστηριο ειχαμε 3 επιλογες: 1) να κανουμε καταμετρηση ελαφιων σε δασος, 2) να γραψουμε μια εκθεση και 3) να ταριχευσουμε καποιο ζωο (σκιουρο, τυφλοποντικα, ground squirrel, ποντικι κτλ). Διαλλεξα το 1ο. Μια φιλη μου διαλλεξε το 3ο και το σκιουρακι που της ετυχε ηταν εγκυος. Ευτυχως που δεν επελεξα την ταριχευση.

Και αυτη η μεγαλη νυχτεριδα ειναι υπο εξαφανιση. Θανατωνονται για το καλο τους εν μερη. Απο φωτογραφιες δεν μπορεις να μαθεις για το ζωο. Αν δεν μαθεις για το ζωο δεν μπορεις να το προστατεψεις. Αυτα δεν ειναι τιποτα παντως. Που να δεις τι γινεται οταν προκειται για ψαρια σε λιμνη που αυξανεται η σκληροτητα του νερου. Σκοτωνονται εκατονταδες ψαρια για το πειραμα ακομα και ειδη που απειλουνται με εξαφανιση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, τα ξέρω απο την Ελβετία. Απλά είπα μήπως....:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά,εμένα μου αρέσουν οι νυχτερίδες...:redface: Και σ' εμάς έχουν μπει νυχτερίδες,αλλά εγώ ήμουν πιο μικρό και το διασκέδαζα...

Δεν με λυπαστε καθολου....:cry::mpliaks:
Τι ειναι τουτο καλε... τεραστια ειναι..
(και τις καμπιες απεχθανομαι οσο ειναι καμπιες και οχι πεταλουδες)

τα περισσοτερα δειγματα τα σκοτωνουν για το εργαστηριο. Μαλιστα σε ενα εργαστηριο ειχαμε 3 επιλογες: 1) να κανουμε καταμετρηση ελαφιων σε δασος, 2) να γραψουμε μια εκθεση και 3) να ταριχευσουμε καποιο ζωο (σκιουρο, τυφλοποντικα, ground squirrel, ποντικι κτλ). Διαλλεξα το 1ο. Μια φιλη μου διαλλεξε το 3ο και το σκιουρακι που της ετυχε ηταν εγκυος. Ευτυχως που δεν επελεξα την ταριχευση.

Και αυτη η μεγαλη νυχτεριδα ειναι υπο εξαφανιση. Θανατωνονται για το καλο τους εν μερη. Απο φωτογραφιες δεν μπορεις να μαθεις για το ζωο. Αν δεν μαθεις για το ζωο δεν μπορεις να το προστατεψεις. Αυτα δεν ειναι τιποτα παντως. Που να δεις τι γινεται οταν προκειται για ψαρια σε λιμνη που αυξανεται η σκληροτητα του νερου. Σκοτωνονται εκατονταδες ψαρια για το πειραμα ακομα και ειδη που απειλουνται με εξαφανιση.

Καλα τωρα εμεινα.. μα καλα να μελετανε αλλα να τα σκωτονουν?
Δε αντεχω να βλεπω ταριχευμενο ζωω.. ποναει η καρδια μου. Προχθες που πηγα στον γιατρο ειδα ενα τεραστιο γερακι ταριχευμενο και ενα αλλο πιο διπλα που δεν ξερω τι ηταν. Ημαρτων δηλαδη.. σκωτονουμε για να κανουμε και επιδηξη? Επισης ενας στη ταβερνα του εχει παρα πολλα ταριχευμενα και ειχα παθει σοκ. Δεν ξαναπηγα φυσικα.

Επίσης να πω οτι μια φορά ήμουν σε ένα σπίτι πιο κάτω από το δικό μου και με έστειλαν σπίτι μου να πάρω κάτι και αφού πήρα αυτό που ήθελα κατέβηκα με το ποδήλατο και στο δρόμο κουτούλησα με μια νυχτερίδα:lol:

:lol::lol: Της ζητησες και συγνωμη ή απλα αρχησες να οριεσαι?

:lol::lol: Της ζητησες και συγνωμη ή απλα αρχησες να οριεσαι?
Όχι,όχι..ήταν ευγενική...εκείνη μου ζήτησε συγνώμη επειδή δε με είδε:lol:

Μην μιλάτε για νυχτερίδες ανατριχιάζω. Χρόνια πριν η Νίνα μου μου έφερνε μία δωράκι στο δωμάτιο μου για να παίξουμε. Δεν θέλετε να ξέρετε ουρλιαχτά που έβαλα. Αφού της έπεσε από το στόμα από τις τσιρίδες μου. Ότι τελειώνει σε ίδες κατσαρίδες νυχτερίδες και ακρίδες μου προκαλεί απέχθεια. Όλα τα άλλα τα παλεύω δεν με ενοχλούν.

+1 Συμφωνο Ουρανια.. αυτα τα που τελειωνουν ειδικα σε -ιδες μου προκαλουν οχι απεχθεια μονο οπως ειπες αλλα εφιαλτες. Ακομα κοιταζω στο ταβανι..

Εμμα η Ελληνικες νυχτεριδες δεν εχουν λυσσα αρα ουτε εσυ ουτε οι
γατες σου κινδυνευτε, το φως την ζαλιζει, και την κανει να πεταει
προς αυτο, τα αναμενα φωτα λοιπον την κανουν να βγαινει και οχι
να κρυβετε.Αφου φοβασαι τετοιου ειδους ζωα που να δεις το ιγκου
ανα μου μια σαυρα 80εκ και ζυγιζει 1κυλο.

Εμμα η Ελληνικες νυχτεριδες δεν εχουν λυσσα αρα ουτε εσυ ουτε οι
γατες σου κινδυνευτε, το φως την ζαλιζει, και την κανει να πεταει
προς αυτο, τα αναμενα φωτα λοιπον την κανουν να βγαινει και οχι
να κρυβετε.Αφου φοβασαι τετοιου ειδους ζωα που να δεις το ιγκου
ανα μου μια σαυρα 80εκ και ζυγιζει 1κυλο.

ιγκουανα εχω δει πολλα απο φιλους.. τεραστια κιολας.. αλλα δε τα πιανω γιατι κανουν κατι γρατζουνιες Θε'ι'κες..
Ενας φιλος ειχε γινει κομματια απο τα νυχακια του ιγκουανα του..:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back