aglaitsoula
Νεοφερμένο μέλος
Η aglaitsoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
17-04-11
11:35
Έχω ήδη έναν γάτο σιαμ 9 ετών και θα ήθελα να πάρω άλλο ένα γατάκι.
Διάβασα για τις ράτσες και εντυπωσιάστηκα με την γάτα Βομβάης. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα?
Διάβασα για τις ράτσες και εντυπωσιάστηκα με την γάτα Βομβάης. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
18-04-11
09:27
Απάντηση: Ξέρει κανείς για τις γάτες Βομβάης ???
Kαλημέρα.
Οχι,εκτροφειο με γατες Βομβαης δεν υπαρχει στην Ελλαδα δυστυχως.
Kαλημέρα.
Οχι,εκτροφειο με γατες Βομβαης δεν υπαρχει στην Ελλαδα δυστυχως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aglaitsoula
Νεοφερμένο μέλος
Η aglaitsoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
18-04-11
15:28
ευχαριστώ... τελικά βρήκα ενα γατάκι scotish fold πανέμορφο..
Σκέφτηκα να πάρω ένα αδεσποτάκι γιατί γέννησε μια γάτα κάτω απ' το σπίτι μου και τα ταϊζω. Αλλά φοβάμαι λίγο, επειδή έχω και στη δουλειά μου μαζέψει ενα από το δρόμο, τώρα είναι 8 χρονών. Αλλά αυτό μου βγήκε πολύ καθικάκι και φοβάμαι πως έχει να κάνει με τα ένστικτα που τους μεταδίδει η μαμά. Αυτός που έχω στην δουλειά θα τον είχε κατασπαράξει τον σιαμέζο μου και δεν θέλω να το ρισκάρω.
Σκέφτηκα να πάρω ένα αδεσποτάκι γιατί γέννησε μια γάτα κάτω απ' το σπίτι μου και τα ταϊζω. Αλλά φοβάμαι λίγο, επειδή έχω και στη δουλειά μου μαζέψει ενα από το δρόμο, τώρα είναι 8 χρονών. Αλλά αυτό μου βγήκε πολύ καθικάκι και φοβάμαι πως έχει να κάνει με τα ένστικτα που τους μεταδίδει η μαμά. Αυτός που έχω στην δουλειά θα τον είχε κατασπαράξει τον σιαμέζο μου και δεν θέλω να το ρισκάρω.
yusaku
Νεοφερμένο μέλος
Ο yusaku αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
18-04-11
15:41
Αν πάρεις μικρούλι αδέσποτο θα πάρει από το χαρακτήρα του σιαμεζάκι σου. Οπότε μη φοβάσαι γι αυτό. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά αλλά δεν νομίζω να σου δημιουργήσει πρόβλημα μια τέτοια συμβίωση.
Εγώ πάντως έχω δύο αδέσποτα και είναι οι καλύτεροι - αν και διαφορετικοί μεταξύ τους - χαρακτήρες.
Εγώ πάντως έχω δύο αδέσποτα και είναι οι καλύτεροι - αν και διαφορετικοί μεταξύ τους - χαρακτήρες.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
18-04-11
23:43
ευχαριστώ... τελικά βρήκα ενα γατάκι scotish fold πανέμορφο..
Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι ΈΛΕΟΣ... Γάτο έχεις στην δουλειά σου, όχι τον Γκοτζίλα. Τα αδεσποτάκια δεν είναι τέρατα και οι γάτες Βομβάης δεν διαφέρουν και πολύ από ένα μαύρο αδέσποτο γατόνι.
ΥΓ: Η αρνητική είναι δική μου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum