Νύχτα + μηχανή + γάτα = ατύχημα

• Thread starter Thread starter Arael
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Arael

Νεοφερμένο μέλος

Ο Arael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Καλυθιές (Ρόδος). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γεια σας παιδια,
θα θελα να μοιραστω αυτο που μου συνέβη χτες καθώς γυρνούσα από βραδινή διασκέδαση με τη μηχανή μου.
Πρέπει να ήταν γύρω στις δύο όταν κατάλαβα ότι δε με κρατάγανε τα πόδια μου και άφησα την παρέα μου για τη ζεστασιά του κρεβατού μου. Κουρασμένος οδηγούσα κανονικά δεν έτρεχα αντε να πήγαινα με 50 ή 60 χιλ. όταν σε μία μεγάλη ευθεία εκεί που σκεφτόμουνα διάφορα και οδηγούσα ομολογουμένως αφηρημένος είδα μια γατούλα ουτε 20 πόντους απο τη μπροστινή μου ρόδα. Ούτε πρόλαβα να αντιδράσω, οδηγάω μηχανές και μηχανάκια κτλ κτλ κοντά 12 χρόνια τώρα και ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Μετα βίας κρατήθηκα πάνω στη μηχανή ευτυχώς δεν είχε κίνηση και μπόρεσα να φύγω στο αντίθετο ρεύμα ώστε να ρεγουλάρω τις ταλαντώσεις τις και να την επαναφέρω. Αλλά δυστυχώς το γατί ξεψύχησε επί τόπου...:(
Τι να κανα; Δεν το είδα παρά τελευταία στιγμή το μόνο που κατάφερα είναι να μην σκοτοθώ και γω, αλλά και πάλι σαν γατόφιλος και σαν ανθρωπος που ποτέ δεν είχε σκοτώσει κανένα ζωντανό πλάσμα (απεχθάνομαι το κυνήγι και όλα τα σχετικά) έχω ξενερώσει τη ζωή μου.

Προσοχή με τις μηχανές παιδιά!Στην τελική η μάστιγα των νεκρών ζώων στην άσφαλτο απο μας οφείλεται (τους απρόσεκτους, αφήρημένους, κουρασμένους οδηγούς) και όχι από τα μικρά τετράποδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κρίμα...:(
Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις είναι πραγματικά πολύ δύσκολο έως αδύνατο να κάνεις κάτι για να αποφύγεις και να μη χτυπήσεις το ζωάκι που πετάγεται ξαφνικά μπροστά σου.
Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές είναι ανάμεσα στους βασικότερους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα ζώα που ζουν στο δρόμο, και όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις. Το μόνο που μπορούμε από την πλευρά μας να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον αριθμό αυτών των ζώων, με στειρώσεις και ίσως προωθώντας για υιοθεσία όσα είναι φιλικά με τους ανθρώπους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:(:(:(Οτι εγινε,εγινε δεν γυριζει πισω.Δυστυχως τετοια περισταστικα συμβαινουν συχνα και αποτελουν τον κανονα και οχι την εξαιρεση.Τοσο αδικη ειναι η μοιρα των αδεσποτων.:(:hmm:Και εγω την δικη μου αδεσποτουλα που ταιζα επι δυο χρονια, απο μηχανακι την εχασα.Και δεν εφταιγε ο οδηγος γιατι ενω η γατουλα ειχε σχεδον περασει τον δρομο,ξαφνικα συνειδητοποιησε οτι δεν την ακολουθω γυρισε πισω για να τρεξει σε μενα και επεσε πανω σε διερχομενο μηχανακι.
Να τολμησω να προτινω μηπως, για να αισθανθεις καλυτερα να υιοθετησεις ενα μικρο αδεσποτακι που αργα η γρηγορα θα εχει τετοιο τελος:)

Τουλαχιστον ξεψυχησε επιτοπου...:(

Έχοντας δουλέψει για μια περίοδο σε μαγαζί με μηχανές, όταν είμουν φοιτητής, κατά καιρούς άκουγα διάφορες τρελές ιστορίες με αδέσποτα και ατυχήματα με άσχημες καταλήξεις. Απλά είναι από τα πράγματα που λες ότι δε θα συμβούν σε σένα...
Έψαχνα να πάρω μια μέην κουν επειδή μετακόμισα από Αθήνα και πήγα Κάλυμνο, αλλά τελικά πήρα ένα γατάκι από ένα φίλο μου και το μεγαλώνω τώρα είναι μόλις 2 μηνών και είναι μια γλύκα.

Α! Και να ναι καλά αυτός που ανακάλυψε το ABS και αυτός που το βαλε και στις μηχανές κατα πάσα αυτο το πράγμα με έσωσε.

Καταλαβαίνω πώς νιώθεις, όμως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο. Δυστυχώς η ζωή της γατούλας ήταν πεπερασμένη, όπως συμβαίνει με κάθε έμβιο ον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back